Tony Harrington signaliserer et frispark til Luton Town på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark Luton Town.
    5'
    Connor Mahoney
    Millwall FC fosser forover og Connor Mahoney fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Luton Town, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Luton Town.
    8'
    Ryan Woods ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Ryan Woods er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Ryan Leonard
    Målsjanse! Ryan Leonard (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Tony Harrington tildeler Millwall FC en corner. Ryan Woods sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Luton Town.
    13'
    Matt Smith
    Millwall FC avanserer forover i London. Matt Smith avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    I London slår Luke Berry en corner fra høyre.
    15'
    Ruddock Pelly
    Ruddock Pelly (Luton Town) kommer seg fri på The Den, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    19'
    Matt Smith
    Matt Smith (Millwall FC) avanserer forover på The Den. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    22'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    23'
    Matt Smith
    Matt Smith (Millwall FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    24'
    Jed Wallace
    Millwall FC angriper. Jed Wallace får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Frispark Millwall FC.
    27'
    Luke Berry (Luton Town) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    29'
    Matty Pearson
    Luton Town angriper i London. Matty Pearson fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Luke Berry (Luton Town) slår en corner fra venstre side på The Den.
    30'
    30'
    Glen Rea vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Millwall FC.
    34'
    Glen Rea er på beina igjen og fortsetter kampen på The Den.
    35'
    Shaun Hutchinson
    Shaun Hutchinson (Millwall FC) kommer til en målsjanse på The Den, men klarer ikke å score.
    35'
    Jed Wallace
    Millwall FC avanserer forover i London. Jed Wallace avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    38'
    Luton Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Millwall
    Dommer Tony Harrington gir Ryan Leonard (Millwall FC) et gult kort.
    39'
    39'
    Målsjanse til Millwall FC! Connor Mahoney treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Jed Wallace
    Jed Wallace (Millwall FC) kommer seg fri på The Den, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Matt Smith
    Matt Smith (Millwall FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Connor Mahoney (Millwall FC) slår en corner fra høyre side på The Den.
    45'+2
    I London slår Jed Wallace en corner fra venstre.
    45'+2
    Connor Mahoney (Millwall FC) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    45'+3
    Jed Wallace (Millwall FC) slår en corner fra venstre side på The Den.
    45'+4
    I London slår Connor Mahoney en corner fra høyre.
    45'+4
    Luton Town scorer selvmål!
    Millwall 1 - 0 Luton Town
    Mål: Martin Cranie
    Selvmål! En sønderknust Martin Cranie setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-0.
    45'+4
    Jed Wallace
    Millwall FC angriper i London. Jed Wallace fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    55'
    56'
    Frispark for Luton Town på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - Luton Town
    Inn: Joe Morrell
    Ut: Luke Berry
    Luton Town gjør sitt første bytte. Luke Berry erstattes av Joe Morrell.
    60'
    60'
    Ryan Woods
    Dommeren gir Ryan Woods (Millwall FC) et gult kort.
    60'
    Joe Morrell
    Sjanse! Luton Town avanserer forover, men Joe Morrell avslutter utenfor.
    60'
    Offside! Matt Smith (Millwall FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    61'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Scott Malone
    Ut: Matt Smith
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Scott Malone, mens Matt Smith tar plass på benken.
    64'
    66'
    Gult kort til Luton Town
    Martin Cranie
    Martin Cranie (Luton Town) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Murray Wallace
    Sjanse til Millwall FC! Murray Wallace er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    68'
    Inn: Elliott Lee
    Ut: Danny Hylton
    Nathan Jones gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Danny Hylton og setter inn Elliott Lee.
    69'
    Kazenga LuaLua
    Kazenga LuaLua (Luton Town) kommer til en målsjanse på The Den, men klarer ikke å score.
    70'
    Frispark til Luton Town på halvdelen til Millwall FC.
    75'
    77'
    79'
    Mål for Millwall!
    Millwall 2 - 0 Luton Town
    Mål: Connor Mahoney
    Målgivende: Ryan Leonard
    Connor Mahoney øker Millwall FCs ledelse til 2-0! Flott spill fra Ryan Leonard før målet.
    79'
    Inn: Kenneth Zohore
    Ut: Mason Bennett
    Millwall FC bytter ut Mason Bennett med Kenneth Zohore.
    80'
    83'
    Sjanse i London! Martin Cranie (Luton Town) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.