Dommeren blåser i gang dagens kamp i London.
    Dommer Graham Scott ser at linjemannen løfter flagget, og Millwall FCs Jed Wallace blåses av for offside.
    1'
    Daniel James
    Swansea City angriper, men avslutningen til Daniel James går utenfor.
    3'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Swansea City.
    4'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Rødt kort til Swansea City
    Courtney Baker-Richardson
    Rødt kort! Courtney Baker-Richardson (Swansea City) sendes i dusjen av dommer Graham Scott.
    5'
    James Meredith (Millwall FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på The Den.
    6'
    James Meredith er på beina igjen og fortsetter kampen på The Den.
    8'
    Millwall FC er på skuddhold på dette frisparket.
    10'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Shaun Williams
    Shaun Williams (Millwall FC) avanserer forover på The Den. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Lee Gregory
    Lee Gregory (Millwall FC) kommer seg fri på The Den, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Graham Scott tildeler Swansea City en corner. Daniel James sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    I London slår Daniel James en corner fra venstre.
    16'
    Leroy Fer
    Leroy Fer (Swansea City) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    17'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jed Wallace
    Sjanse! Millwall FC avanserer forover, men Jed Wallace avslutter utenfor.
    24'
    Shaun Williams (Millwall FC) løfter inn en corner fra venstre på The Den.
    27'
    Daniel James (Swansea City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Daniel James (Swansea City) slår en corner fra venstre side på The Den.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Leroy Fer (Swansea City) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Lee Gregory
    Målsjanse! Lee Gregory (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Leroy Fer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    32'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    33'
    Leroy Fer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Kyle Naughton
    Ut: Leroy Fer
    Kyle Naughton (Swansea City) erstatter Leroy Fer som ser ut til å måtte forlate The Den med en skade.
    35'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Joe Rodon ligger nede.
    37'
    Joe Rodon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på The Den.
    39'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    44'
    45'+5
    45'+6
    48'
    Frispark i en god posisjon for Swansea City!
    49'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Gult kort til Millwall
    Jed Wallace
    Dommer Graham Scott gir Jed Wallace (Millwall FC) et gult kort.
    53'
    55'
    Aiden O'Brien
    Aiden O Brien (Millwall FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    Jed Wallace
    Jed Wallace (Millwall FC) kommer til en målsjanse på The Den, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Jiri Skalak
    Ut: Aiden O'Brien
    Neil Harris gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Aiden O Brien og setter inn Jiri Skalak.
    59'
    Inn: Tom Carroll
    Ut: Daniel James
    Graham Potter (Swansea City) gjør sitt andre bytte for dagen. Tom Carroll erstatter Daniel James.
    60'
    Graham Scott tildeler Millwall FC en corner. Shaun Williams sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Mål for Millwall!
    Millwall 1 - 0 Swansea City
    Mål: Murray Wallace
    Målgivende: Jake Cooper
    Mål! Murray Wallace (Millwall FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på The Den. Flott spill fra Jake Cooper før målet.
    62'
    En av Millwall FCs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Martin Olsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Inn: Jefferson Montero
    Ut: Martin Olsson
    Det virker som Martin Olsson ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jefferson Montero.
    66'
    Shaun Williams (Millwall FC) slår en corner fra venstre side på The Den.
    67'
    68'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Millwall FC nær 16-meteren.
    69'
    Tom Carroll
    Swansea City avanserer forover i London. Tom Carroll avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Mål for Swansea City!
    Millwall 1 - 1 Swansea City
    Mål: Kyle Naughton
    Målgivende: Jefferson Montero
    Utligning! Kyle Naughton setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Jefferson Montero.
    76'
    Lee Gregory
    Millwall FC angriper i London. Lee Gregory fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Frispark Millwall FC.
    79'
    79'
    80'
    Jiri Skalak
    Sjanse! Millwall FC avanserer forover, men Jiri Skalak avslutter utenfor.
    82'
    83'
    En av Millwall FCs spillere går i offside.
    85'
    Millwall 1 - 2 Swansea City
    Mål: Oliver McBurnie
    Oliver McBurnie dundrer ballen i mål og Swansea Citytar ledelsen 1-2 på The Den. Jefferson Montero var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Tom Bradshaw
    Ut: James Meredith
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Tom Bradshaw, mens James Meredith tar plass på benken.
    86'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    89'
    Gult kort til Swansea City
    Jefferson Montero
    Dommer Graham Scott viser Jefferson Montero (Swansea City) det gule kortet.
    89'
    Inn: Tom Elliott
    Ut: Mahlon Romeo
    Bytte for Millwall FC. Tom Elliott kommer inn for Mahlon Romeo på The Den.
    90'
    Millwall FCs Tom Bradshaw blåses av for offside på The Den.
    90'+1
    Tom Carroll
    Tom Carroll (Swansea City) fyrer av et skudd - i stolpen! Oj, oj, oj.
    90'+4
    Offside! Bersant Celina (Swansea City) er alene igjennom, men dommer Graham Scott ser at linjemannen er oppe med flagget.