1-1
1-2
213
284
    Anthony Taylor tildeler Millwall FC en corner. Sheyi Ojo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Millwall FC.
    8'
    Benik Afobe
    Benik Afobe (Millwall FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Conor Gallagher ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    Conor Gallagher kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på The Den.
    14'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    I London slår Eberechi Eze en corner fra venstre.
    16'
    Offside! Eberechi Eze (Crystal Palace FC) er alene igjennom, men dommer Anthony Taylor ser at linjemannen er oppe med flagget.
    16'
    Mål for Millwall!
    Millwall 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Benik Afobe
    Millwall FC leder 1-0 etter en scoring av Benik Afobe.
    17'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    19'
    George Saville
    Millwall FC fosser forover og George Saville fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Millwall FC.
    21'
    Jeffrey Schlupp
    Crystal Palace FC avanserer forover i London. Jeffrey Schlupp avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Jeffrey Schlupp (Crystal Palace FC) avanserer forover på The Den. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på The Den.
    25'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jeffrey Schlupp (Crystal Palace FC) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    26'
    Scott Malone (Millwall FC) slår en corner fra venstre side på The Den.
    28'
    Sheyi Ojo
    Sjanse til Millwall FC! Sheyi Ojo er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Frispark Crystal Palace FC.
    29'
    Conor Gallagher
    Crystal Palace FC angriper, men avslutningen til Conor Gallagher går utenfor.
    36'
    Michael Olise
    Michael Olise (Crystal Palace FC) kommer seg fri på The Den, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Millwall FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    40'
    Frisparket tildelt Crystal Palace FC er farlig nær Millwall FCs målområde.
    42'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Hjørnespark til Crystal Palace
    45'+3
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    Mål for Crystal Palace!
    Millwall 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: Michael Olise
    Målgivende: Conor Gallagher
    Michael Olise scorer og utligningen er et faktum på The Den. 1-1. Det er en fin assist fra Conor Gallagher.
    46'
    George Saville ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Maikel Kieftenbeld
    Ut: George Saville
    Maikel Kieftenbeld (Millwall FC) erstatter George Saville som ser ut til å måtte forlate The Den med en skade.
    50'
    George Saville er på beina igjen og fortsetter kampen.
    50'
    På The Den fyrer Michael Olise (Crystal Palace FC) av et skudd - i stolpen!
    51'
    Will Hughes
    Sjanse! Crystal Palace FC avanserer forover, men Will Hughes avslutter utenfor.
    52'
    53'
    Maikel Kieftenbeld
    Målsjanse! Maikel Kieftenbeld (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Målsjanse! Michael Olise (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    55'
    56'
    Gult kort til Millwall
    Billy Mitchell
    Billy Mitchell (Millwall FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Millwall 1 - 2 Crystal Palace
    Mål: Jean Philippe Mateta
    Målgivende: Michael Olise
    Crystal Palace FC tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Jean Philippe Mateta. Michael Olise var nest sist på ballen.
    58'
    Inn: Mason Bennett
    Ut: Alex Pearce
    Gary Rowett gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Alex Pearce og setter inn Mason Bennett.
    62'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Christian Benteke
    Ut: Eberechi Eze
    Crystal Palace FC gjør sitt andre bytte. Eberechi Eze erstattes av Christian Benteke.
    64'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Jean Philippe Mateta
    Crystal Palace FC bytter ut Jean Philippe Mateta med Odsonne Edouard. Dette er det første byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    65'
    Anthony Taylor tildeler Crystal Palace FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Crystal Palace FC angriper i London. Conor Gallagher fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    69'
    70'
    Kan Millwall FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Mason Bennett
    Målsjanse til Millwall FC! Mason Bennett treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    80'
    Inn: Nana Boateng
    Ut: Sheyi Ojo
    Bytte for Millwall FC. Nana Boateng kommer inn for Sheyi Ojo på The Den.
    81'
    Inn: Matt Smith
    Ut: Tom Bradshaw
    Millwall FC bytter ut Tom Bradshaw med Matt Smith.
    81'
    Inn: Luka Milivojevic
    Ut: Will Hughes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Luka Milivojevic, mens Will Hughes tar plass på benken.
    81'
    Inn: Tyler Burey
    Ut: Benik Afobe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Tyler Burey, mens Benik Afobe tar plass på benken.