Bebeto (CS Maritimo Madeira) slår en corner fra høyre side på Estadio do Maritimo.
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til CD Feirense på egen banehalvdel.
    Joao Graca (CD Feirense) kommer seg fri på Estadio do Maritimo, men avslutningen går utenfor.
    Frispark i en god posisjon for CD Feirense!
    12'
    Maritimo Madeira, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Elvis Manuel Monteiro Macedo
    CD Feirense fosser forover og Elvis Babanco fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    16'
    Målsjanse på Estadio do Maritimo! Joao Graca fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    CS Maritimo Madeira er på skuddhold på dette frisparket.
    20'
    Jorge Correa
    Sjanse i Funchal! Jorge Correa (CS Maritimo Madeira) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    CD Feirense, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Manuel Oliveira tildeler CS Maritimo Madeira en corner. Bebeto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Ruben Ferreira (CS Maritimo Madeira) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Maritimo.
    22'
    Joel Tagueu
    Joel Tagueu (CS Maritimo Madeira) kommer til en målsjanse på Estadio do Maritimo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Frispark til CD Feirense på halvdelen til CS Maritimo Madeira.
    23'
    Frispark for CD Feirense på egen banehalvdel.
    25'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for CD Feirense nær 16-meteren.
    26'
    CS Maritimo Madeira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Dommer Manuel Oliveira venter med å sette i gang spillet fordi Ze Manuel ligger nede.
    28'
    Ze Manuel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Funchal.
    30'
    En av CS Maritimo Madeiras spillere blir avblåst for offside på Estadio do Maritimo.
    30'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til CS Maritimo Madeira på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Manuel Oliveira tildeler CD Feirense en corner. Joao Graca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    36'
    Tasos Karamanos
    Sjanse til CD Feirense! Tasos Karamanos er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Frispark CS Maritimo Madeira.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Flavio (CD Feirense) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Flavio kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Maritimo.
    41'
    42'
    Joel Tagueu
    CS Maritimo Madeira angriper i Funchal. Joel Tagueu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    CS Maritimo Madeira fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Bebeto
    Bebeto (CS Maritimo Madeira) avanserer forover på Estadio do Maritimo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Frispark til CS Maritimo Madeira på halvdelen til CD Feirense.
    43'
    Gult kort til Maritimo Madeira
    Ruben Ferreira
    Ruben Ferreira (CS Maritimo Madeira) får et gult kort av dommer Manuel Oliveira.
    45'
    45'+1
    Bebeto (CS Maritimo Madeira) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Maritimo.
    45'+1
    I Funchal slår Ruben Ferreira en corner fra venstre.
    45'+1
    Rodrigo Pinho
    Rodrigo Pinho (CS Maritimo Madeira) header ballen mot mål, men CD Feirense klarerer.
    45'+1
    Ruben Ferreira (CS Maritimo Madeira) slår en corner fra venstre side på Estadio do Maritimo.
    45'+2
    45'+3
    Frispark CD Feirense.
    46'
    Målsjanse til CS Maritimo Madeira! Rodrigo Pinho treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    47'
    48'
    49'
    CD Feirense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CS Maritimo Madeira.
    49'
    Mål for Maritimo Madeira!
    Maritimo Madeira 1 - 0 CD Feirense
    Mål: Joel Tagueu
    Målgivende: Rodrigo Pinho
    Mål! CS Maritimo Madeira tar ledelsen 1-0 ved Joel Tagueu. Det er en fin assist fra Rodrigo Pinho.
    51'
    53'
    Maritimo Madeira 2 - 0 CD Feirense
    Målgivende: Bebeto
    Mål! Joel Tagueu (CS Maritimo Madeira) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Estadio do Maritimo. Bebeto sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til CS Maritimo Madeira.
    55'
    Gult kort til CD Feirense
    Elvis Babanco (CD Feirense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Maritimo.
    55'
    56'
    Frispark for CS Maritimo Madeira på egen banehalvdel.
    58'
    Luis Aurelio
    CD Feirense avanserer forover i Funchal. Luis Aurelio avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Maritimo Madeira 3 - 0 CD Feirense
    Mål: Ricardo Valente
    Målgivende: Jorge Correa
    Mål! CS Maritimo Madeira øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Ricardo Valente på Estadio do Maritimo. Flott spill fra Jorge Correa før målet.
    60'
    Spillerbytte - CD Feirense
    Inn: Hugo Seco
    Ut: Ze Manuel
    CD Feirense bytter ut Ze Manuel med Hugo Seco.
    61'
    Inn: Joao Silva
    Ut: Joao Pedro Salazar da Graca
    Joao Graca (CD Feirense) erstattes av Joao Silva.
    61'
    I Funchal har et frispark blitt tildelt CD Feirenseet.
    62'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til CD Feirense like utenfor CS Maritimo Madeira-området.
    65'
    Mål for CD Feirense!
    Maritimo Madeira 3 - 1 CD Feirense
    Mål: Elvis Manuel Monteiro Macedo
    Elvis Babanco scorer og reduserer til 3-1 på Estadio do Maritimo.
    66'
    67'
    Joao Silva
    CD Feirense angriper. Joao Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    68'
    68'
    69'
    I Funchal slår Luis Aurelio en corner fra venstre.
    70'
    70'
    Diogo Miguel Guedes Almeida
    Dommer Manuel Oliveira viser Diga (CD Feirense) det gule kortet.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Funchal fordi Amir Abedzadeh får behandling for en skade på banen.
    71'
    Amir Abedzadeh er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Maritimo.
    73'
    Målsjanse på Estadio do Maritimo! Rodrigo Pinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    73'
    74'
    Ricardo Valente
    Ricardo Valente (CS Maritimo Madeira) kommer til en målsjanse på Estadio do Maritimo, men klarer ikke å score.
    74'
    Tasos Karamanos (CD Feirense) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    77'
    77'
    Spillet på Estadio do Maritimo er stoppet midlertidig fordi Bebeto ligger nede.
    77'
    Bebeto er tilbake i kampen igjen.
    79'
    80'
    Manuel Oliveira tildeler CS Maritimo Madeira en corner. Ruben Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Pablo Santos
    CS Maritimo Madeira angriper på Estadio do Maritimo, men Pablo Santos header utenfor.
    81'
    Maritimo Madeira 4 - 1 CD Feirense
    Mål: Jean Cleber
    Målgivende: Joel Tagueu
    Jean Cleber setter ballen i mål og øker CS Maritimo Madeiras ledelse til 4-1 i Funchal. Joel Tagueu var nest sist på ballen.