16 051
6 255

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Hei, og velkommen til denne livedekningen av cupkampen mellom Manchester United og West Ham.
    Lagene møttes for bare tre dager siden, da i London. Oppgjøret endte 2-1 til Manchester United etter en sen Jesse Lingard-scoring og en strafferedning fra David de Gea på overtid.
    Lagoppstillingene er klare..
    Manchester United XI (4-2-3-1): Henderson - Dalot, Lindelöf, Bailly, Alex Telles - Matic, van de Beek - Lingard, Mata, Sancho - Martial.
    West Ham XI (3-4-3): Areola - Johnson, Diop, Dawson - Fredericks, Kral, Noble, Masuaku - Lanzini, Yarmolenko, Bowen.
    West Ham-laget kan også være i en 5-3-2- eller 3-5-2-formasjon.
    Begge lag gjør, som ventet, en rekke endringer fra Premier League-oppgjøret søndag.
    Lanzini sparker kampen i gang.
    1'
    West Ham går rett i angrep, men hjemmelaget står godt imot.
    1'
    Noble med en trygg pasning bakover til Areola. Har startet bedre enn hva han gjorde i helgen i hvert fall ...
    2'
    Godt West Ham-angrep. Yarmolenko vinner duellen med Telles og slår ut mot Bowen. Fra 12-13 meter sitter imidlertid ikke skuddet helt og går til side for mål.
    3'
    Johnson slår inn fra venstre. Godt innlegg, men magert med West Ham-spillere inne i boksen. Telles header unna.
    5'
    Nytt innlegg fra venstrekanten. Lindelöf klarer denne gangen.
    6'
    Kjempesjanse! Etter litt klabb og babb faller ballen ned i beina til Kral. Fra ti meter får han en god skuddmulighet, men treffet er ikke helt klokkerent og går via en forsvarer og ut til corner.
    7'
    Manchester United får klarert.
    8'
    Mål for West Ham United!
    Manchester United 0 - 1 West Ham United
    Mål: Manuel Lanzini
    Målgivende: Ryan Fredericks
    Der sitter den! Nydelig forarbeid fra Fredericks, som setter fart og går forbi to-tre Manchester United-spillere ute på kanten. Kommer seg inn i boksen og slår ut mot Lanzini. Ballen går via en Manchester United-spiller og havner i beina til Lanzini, som bredsider inn kampens første scoring!
    9'
    Fredericks fikk seg en smell i etterkant av scoringen.
    11'
    Løp såpass raskt at det ikke så ut til at han klarte å stoppe før reklameskiltene.
    11'
    Spillet er i gang igjen. Fredericks halter litt, men er med.
    11'
    Lingard går i bakken og hjemmefansen roper på straffe!
    12'
    I en duell med Mark Noble der. Noble holder litt i Lingard og absolutt mulig å blåse straffespark der.
    12'
    Nesten for Mata! Areola feilberegner i feltet etter et hjørnespark og ballen havner tilbake hos cornertager Mata. Fra skrått hold fyrer han til, men skuddet treffer tverrliggeren!
    13'
    Bailly fikk seg en smell da Areola var ute på bærtur, men han kom seg etter hvert opp igjen.
    14'
    Manchester United presser på nå.
    14'
    Sancho kommer seg inn i feltet, men avslutningen går via en forsvarer og ut til corner.
    14'
    Heades unna.
    15'
    Nesten for Manchester United igjen! Matic tar seg inn i feltet og spiller til Martial. Franskmannen prøver å tuppe ballen i lengste hjørne, men avslutningen går like utenfor!
    15'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Vladimir Coufal
    Ut: Ryan Fredericks
    Fredericks må ut her.
    17'
    Frispark mot Noble midt på banen. Han er ikke spesielt enig i den avgjørelsen.
    19'
    Må vel kunne sies å være et ganske soleklart frispark.
    20'
    Et par lekre touch fra Lingard og Martial, men vanskelighetsgraden blir for høy til slutt og ballen går ut til utspark for Areola.
    20'
    West Ham ser ut til å ha ridd av presset Manchester United kom med etter scoringen.
    22'
    Manchester United har hatt ballen i lang tid nå.
    24'
    Ender med et skudd fra Van de Beek fra 25 meter. Høyt over.
    25'
    Matic prøver seg med en pasning i bakrom, men er upresis og ballen går helt inn til Areola.
    26'
    Lingard legger inn mot Sancho, men ballen går over ham.
    27'
    Lingard skyter fra 20 meter. Areola er raskt nede og slår ut til hjørnespark.
    27'
    27'
    Noble feller Lingard. Frispark drøyt 20 meter fra mål.
    28'
    Sancho og Mata står ved ballen.
    29'
    Mata skyter - i muren!
    29'
    Noble meier ned Mata like utenfor boksen, men slipper unna uten frispark.
    30'
    Mata kommer på løp inn i boksen, men Dawson er våkent med og bryter foran.
    31'
    Dalot slår inn fra høyre. Rett i Johnson og ut til kast.
    31'
    West Ham klarer å holde litt i ballen inne på Manchester Uniteds halvdel.
