Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til FC Dallas.
    Victor Eriksson (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Hassani Dotson
    Målgivende: Bongokuhle Hlongwane
    I Saint Paul tar Minnesota United FC ledelsen 1-0 etter et mål av Hassani Dotson. Bongokuhle Hlongwane var nest sist på ballen.
    9'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    13'
    I Saint Paul slår Jesus Ferreira en corner fra høyre.
    15'
    Marcos De Oliveira tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Mål for FC Dallas!
    Minnesota United FC 1 - 1 FC Dallas
    Mål: Liam Fraser
    Målgivende: Illarramendi
    Utligning! Liam Fraser setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Illarramendi før målet.
    15'
    Jeong Sang-bin
    Målsjanse til Minnesota United FC! Jeong Sang-bin treffer mål, men keeper redder.
    20'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Dommer Marcos De Oliveira venter med å sette i gang spillet fordi Jeong Sang-bin ligger nede.
    24'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    25'
    Jeong Sang-bin er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Field.
    25'
    Jordan Adebayo-Smith
    Sjanse til Minnesota United FC! Jordan Adebayo-Smith er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Hassani Dotson
    Sjanse i Saint Paul! Hassani Dotson (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Wil Trapp (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    31'
    Victor Eriksson (Minnesota United FC) header utenfor.
    31'
    FC Dallas fosser fremover, men Marcos De Oliveira blåser for offside på Allianz Field.
    32'
    Minnesota United FC fosser forover og Jordan Adebayo-Smith fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    43'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Franco Fragapane
    Dommeren gir Franco Fragapane (Minnesota United FC) et gult kort.
    43'
    Minnesota United FC angriper, men Marcos De Oliveira blåser for offside.
    45'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside på Allianz Field.
    45'+1
    Frispark FC Dallas.
    45'+2
    Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    45'+2
    49'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC angriper. Bongokuhle Hlongwane får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    I Saint Paul slår Jeong Sang-bin en corner fra høyre.
    50'
    Marcos De Oliveira tildeler Minnesota United FC en corner. Jeong Sang-bin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Jordan Adebayo-Smith fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    55'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Patrickson Delgado
    Nico Estevez gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Patrickson Delgado og setter inn Bernard Kamungo.
    62'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Patrick Weah
    Ut: Franco Fragapane
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) erstattes av Patrick Weah.
    65'
    Bernard Kamungo
    Bernard Kamungo (FC Dallas) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Paul Arriola
    Målsjanse på Allianz Field! Paul Arriola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    70'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Minnesota United FC.
    75'
    Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper i Saint Paul. Jesus Ferreira avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Inn: Keith Romanshyn
    Ut: Jordan Adebayo-Smith
    Minnesota United FC gjør sitt andre bytte. Jordan Adebayo-Smith erstattes av Keith Romanshyn.
    79'
    Inn: Nkosi Tafari
    Ut: Omar Gonzalez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Nkosi Tafari, mens Omar Gonzalez tar plass på benken.
    81'
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul, men blir avblåst for offside.
    84'
    FC Dallas fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Frispark Minnesota United FC.
    86'
    Inn: Eugene Ansah
    Ut: Marco Farfan
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Eugene Ansah erstatter Marco Farfan.
    87'
    Inn: Sebastian Lletget
    Ut: Liam Fraser
    Bytte for FC Dallas. Sebastian Lletget kommer inn for Liam Fraser på Allianz Field.
    87'
    Inn: Morris Duggan
    Ut: Caden Clark
    Minnesota United FC bytter ut Caden Clark med Morris Duggan.
    87'
    Marcos De Oliveira tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    90'+4
    Minnesota United FC fosser forover og Jeong Sang-bin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.