Sjanse til Mexico! Hirving Lozano er nær ved å score, men keeper redder.
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jonathan Urretaviscaya (Uruguay) løfter inn en corner fra høyre på Nrg Stadium.
    Mål for Uruguay!
    Mexico 0 - 1 Uruguay
    Mål: Jose Gimenez
    Målgivende: Jonathan Urretaviscaya
    Mål! Jose Gimenez (Uruguay) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Nrg Stadium. Jonathan Urretaviscaya sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Frispark i en god posisjon for Uruguay!
    23'
    Mexico har fått straffespark på Nrg Stadium!
    24'
    Mexico scorer på straffe!
    Mexico 1 - 1 Uruguay
    Mål: Raul Jimenez
    Mål! Mexico får et straffespark i Houston. Raul Jimenez tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    25'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Uruguay) avanserer forover på Nrg Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Frispark Mexico.
    28'
    29'
    Gult kort til Uruguay
    Luis Suarez
    Dommeren gir Luis Suarez (Uruguay) et gult kort.
    29'
    30'
    I Houston slår Jonathan Urretaviscaya en corner fra høyre.
    31'
    Mexico må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Uruguay.
    31'
    Mexico 1 - 2 Uruguay
    Mål: Luis Suarez
    Luis Suarez setter ballen i nettet og Uruguay leder nå 1-2.
    32'
    Matias Vecino
    Målsjanse på Nrg Stadium! Matias Vecino fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Uruguay på egen banehalvdel.
    34'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Uruguay.
    35'
    Gaston Pereiro (Uruguay) slår en corner fra venstre side på Nrg Stadium.
    35'
    Jonathan Urretaviscaya
    Jonathan Urretaviscaya (Uruguay) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    36'
    Gaston Pereiro
    Uruguay angriper i Houston. Gaston Pereiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Ismail Elfath tildeler Uruguay en corner. Jonathan Urretaviscaya sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    37'
    Rodrigo Bentancur
    Rodrigo Bentancur (Uruguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    39'
    Uruguay har fått straffe!
    40'
    Uruguay scorer på straffe!
    Mexico 1 - 3 Uruguay
    Mål! Luis Suarez scorer på straffe. Uruguays ledelse øker dermed til 1-3.
    41'
    Frispark for Uruguay på egen banehalvdel.
    44'
    Gaston Pereiro (Uruguay) løfter inn en corner fra venstre på Nrg Stadium.
    44'
    Diego Godin
    Uruguay avanserer forover i Houston. Diego Godin avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Raul Jimenez
    Mexico angriper, men avslutningen til Raul Jimenez går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Uruguay
    Inn: Cristhian Stuani
    Ut: Lucas Torreira
    Uruguay bytter ut Lucas Torreira med Cristhian Stuani. Dette er det første byttet som Fabian Coito gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Roberto Alvarado
    Ut: Alan Pulido
    Mexico gjør sitt første bytte. Alan Pulido erstattes av Roberto Alvarado.
    46'
    Inn: Jonathan Gonzalez
    Ut: Jonathan Dos Santos
    Bytte for Mexico. Jonathan Gonzalez kommer inn for Jonathan Dos Santos på Nrg Stadium.
    46'
    50'
    Sjanse! Mexico avanserer forover, men Hirving Lozano avslutter utenfor.
    52'
    Jonathan Gonzalez
    Sjanse i Houston! Jonathan Gonzalez (Mexico) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Erick Gutierrez
    Mexico angriper i Houston. Erick Gutierrez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    54'
    Frispark Uruguay.
    55'
    Cristhian Stuani
    Målsjanse! Cristhian Stuani (Uruguay) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    55'
    Diego Laxalt
    Diego Laxalt (Uruguay) kommer seg fri på Nrg Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Mexico angriper i Houston. Raul Jimenez fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Mexico 1 - 4 Uruguay
    Mål: Gaston Pereiro
    Målgivende: Luis Suarez
    Gaston Pereiro header ballen i mål og Uruguayet øker ledelsen til 1-4. Det er en fin assist fra Luis Suarez.
    59'
    Inn: Victor Guzman
    Ut: Erick Gutierrez
    Mexico bytter ut Erick Gutierrez med Victor Guzman.
    60'
    Uruguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Kan Mexico kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    63'
    Hirving Lozano (Mexico) avanserer forover på Nrg Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Elias Hernandez
    Elias Hernandez (Mexico) erstattes av Diego Lainez.
    66'
    I Houston slår Jesus Angulo en corner fra venstre.
    66'
    Ismail Elfath tildeler Mexico en corner. Jesus Angulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Luis Suarez
    Fabian Coito gjør dagens andre bytte i Houston, når han tar ut Luis Suarez og setter inn Nicolas Lodeiro.
    68'
    Sjanse i Houston! Hirving Lozano (Mexico) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    Victor Guzman (Mexico) slår en corner fra høyre side på Nrg Stadium.
    73'
    Straffe til Mexico!
    73'
    Inn: Angel Zaldivar
    Ut: Hirving Lozano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mexico. Inn kommer Angel Zaldivar, mens Hirving Lozano tar plass på benken.
    73'
    Inn: Nahitan Nandez
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Uruguay. Inn kommer Nahitan Nandez, mens Rodrigo Bentancur tar plass på benken.
    74'
    Mexico fikk tildelt et straffespark som Raul Jimenez mislyktes med å sette i mål!
    75'
    75'
    Frispark til Mexico på halvdelen til Uruguay.
    77'
    Luis Rodriguez
    Målsjanse på Nrg Stadium! Luis Rodriguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    79'
    81'
    81'
    82'
    Nahitan Nandez
    Nahitan Nandez (Uruguay) kommer til en målsjanse på Nrg Stadium, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Gaston Silva
    Ut: Gaston Pereiro
    Fabian Coito (Uruguay) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gaston Silva erstatter Gaston Pereiro.
    83'
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Jonathan Urretaviscaya
    Uruguay gjør sitt femte bytte. Jonathan Urretaviscaya erstattes av Federico Valverde.
    83'
    86'
    Ismail Elfath tildeler Mexico en corner. Victor Guzman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.