    33'
    Johnson kommer opp på et fint løp. Kommer seg så vidt inn i boksen, men der stoppes han av Van de Beek.
    35'
    Areola sender et utspark langt opp på tribunen.
    36'
    Kral vinner ballen fra Mata og West Ham får en kontringsmulighet, men midtbanespilleren slår en svak pasning og sjansen renner vekk i sanden.
    37'
    Bowen avslutter over fra seks meter. Utrolig bom, men en viss trøst finner han kanskje i at flagget kommer (korrekt) opp for offside.
    39'
    Sancho har fått seg en liten smell, men ser ut til at han kan fortsette.
    40'
    Mata slår inn i feltet. Der har Noble posisjonert seg godt og header unna.
    41'
    Fin skuddfinte fra Van de Beek, men skuddet med venstrefoten er ikke like bra. Fra 18 meter går skuddet to meter til side for mål.
    42'
    Corner til West Ham.
    43'
    Klareres unna i første omgang. Noble finner Kral inne i feltet, som prøver å få ballen inn foran mål. Går ut til ny corner.
    44'
    Dawson er nær ved å få hodet på ballen, men han er akkurat for sent ute og hjemmelaget får klarert.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Sancho og Martial kombinerer fint, men Areola står i veien for innlegget. Ender med et skudd fra Telles inne i feltet som går høyt over. Noble litt sent inne i duellen og er på kanten til et straffespark.
    45'+1
    West Ham leder 1-0 etter første omgang! Gjestene startet best og tok fortjent ledelsen. Etter det har Manchester United hatt de største sjansene, men foreløpig uten uttelling.
    45 minutter igjen for Ole Gunnar Solskjær & co til å få en utligning. Hvis ikke blir det rett ut i ligacupen for Manchester United, som stadig jager det første trofeet til klubben under Solskjærs ledelse.
    Manchester United presser på fra start. Innlegg fra venstre og Martial er sist på ballen, men godt til side for mål.
    47'
    Hjemmelaget presser på. Lur ball inn mot Sancho, som prøver med en akrobatisk avslutning. over mål.
    50'
    Manchester United har mye ball i innledningen. Men foreløpig langt mellom sjansene ...
    53'
    West Ham ligger dypt og har god kontroll så langt.
    56'
    Gult kort til West Ham United
    Mark Noble
    Måtte vel komme til slutt. Henger etter og river ned Sancho.
    57'
    Dalot kommer seg inn i boksen og skyter fra 15 meter. Godt treff, men skuddet går til side for mål.
    57'
    Matic velger å fullføre en takling på Coufal og planter kneet opp i skrittet/lysken. Slipper unna uten kort. Heldig der.
    59'
    Viasat-kommentator Roar Stokke klar på at han mener det var et rødt kort, men altså ingen reaksjon mot Matic.
    59'
    West Ham får et hjørnespark.
    60'
    Bailly stanger unna.
    60'
    Yarmolenko skyter fra 25 meter. Ballen skrur vekk fra mål.
    61'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Mason Greenwood
    Ut: Juan Mata
    62'
    Nesten for Greenwood med en gang! Kommer seg gjennom og får avsluttet, men Areola varter opp med en fin benparade.
    62'
    Lingard skyter fra 20 meter. Rett på Areola. Hjemmelaget har løftet seg etter at Greenwood kom inn.
    64'
    Noble spiller ballen ut av spill.
    67'
    Lanzini ligger nede etter å ha blitt stemplet av Matic.
    67'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Manuel Lanzini
    69'
    Inn: Nikola Vlasic
    Ut: Arthur Masuaku
    69'
    Lingard får ballen på 30 meter og har banen helt åpen foran seg. Han avanserer og går for skudd, men Diop kaster seg inn og blokkerer.
    70'
    Hjørnespark for hjemmelaget.
    72'
    Bailly kommer først på ballen, men header over.
    72'
    Inn: Bruno Fernandes
    Ut: Jesse Lingard
    73'
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Alex Telles
    73'
    Solskjær tar grep nå, men er det tidsnok?
    73'
    Sancho kommer seg inn i feltet og avslutter. Via en forsvarer og ut til corner.
    77'
    Tas kort. Fernandes slår inn, men det blokkeres.
    77'
    Fernandes skyter fra 20 meter. Areola står litt på feil fot, men skuddet går til side for mål.
    78'
    Matic og Vlasic i en tøff duell. Bortefansen vil ha corner, men det dømmes utspark fra mål.
    80'
    Så er det Manchester United som angriper raskt i den andre enden. Corner til hjemmelaget.
    80'
    Diop header unna.
    81'
    Store kontringsrom, men det går litt for tregt med Bowen og Fernandes får taklet vekk pasningen mot Vlasic.
    81'
    Greenwood skyter fra 20 meter. Laaaaaaangt utenfor.
    83'
    Roper på corner, men får ikke gehør for det.
    83'
    West Ham får et kjærkomment hjørnespark.
    84'
    Bailly header unna.
    84'
    Hvordan er det ikke mål??? Yarmolenko har helt åpent mål, men setter ballen i stolpen fra fem meter! Er det mulig?!?