2-2
    Dagens kamp på Allianz Field i Saint Paul er i gang.
    Chicago Fire får tildelt et hjørnespark
    Gaston Gimenez
    Victor Rivas tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Chicago Fire får tildelt et frispark
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    4'
    Minnesota United FC får tildelt et frispark
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Minnesota United FC får tildelt et hjørnespark
    Jan Gregus
    I Saint Paul slår Jan Gregus en corner fra venstre.
    14'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    Jose Aja
    Jose Aja (Minnesota United FC) kommer til avslutning på Allianz Field, men headingen blir reddet.
    14'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Kei Kamara
    Målsjanse til Minnesota United FC! Kei Kamara treffer mål, men keeper redder.
    14'
    14'
    Jan Gregus
    Jan Gregus (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    15'
    Mål for Chicago Fire!
    Minnesota United FC 0 - 1 Chicago Fire
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Przemyslaw Frankowski
    Mål! Robert Beric gir Chicago Fire ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Przemyslaw Frankowski var nest sist på ballen.
    17'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Skudd på mål, Chicago Fire
    Målsjanse på Allianz Field! Gaston Gimenez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (Chicago Fire) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    23'
    Gult kort til Chicago Fire
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Jan Gregus
    Sjanse i Saint Paul! Jan Gregus (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    24'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    29'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Kei Kamara
    Minnesota United FC avanserer forover på Allianz Field og Kei Kamara kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Chicago Fire.
    31'
    31'
    Chicago Fire blir avblåst for offside
    Robert Beric
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Jan Gregus
    Jan Gregus (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    33'
    Jan Gregus
    I Saint Paul slår Jan Gregus en corner fra høyre.
    33'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Minnesota United FC.
    34'
    37'
    Ethan Finlay
    Sjanse til Minnesota United FC! Ethan Finlay er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    39'
    Frispark Chicago Fire.
    41'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Bakaye Dibassy
    Bakaye Dibassy (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    41'
    Dommer Victor Rivas venter med å sette i gang spillet fordi Przemyslaw Frankowski ligger nede.
    42'
    Przemyslaw Frankowski er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    44'
    Minnesota United FC blir avblåst for offside
    Kei Kamara
    Offside! Kei Kamara (Minnesota United FC) er alene igjennom, men dommer Victor Rivas ser at linjemannen er oppe med flagget.
    44'
    45'
    Jan Gregus
    Victor Rivas tildeler Minnesota United FC en corner. Jan Gregus sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Jan Gregus
    Jan Gregus (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    45'+2
    Jan Gregus
    49'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Minnesota United FC 0 - 2 Chicago Fire
    Mål: Mauricio Pineda
    Mål! Mauricio Pineda øker Chicago Fires ledelse til 0-2 på Allianz Field.
    52'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    55'
    Przemyslaw Frankowski
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Przemyslaw Frankowski går utenfor.
    58'
    Jan Gregus
    59'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    Marlon Hairston
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Marlon Hairston avslutter utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Aaron Schoenfeld
    Ut: Kei Kamara
    Minnesota United FC bytter ut Kei Kamara med Aaron Schoenfeld. Dette er det første byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Emanuel Reynoso
    Ut: Ethan Finlay
    Adrian Heath gjør dagens andre bytte i Saint Paul, når han tar ut Ethan Finlay og setter inn Emanuel Reynoso.
    60'
    Robin Lod
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Robin Lod avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Emanuel Reynoso
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) avanserer forover på Allianz Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Chicago Fire.
    64'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 2 Chicago Fire
    Mål: Jose Aja
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    Mål! Minnesota United FC reduserer til 1-2 ved Jose Aja. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    64'
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint Paul fordi Mauricio Pineda får behandling for en skade på banen.
    67'
    Mauricio Pineda ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint Paul.
    68'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    70'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Fabian Herbers
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt første bytte for dagen. Elliot Collier erstatter Fabian Herbers.
    70'
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Djordje Mihailovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Ignacio Aliseda, mens Djordje Mihailovic tar plass på benken.
    70'
    Elliot Collier
    Målsjanse! Elliot Collier (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    Ignacio Aliseda
    Ignacio Aliseda (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Marlon Hairston fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Minnesota United FC 2 - 2 Chicago Fire
    Mål: Robin Lod
    Målgivende: Romain Metanire
    Mål! Robin Lod (Minnesota United FC) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Romain Metanire.
    80'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    82'
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    84'
    Spillet på Allianz Field er stoppet midlertidig fordi Marlon Hairston ligger nede.
    85'
    Inn: James Musa
    Ut: Marlon Hairston
    Marlon Hairston (Minnesota United FC) erstattes av James Musa.
    86'
    Chicago Fire angriper. Elliot Collier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Jonathan Bornstein
    Bytte for Chicago Fire. Miguel Navarro kommer inn for Jonathan Bornstein på Allianz Field.
    86'+6
    Målsjanse! Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    89'
    Chicago Fire angriper i Saint Paul. Alvaro Medran avslutter på mål, men greier ikke å score.