Frispark til Sporting CP på halvdelen til Maritimo Madeira.
    Maritimo Madeira fosser fremover, men Helder Malheiro blåser for offside på Estadio do Maritimo.
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Maritimo Madeira på egen banehalvdel.
    Joao Afonso
    Joao Afonso (Maritimo Madeira) kommer seg fri på Estadio do Maritimo, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Joao Afonso
    Joao Afonso (Maritimo Madeira) avanserer forover på Estadio do Maritimo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Pedro Porro (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio do Maritimo.
    10'
    Gult kort til Sporting
    Marcus Edwards
    Marcus Edwards (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Maritimo.
    11'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Maritimo Madeira på egen banehalvdel.
    11'
    I Funchal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    12'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Maritimo Madeira.
    13'
    Frispark Maritimo Madeira.
    14'
    Skudd utenfor mål, Maritimo Madeira
    Moises Mosquera
    14'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    15'
    15'
    Paulinho
    Målsjanse på Estadio do Maritimo! Paulinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Maritimo Madeira, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Funchal slår Pedro Porro en corner fra venstre.
    17'
    Skudd utenfor mål, Sporting
    Goncalo Inacio
    17'
    Pedro Porro (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Maritimo.
    19'
    I Funchal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Sporting CP.
    24'
    Frispark Sporting CP.
    24'
    Manuel Ugarte
    Sporting CP angriper i Funchal. Manuel Ugarte fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Xadas
    Xadas (Maritimo Madeira) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    26'
    Maritimo Madeira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Sporting CP angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Maritimo Madeira angriper i Funchal, men blir avblåst for offside.
    30'
    32'
    Matheus Costa
    Maritimo Madeira avanserer forover i Funchal. Matheus Costa avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Helder Malheiro tildeler Maritimo Madeira en corner. Xadas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    37'
    En av Sporting CPs spillere blir avblåst for offside på Estadio do Maritimo.
    37'
    38'
    Xadas (Maritimo Madeira) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Maritimo.
    42'
    42'
    43'
    48'
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Maritimo Madeira
    55'
    Dommeren dømmer straffe til Maritimo Madeira
    55'
    Straffe til Maritimo Madeira
    55'
    Maritimo Madeira scorer på straffe!
    Maritimo Madeira 1 - 0 Sporting
    Mål: Claudio Winck
    Claudio Winck scorer og Maritimo Madeira leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    56'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Nuno Santos
    Ut: Arthur Gomes
    Sporting CP bytter ut Arthur Gomes med Nuno Santos. Dette er det første byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    57'
    Sporting CP angriper, men Helder Malheiro blåser for offside.
    57'
    59'
    60'
    Gult kort til Maritimo Madeira
    Rafael Brito
    Rafael Brito (Maritimo Madeira) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Estadio do Maritimo.
    62'
    63'
    Inn: Rochinha
    Ut: Mateus Fernandes
    Sporting CP gjør sitt andre bytte. Mateus Fernandes erstattes av Rochinha.
    65'
    Pedro Porro
    67'
    68'
    Spillerbytte - Maritimo Madeira
    Inn: Jesus Andres Ramirez Diaz
    Ut: Carlos Percy Liza
    Jose Manuel Martins Teixeira Gomes gjør dagens første bytte i Funchal, når han tar ut Carlos Percy Liza og setter inn Jesus Andres Ramirez Diaz.
    69'
    Inn: Stefano Beltrame
    Ut: Rafael Brito
    Jose Manuel Martins Teixeira Gomes (Maritimo Madeira) gjør sitt andre bytte for dagen. Stefano Beltrame erstatter Rafael Brito.
    69'
    Hjørnespark til Maritimo Madeira
    71'
    Hjørnespark til Sporting
    72'
    73'
    Ricardo Esgaio
    Ricardo Esgaio fra Sporting CP er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    74'
    75'
    Inn: Jeremiah St. Juste
    Ut: Sebastian Coates
    Sebastian Coates (Sporting CP) erstattes av Jeremiah St. Juste.
    75'
    Inn: Jovane Cabral
    Ut: Marcus Edwards
    Bytte for Sporting CP. Jovane Cabral kommer inn for Marcus Edwards på Estadio do Maritimo.
    75'
    76'
    Inn: Edgar Costa
    Ut: Leo Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Maritimo Madeira. Inn kommer Edgar Costa, mens Leo Pereira tar plass på benken.
    77'
    Sporting CP fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    80'
    En av Sporting CPs spillere går i offside.
    81'
    Pedro Porro
    Dommeren gir Pedro Porro (Sporting CP) et gult kort.
    81'
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.