Lei Zhang signaliserer et frispark til Guangzhou FC på egen banehalvdel.
    Frispark for Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    Lei Zhang signaliserer et frispark til Guangzhou FC.
    24'
    Meizhou Hakka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guangzhou FC.
    26'
    Frispark Guangzhou FC.
    28'
    29'
    Skade: Meizhou Hakka
    32'
    Tilbake fra skade: Meizhou Hakka
    32'
    Spillerbytte - Meizhou Hakka
    Inn: Li Yuping
    Ut: Ye Xinsheng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Meizhou Hakka. Inn kommer Li Yuping, mens Ye Xinsheng tar plass på benken.
    35'
    En av Meizhou Hakkas spillere går i offside.
    36'
    I Meizhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Yu Hou (Guangzhou FC) slår en corner fra venstre side på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    38'
    Skudd utenfor mål, Guangzhou FC
    Langzhou Liu
    38'
    Frispark for Guangzhou FC på egen banehalvdel.
    39'
    Frisparket tildelt Guangzhou FC er farlig nær Meizhou Hakkas målområde.
    39'
    Kan Guangzhou FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Meizhou fordi Wen Junjie får behandling for en skade på banen.
    42'
    Kaiyuan Tan (Guangzhou FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    42'
    Tilbake fra skade: Wen Junjie - Meizhou Hakka
    44'
    Tilbake fra skade: Kaiyuan Tan - Guangzhou FC
    44'
    45'
    Li Junfeng
    Sjanse! Meizhou Hakka avanserer forover, men Li Junfeng avslutter utenfor.
    45'
    Afrden Asqer
    Afrden Asqer (Guangzhou FC) kommer seg fri på Wuhua County Olympic Sports Centre, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Inn: Liang Xueming
    Ut: Li Junfeng
    Meizhou Hakka gjør sitt andre bytte. Li Junfeng erstattes av Liang Xueming.
    46'
    Spillerbytte - Guangzhou FC
    Inn: Haoxu Ning
    Ut: Jiaheng Li
    Zhi Zheng gjør dagens første bytte i Meizhou, når han tar ut Jiaheng Li og setter inn Haoxu Ning.
    46'
    46'
    Yu Hou (Guangzhou FC) løfter inn en corner fra høyre på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    47'
    47'
    Lei Zhang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka like utenfor Guangzhou FC-området.
    48'
    Hjørnespark til Meizhou Hakka
    51'
    Guangzhou FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Inn: Shihao Lyu
    Ut: Xinjie He
    Guangzhou FC bytter ut Xinjie He med Shihao Lyu.
    52'
    Frispark Meizhou Hakka.
    53'
    I Meizhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Gult kort til Meizhou Hakka
    Li Junfeng
    Dommeren gir Li Junfeng (Meizhou Hakka) et gult kort.
    55'
    Lei Zhang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka.
    57'
    Lei Zhang tildeler Meizhou Hakka en corner. Haochang Chai sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    En av Meizhou Hakkas spillere blir avblåst for offside på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    61'
    Hjørnespark til Guangzhou FC
    62'
    Kaiyuan Tan
    62'
    63'
    64'
    Inn: Jiahao Li
    Ut: Zili Zhang
    Zili Zhang (Guangzhou FC) erstattes av Jiahao Li.
    65'
    65'
    Lingfeng Li
    Meizhou Hakka angriper, men avslutningen til Lingfeng Li går utenfor.
    67'
    Shihao Lyu
    Shihao Lyu (Guangzhou FC) kommer til en målsjanse på Wuhua County Olympic Sports Centre, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    69'
    70'
    Inn: Yihu Yang
    Ut: Lingfeng Li
    Lingfeng Li (Meizhou Hakka) erstattes av Yihu Yang.
    72'
    Kaiyuan Tan
    Sjanse i Meizhou! Kaiyuan Tan (Guangzhou FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    Meizhou Hakka, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Afrden Asqer (Guangzhou FC) løfter inn en corner fra venstre på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    73'
    I Meizhou slår Afrden Asqer en corner fra venstre.
    74'
    Dommer Lei Zhang venter med å sette i gang spillet fordi Liu Ziheng ligger nede.
    75'
    Tilbake fra skade: Liu Ziheng - Meizhou Hakka
    75'
    Frispark til Guangzhou FC på halvdelen til Meizhou Hakka.
    76'
    Inn: Liang Shi
    Ut: Liu Ziheng
    Milan Ristic (Meizhou Hakka) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Liang Shi erstatter Liu Ziheng som sannsynligvis er skadet.
    76'
    78'
    Skudd utenfor mål, Meizhou Hakka
    Yihu Yang
    80'
    Yihu Yang (Meizhou Hakka) slår en corner fra venstre side på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    80'
    82'
    Spillet på Wuhua County Olympic Sports Centre er stoppet midlertidig fordi Haochang Chai ligger nede.
    83'
    Tilbake fra skade: Haochang Chai - Meizhou Hakka
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Meizhou Hakka er nær straffområde.
    85'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Dommer Lei Zhang viser Langzhou Liu (Guangzhou FC) det gule kortet.
    85'
    87'
    87'
    Kaiyuan Tan
    Målsjanse til Guangzhou FC! Kaiyuan Tan treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    89'
    Guangzhou FC fosser fremover, men Lei Zhang blåser for offside på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    89'
    Langzhou Liu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'
    Mål for Meizhou Hakka!
    Meizhou Hakka 1 - 0 Guangzhou FC
    Mål: Yihu Yang
    Målgivende: Liang Xueming
    Meizhou Hakka leder 1-0 etter en scoring av Yihu Yang. Liang Xueming var nest sist på ballen.