Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    14'
    San Jose Earthquakes angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Bongokuhle Hlongwane avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    23'
    I Saint Paul slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    26'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    33'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    34'
    Matthew Hoppe
    Målsjanse! Matthew Hoppe (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    En av Minnesota United FCs spillere går i offside.
    37'
    Cristian Espinoza
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Cristian Espinoza avslutter utenfor.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Minnesota United FC er nær straffområde.
    40'
    Sjanse til Minnesota United FC! Emanuel Reynoso er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    43'
    Ted Unkel tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Matthew Hoppe (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Franco Fragapane
    Ut: D.J. Taylor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Franco Fragapane, mens D.J. Taylor tar plass på benken.
    46'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    47'
    Jan Gregus
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Jan Gregus fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Hassani Dotson avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    I Saint Paul slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    54'
    Bongokuhle Hlongwane (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Teemu Pukki
    Mål! Teemu Pukki gir Minnesota United FC ledelsen 1-0 i Saint Paul.
    56'
    Frispark Minnesota United FC.
    60'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes bytter ut Jamiro Monteiro med Cade Cowell. Dette er det første byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Carlos Gruezo
    Ut: Niko Tsakiris
    San Jose Earthquakes bytter ut Niko Tsakiris med Carlos Gruezo.
    61'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Miguel Trauco
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens tredje bytte i Saint Paul, når han tar ut Miguel Trauco og setter inn Paul Marie.
    61'
    San Jose Earthquakes angriper, men Ted Unkel blåser for offside.
    61'
    63'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    64'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    65'
    Franco Fragapane
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    66'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Cade Cowell går utenfor.
    68'
    Inn: Kervin Arriaga
    Ut: Jan Gregus
    Adrian Heath (Minnesota United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Kervin Arriaga erstatter Jan Gregus.
    70'
    71'
    Rodrigues
    Rodrigues (San Jose Earthquakes) header utenfor.
    71'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    72'
    Teemu Pukki
    Minnesota United FC fosser forover og Teemu Pukki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    74'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Inn: Zarek Valentin
    Ut: Emanuel Reynoso
    Bytte for Minnesota United FC. Zarek Valentin kommer inn for Emanuel Reynoso på Allianz Field.
    75'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens fjerde bytte i Saint Paul, når han tar ut Jeremy Ebobisse og setter inn Jack Skahan.
    76'
    Kan San Jose Earthquakes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    79'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Minnesota United FC 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Paul Marie
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Mål! San Jose Earthquakes utligner på Allianz Field. Målscorer: Paul Marie. Cristian Espinoza var nest sist på ballen.
    82'
    85'
    Inn: Devin Padelford
    Ut: Ethan Bristow
    Minnesota United FC gjør sitt fjerde bytte. Ethan Bristow erstattes av Devin Padelford.
    85'
    Inn: Jeong Sang-bin
    Ut: Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) erstattes av Jeong Sang-bin.
    85'
    Inn: Jonathan Mensah
    Ut: Matthew Hoppe
    Bytte for San Jose Earthquakes. Jonathan Mensah kommer inn for Matthew Hoppe på Allianz Field.
    85'
    Ted Unkel tildeler Minnesota United FC en corner. Jeong Sang-bin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.