Målsjanse til Ventforet! Kohei Matsumoto treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Frispark Ventforet.
    22'
    Gult kort til Melbourne City FC
    Steven Ugarkovic (Melbourne City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Frispark for Melbourne City FC på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd på mål, Melbourne City FC
    24'
    Ventforet Kofu, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark til Ventforet på halvdelen til Melbourne City FC.
    27'
    Masahiro Sekiguchi
    Sjanse til Ventforet! Masahiro Sekiguchi er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Kazuhiro Sato (Ventforet) slår en corner fra venstre side.
    29'
    Hjørnespark til Melbourne City FC.
    31'
    32'
    Ventforet angriper. Kohei Matsumoto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Ventforet er nær straffområde.
    37'
    Kazuhiro Sato
    Kazuhiro Sato skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Ventforet.
    38'
    Melbourne City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Salman Ahmad Falahi signaliserer et frispark til Melbourne City FC på egen banehalvdel.
    42'
    Salman Ahmad Falahi signaliserer et frispark til Melbourne City FC like utenfor Ventforet-området.
    45'+1
    Spillerbytte - Ventforet Kofu
    Inn: Junma Miyazaki
    Ut: Kosuke Taketomi
    Ventforet gjør sitt første bytte. Kosuke Taketomi erstattes av Junma Miyazaki.
    46'
    Ventforet tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Junma Miyazaki
    Ventforet angriper i Melbourne. Junma Miyazaki fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    52'
    En av Ventforets spillere blir avblåst for offside.
    53'
    54'
    Sjanse til Ventforet! Yoshiki Torikai er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Inn: Maduabuchi Peter Utaka
    Ut: Kohei Matsumoto
    Bytte for Ventforet. Maduabuchi Peter Utaka kommer inn for Kohei Matsumoto på Melbourne Rectangular Stadium.
    58'
    Kazuhiro Sato (Ventforet) slår en corner fra venstre side på Melbourne Rectangular Stadium.
    59'
    I Melbourne slår Hamza Sakhi en corner fra venstre.
    62'
    Jamie MacLaren
    Jamie MacLaren (Melbourne City FC) avanserer forover på Melbourne Rectangular Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Salman Ahmad Falahi tildeler Melbourne City FC en corner. Hamza Sakhi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Inn: Kazushi Mitsuhira
    Ut: Riku Iljima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ventforet. Inn kommer Kazushi Mitsuhira, mens Riku Iljima tar plass på benken.
    65'
    Hamza Sakhi (Melbourne City FC) løfter inn en corner fra høyre på Melbourne Rectangular Stadium.