Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    3'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    4'
    Minnesota United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Nemanja Radoja
    Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    7'
    Joseph Dickerson tildeler Sporting Kansas City en corner. Memo Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Robert Castellanos
    Sporting Kansas City angriper på Allianz Field, men Robert Castellanos header utenfor.
    14'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Devin Padelford
    Devin Padelford (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    17'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    17'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    19'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Jeong Sang-bin
    I Saint Paul får Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    22'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    22'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    23'
    Carlos Harvey
    Carlos Harvey (Minnesota United FC) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    25'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Sporting Kansas City.
    26'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Minnesota United FC like utenfor Sporting Kansas City-området.
    27'
    Minnesota United FC fosser fremover, men Joseph Dickerson blåser for offside på Allianz Field.
    28'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Sporting Kansas City.
    29'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Dommeren gir Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) et gult kort.
    32'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Kervin Arriaga
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) kommer til avslutning på Allianz Field, men headingen blir reddet.
    33'
    33'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Målgivende: Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC tar ledelsen 1-0 i Saint Paul etter en heading av Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi! Flott spill fra Bongokuhle Hlongwane før målet.
    33'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    37'
    I Saint Paul slår Jeong Sang-bin en corner fra venstre.
    39'
    D.J. Taylor vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Joseph Rosales
    Ut: D.J. Taylor
    D.J. Taylor, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joseph Rosales kommer inn for Minnesota United FC.
    43'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    43'
    43'
    44'
    Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Johnny Russell
    Ut: Marinos Tzionis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Johnny Russell, mens Marinos Tzionis tar plass på benken.
    46'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    46'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    49'
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    49'
    Bongokuhle Hlongwane
    Målsjanse på Allianz Field! Bongokuhle Hlongwane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Joseph Dickerson tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Allianz Field.
    55'
    56'
    57'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    59'
    59'
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Inn: Robin Lod
    Ut: Bongokuhle Hlongwane
    Bytte for Minnesota United FC. Robin Lod kommer inn for Bongokuhle Hlongwane på Allianz Field.
    62'
    Inn: Daniel Salloi
    Ut: Alenis Vargas
    Sporting Kansas City bytter ut Alenis Vargas med Daniel Salloi. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Hassani Dotson
    Ut: Carlos Harvey
    Eric Ramsay (Minnesota United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hassani Dotson erstatter Carlos Harvey.
    62'
    Inn: Alan Pulido
    Ut: Nemanja Radoja
    Peter Vermes gjør dagens tredje bytte i Saint Paul, når han tar ut Nemanja Radoja og setter inn Alan Pulido.
    62'
    Dommer Joseph Dickerson viser Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC) det gule kortet.
    64'
    64'
    Minnesota United FC 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Robin Lod
    Målgivende: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Mål! Robin Lod øker Minnesota United FCs ledelse til 2-0 på Allianz Field. Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi var nest sist på ballen.
    67'
    Sporting Kansas City angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    69'
    Inn: Robert Voloder
    Ut: Dany Rosero
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Robert Voloder erstatter Dany Rosero.
    71'
    71'
    72'
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field. Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi header utenfor.
    73'
    74'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Jake Davis
    Sporting Kansas City bytter ut Jake Davis med Khiry Shelton.
    75'
    Daniel Salloi
    Sporting Kansas City avanserer forover i Saint Paul. Daniel Salloi avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Offside! William Agada (Sporting Kansas City) er alene igjennom, men dommer Joseph Dickerson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC) erstattes av Teemu Pukki.
    81'
    Inn: Jordan Adebayo-Smith
    Ut: Devin Padelford
    Minnesota United FC gjør sitt femte bytte. Devin Padelford erstattes av Jordan Adebayo-Smith.
    81'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Minnesota United FC.
    82'
    Minnesota United FC 3 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Kervin Arriaga
    I Saint Paul øker Minnesota United FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Kervin Arriaga.
    83'
    85'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Minnesota United FC 3 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Daniel Salloi
    Mål! Sporting Kansas City reduserer til 3-1 ved Johnny Russell. Det er en fin assist fra Daniel Salloi.
    86'
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    88'
    Joseph Rosales
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.