Lukasz Szpala signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    3'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    5'
    Robin Lod
    Målsjanse på Allianz Field! Robin Lod fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Saint Paul slår Joseph Rosales en corner fra venstre.
    7'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Bongokuhle Hlongwane går utenfor.
    7'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    8'
    Miguel Tapias
    Minnesota United FC avancerar på Allianz Field och Miguel Tapias får en nickmöjlighet – utanför!
    8'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Joseph Rosales
    Minnesota United FC fosser forover og Joseph Rosales fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    LA Galaxy angriper i Saint Paul, men blir avblåst for offside.
    19'
    Robin Lod
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Robin Lod avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    21'
    LA Galaxy fosser fremover, men Lukasz Szpala blåser for offside på Allianz Field.
    24'
    26'
    Frispark i en god posisjon for LA Galaxy!
    27'
    LA Galaxy angriper, men Lukasz Szpala blåser for offside.
    27'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Bongokuhle Hlongwane
    Målgivende: Robin Lod
    Bongokuhle Hlongwane dundrer ballen i mål og Minnesota United FC tar ledelsen 1-0 på Allianz Field. Flott spill fra Robin Lod før målet.
    30'
    Lukasz Szpala tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    30'
    30'
    Målet til Minnesota United FC sjekkes av VAR
    31'
    Målet til Minnesota United FC blir stående
    32'
    34'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Minnesota United FC-området.
    38'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Minnesota United FC.
    42'
    42'
    44'
    45'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Dommeren gir Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC) et gult kort.
    45'
    45'+2
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field, men Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi header utenfor.
    45'+2
    D.J. Taylor
    Minnesota United FC angriper. D.J. Taylor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside på Allianz Field.
    47'
    Gabriel Pec
    Sjanse til LA Galaxy! Gabriel Pec er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Joseph Paintsil
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Diego Fagundez, mens Joseph Paintsil tar plass på benken.
    52'
    Spillet på Allianz Field er stoppet midlertidig fordi Jeong Sang-bin ligger nede.
    57'
    Diego Fagundez
    LA Galaxy angriper. Diego Fagundez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Jeong Sang-bin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LA Galaxy.
    58'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Miguel Berry
    LA Galaxy bytter ut Miguel Berry med Dejan Joveljic.
    59'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Minnesota United FC gjør sitt første bytte. Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi erstattes av Teemu Pukki.
    60'
    Inn: Franco Fragapane
    Ut: Jeong Sang-bin
    Minnesota United FC bytter ut Jeong Sang-bin som ikke ser ut til å kunne fortsette. Eric Ramsay blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Franco Fragapane.
    60'
    Inn: Caden Clark
    Ut: Bongokuhle Hlongwane
    Eric Ramsay gjør dagens tredje bytte i Saint Paul, når han tar ut Bongokuhle Hlongwane og setter inn Caden Clark.
    60'
    Mål for LA Galaxy!
    Minnesota United FC 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Dejan Joveljic
    Målgivende: Gabriel Pec
    Mål! Dejan Joveljic utligner til 1-1. Gabriel Pec var nest sist på ballen.
    61'
    Teemu Pukki
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Teemu Pukki avslutter utenfor.
    63'
    Caden Clark
    Målsjanse til Minnesota United FC! Caden Clark treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    65'
    Robin Lod
    Målsjanse! Robin Lod (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Målsjanse! Joseph Rosales (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Minnesota United FC 1 - 2 LA Galaxy
    Mål: Diego Fagundez
    Målgivende: Riqui Puig
    Mål! LA Galaxy tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Diego Fagundez på Allianz Field. Det er en fin assist fra Riqui Puig.
    68'
    Frispark Minnesota United FC.
    71'
    Franco Fragapane
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    72'
    Robin Lod
    Sjanse i Saint Paul! Robin Lod (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Minnesota United FC er nær straffområde.
    75'
    76'
    Inn: Julian Aude
    Ut: John Nelson
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julian Aude erstatter John Nelson.
    76'
    Inn: Edwin Cerrillo
    Ut: Riqui Puig
    Riqui Puig (LA Galaxy) erstattes av Edwin Cerrillo.
    77'
    Inn: Jalen Neal
    Ut: Gabriel Pec
    LA Galaxy bytter ut Gabriel Pec med Jalen Neal.
    77'
    Robin Lod
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Robin Lod avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Minnesota United FC 2 - 2 LA Galaxy
    Mål: Kervin Arriaga
    Målgivende: Joseph Rosales
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Allianz Field. Joseph Rosales sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Dejan Joveljic
    Sjanse til LA Galaxy! Dejan Joveljic er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Joseph Rosales avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Minnesota United FC angriper, men Lukasz Szpala blåser for offside.
    84'
    I Saint Paul slår Diego Fagundez en corner fra venstre.
    86'
    Lukasz Szpala tildeler LA Galaxy en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    87'
    88'
    88'
    Caden Clark
    Caden Clark (Minnesota United FC) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Frisparket tildelt Minnesota United FC er farlig nær LA Galaxys målområde.
    90'+6
    Gult kort til LA Galaxy
    Diego Fagundez (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+6
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.