Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    3'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Baris Alici
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Baris Alici er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mustafa Kursad Filiz tildeler Genclerbirligi SK en corner. Dmytro Hrechyshkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Menemen slår Abdullah Aydin en corner fra høyre.
    13'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    18'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    En av Menemen Belediyespors spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Omurcan Artan
    Målsjanse! Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside på Menemen Ilce Stadi.
    32'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    37'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK angriper i Menemen. Sandro Lima avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    39'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    40'
    Ilker Karakas
    Ilker Karakas (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Sandro Lima
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    44'
    44'
    Toni Gomes
    Målsjanse på Menemen Ilce Stadi! Toni Gomes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Hjørnespark til Menemen Belediyespor
    45'+2
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Kazenga LuaLua
    Ut: Ilker Karakas
    Metin Diyadin gjør dagens første bytte i Menemen, når han tar ut Ilker Karakas og setter inn Kazenga LuaLua.
    46'
    47'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Muhammed Bayir
    Dommer Mustafa Kursad Filiz viser Muhammed Bayir (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    47'
    Sinan Akgol vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Sinan Akgol er på beina igjen og fortsetter kampen på Menemen Ilce Stadi.
    48'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Sandro Lima
    Målgivende: Rahmetullah Berisbek
    Mål! Genclerbirligi SK tar ledelsen 0-1 ved Sandro Lima. Rahmetullah Berisbek var nest sist på ballen.
    48'
    49'
    Baris Alici
    Genclerbirligi SK fosser forover og Baris Alici fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.
    52'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    53'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Sinan Akgol
    Sinan Akgol (Menemen Belediyespor) får et gult kort av dommer Mustafa Kursad Filiz.
    56'
    Baris Alici
    Baris Alici skyter i stolpen! Stor sjanse for Genclerbirligi SK i Menemen.
    58'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Emre Ozer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Lanre Kehinde, mens Emre Ozer tar plass på benken.
    61'
    Abdoulaye Cisse ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Abdoulaye Cisse ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    64'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK angriper på Menemen Ilce Stadi. Sandro Lima header utenfor.
    64'
    Genclerbirligi SK scorer selvmål!
    Menemen Belediyespor 1 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Gökhan Gul
    Selvmål! En sønderknust Gökhan Gul setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    65'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    65'
    67'
    67'
    Skudd utenfor mål, Menemen Belediyespor
    68'
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Rahmetullah Berisbek
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Serdarcan Eralp erstatter Rahmetullah Berisbek.
    70'
    71'
    Sandro Lima
    Sjanse i Menemen! Sandro Lima (Genclerbirligi SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    73'
    74'
    Abdoulaye Cisse
    Abdoulaye Cisse (Menemen Belediyespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    75'
    75'
    I Menemen slår Dmytro Hrechyshkin en corner fra venstre.
    80'
    Genclerbirligi SK angriper i Menemen, men blir avblåst for offside.
    80'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    83'
    83'
    83'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    83'
    I Menemen får Abdoulaye Cisse (Menemen Belediyespor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    83'
    83'
    Menemen Belediyespor 1 - 2 Genclerbirligi SK
    Mål: Kazenga LuaLua
    Målgivende: Baris Alici
    Mål! Kazenga LuaLua gir Genclerbirligi SK ledelsen 1-2 i Menemen. Flott spill fra Baris Alici før målet.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Menemen fordi Kerem Paykoc får behandling for en skade på banen.
    84'
    Kerem Paykoc kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Menemen Ilce Stadi.
    85'
    85'
    Serdarcan Eralp
    Genclerbirligi SK angriper. Serdarcan Eralp får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    Inn: Ismail Kulet
    Ut: Toni Gomes
    Menemen Belediyespor bytter ut Toni Gomes med Ismail Kulet.
    88'
    Inn: Chibulke Ubah
    Ut: Kerem Paykoc
    Kerem Paykoc (Menemen Belediyespor) erstattes av Chibulke Ubah.
    88'
    Mustafa Kursad Filiz tildeler Genclerbirligi SK en corner. Serdarcan Eralp sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Menemen Belediyespor 1 - 3 Genclerbirligi SK
    Mål: Aaron Tshibola
    Målgivende: Serdarcan Eralp
    Genclerbirligi SK går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Aaron Tshibola. Det er en fin assist fra Serdarcan Eralp.
    88'
    Aaron Tshibola
    Dommer Mustafa Kursad Filiz gir Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    89'
    Ahmet Sagat
    Sjanse! Menemen Belediyespor avanserer forover, men Ahmet Sagat avslutter utenfor.
    90'+1
    Inn: Aksel Aktas
    Ut: Baris Alici
    Genclerbirligi SK bytter ut Baris Alici med Aksel Aktas. Dette er det tredje byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Inn: Arda Kizildag
    Ut: Aaron Tshibola
    Bytte for Genclerbirligi SK. Arda Kizildag kommer inn for Aaron Tshibola på Menemen Ilce Stadi.
    90'+2
    Inn: Furkan Seker
    Ut: Sandro Lima
    Genclerbirligi SK gjør sitt femte bytte. Sandro Lima erstattes av Furkan Seker.
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for Genclerbirligi SK!
    90'+2
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.