Fløyta har gått for å starte kampen.
    Miguel Layun
    Mexico avanserer forover i Mexico City. Miguel Layun avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Frispark Skottland.
    6'
    Giovani Dos Santos (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Azteca.
    9'
    Raul Jimenez
    Målsjanse! Raul Jimenez (Mexico) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Dylan McGeouch
    Skottland angriper. Dylan McGeouch får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Mål for Mexico!
    Mexico 1 - 0 Skottland
    Mål: Giovani Dos Santos
    Målgivende: Carlos Vela
    Mål! Mexico tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Giovani Dos Santos på Estadio Azteca. Det er en fin assist fra Carlos Vela.
    13'
    Henry Bejarano signaliserer et frispark til Skottland.
    15'
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Hirving Lozano
    Hirving Lozano (Mexico) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mexico angriper, men avslutningen til Hirving Lozano går utenfor.
    23'
    Carlos Vela
    Sjanse! Mexico avanserer forover, men Carlos Vela avslutter utenfor.
    25'
    Skottland, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Målsjanse på Estadio Azteca! Miguel Layun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Henry Bejarano signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    28'
    Hector Herrera
    Hector Herrera (Mexico) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Skottland på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for Mexico på egen banehalvdel.
    33'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Mexico nær 16-meteren.
    34'
    Sjanse! Mexico avanserer forover, men Miguel Layun avslutter utenfor.
    35'
    37'
    Mexico fosser forover og Hector Herrera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    40'
    Mexico angriper, men avslutningen til Miguel Layun går utenfor.
    42'
    I Mexico City slår Miguel Layun en corner fra høyre.
    42'
    Miguel Layun (Mexico) slår en corner fra høyre side på Estadio Azteca.
    44'
    Carlos Salcedo
    Carlos Salcedo (Mexico) avanserer forover på Estadio Azteca. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Rafael Marquez
    Ut: Carlos Salcedo
    Carlos Salcedo (Mexico) erstattes av Rafael Marquez.
    46'
    Spillerbytte - Skottland
    Inn: Scott Bain
    Ut: Jon McLaughlin
    Alex McLeish gjør dagens første bytte i Mexico City, når han tar ut Jon McLaughlin og setter inn Scott Bain.
    46'
    Målsjanse til Mexico! Hirving Lozano treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    Sjanse i Mexico City! Hector Herrera (Mexico) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Henry Bejarano tildeler Mexico en corner. Miguel Layun sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Mexico angriper, men avslutningen til Hector Herrera går utenfor.
    47'
    Oliver McBurnie
    Skottland angriper i Mexico City. Oliver McBurnie avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Carlos Vela
    Sjanse til Mexico! Carlos Vela er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Raul Jimenez (Mexico) kommer seg fri på Estadio Azteca, men avslutningen går utenfor.
    51'
    I Mexico City slår Jack Hendry en corner fra høyre.
    52'
    I Mexico City har et frispark blitt tildelt Mexicoet.
    53'
    Henry Bejarano signaliserer et frispark til Skottland på egen banehalvdel.
    54'
    Inn: Charlie Mulgrew
    Ut: Callum Paterson
    Alex McLeish (Skottland) gjør sitt andre bytte for dagen. Charlie Mulgrew erstatter Callum Paterson.
    55'
    Inn: Chris Cadden
    Ut: Kenny McLean
    Skottland bytter ut Kenny McLean med Chris Cadden.
    55'
    Inn: John McGinn
    Ut: Ryan Christie
    Bytte for Skottland. John McGinn kommer inn for Ryan Christie på Estadio Azteca.
    55'
    56'
    Inn: Jonathan Dos Santos
    Ut: Giovani Dos Santos
    Mexico bytter ut Giovani Dos Santos med Jonathan Dos Santos. Dette er det andre byttet som Juan Carlos Osorio gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Oribe Peralta
    Ut: Raul Jimenez
    Juan Carlos Osorio (Mexico) gjør sitt tredje bytte for dagen. Oribe Peralta erstatter Raul Jimenez.
    57'
    Inn: Marco Fabian
    Ut: Hector Herrera
    Bytte for Mexico. Marco Fabian kommer inn for Hector Herrera på Estadio Azteca.
    58'
    Skottland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Mexico!
    61'
    63'
    Inn: Javier Aquino
    Ut: Carlos Vela
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mexico. Inn kommer Javier Aquino, mens Carlos Vela tar plass på benken.
    63'
    Jack Hendry (Skottland) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Azteca.
    65'
    66'
    Hirving Lozano (Mexico) avanserer forover på Estadio Azteca. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    Marco Fabian
    Marco Fabian (Mexico) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    68'
    Mexico angriper i Mexico City. Hirving Lozano fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Henry Bejarano tildeler Mexico en corner. Miguel Layun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Målsjanse på Estadio Azteca! Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Dommer Henry Bejarano ser at linjemannen løfter flagget, og Mexicos Oribe Peralta blåses av for offside.
    72'
    Inn: Jesus Corona
    Ut: Hirving Lozano
    Mexico gjør sitt sjette bytte. Hirving Lozano erstattes av Jesus Corona.
    73'
    74'
    Mexico angriper. Marco Fabian får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Johnny Russell (Skottland) slår en corner fra høyre side på Estadio Azteca.
    78'
    Frispark til Mexico på halvdelen til Skottland.
    78'
    Inn: Lewis Morgan
    Ut: Oliver McBurnie
    Skottland bytter ut Oliver McBurnie med Lewis Morgan. Dette er det femte byttet som Alex McLeish gjør i dagens kamp.
    80'
    84'
    85'
    Målsjanse til Skottland! Dylan McGeouch treffer mål, men keeper redder.
    85'
    Jesus Corona
    Mexico fosser forover og Jesus Corona fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.