1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Alexi Gomez (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på TCF Bank Stadium.
    2'
    Alexi Gomez
    Minnesota United FC avanserer forover i Minneapolis. Alexi Gomez avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    I Minneapolis har et frispark blitt tildelt Vancouver Whitecaps FCet.
    3'
    Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på TCF Bank Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Anthony Miguel Blondell
    Sjanse til Vancouver Whitecaps FC! Anthony Blondell er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Nima Saghafi tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Nicolas Mezquida sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Sjanse i Minneapolis! Anthony Blondell (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    8'
    Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på TCF Bank Stadium.
    9'
    Kendall Waston
    Kendall Waston (Vancouver Whitecaps FC) prøver å heade ballen i mål på TCF Bank Stadium, men mislykkes.
    9'
    9'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    13'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    14'
    I Minneapolis slår Alexi Gomez en corner fra høyre.
    17'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    17'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    18'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Alexi Gomez
    Målsjanse på TCF Bank Stadium! Alexi Gomez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    20'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    20'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Aly Ghazal
    Dommer Nima Saghafi gir Ali Ghazal (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    20'
    Alexi Gomez
    Minnesota United FC angriper i Minneapolis. Alexi Gomez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    26'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Darwin Quintero
    Carlos Darwin Quintero (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Brett Levis
    Brett Levis skyter i stolpen! Nære på for Vancouver Whitecaps FC.
    28'
    32'
    Nicolas Mezquida
    Målsjanse! Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    En av Minnesota United FCs spillere blir avblåst for offside på TCF Bank Stadium.
    35'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Anthony Blondell (Vancouver Whitecaps FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    38'
    38'
    Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på TCF Bank Stadium.
    39'
    40'
    41'
    42'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    43'
    Alexi Gomez (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på TCF Bank Stadium.
    44'
    Ibson
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Ibson avslutter utenfor.
    45'+1
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Anthony Blondell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Minneapolis fordi Kendall Waston får behandling for en skade på banen.
    50'
    Rødt kort til Minnesota United FC
    Mason Toye
    Rødt kort! Mason Toye (Minnesota United FC) blir utvist.
    50'
    52'
    Kendall Waston er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Minneapolis, men blir avblåst for offside.
    53'
    I Minneapolis header Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Miguel Ibarra
    Mål! Miguel Ibarra gir Minnesota United FC ledelsen 1-0 i Minneapolis.
    60'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Anthony Blondell går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Nicolas Mezquida
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt første bytte. Nicolas Mezquida erstattes av Yordy Reyna.
    63'
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Anthony Miguel Blondell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Kei Kamara, mens Anthony Blondell tar plass på benken.
    63'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Minnesota United FC.
    63'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på TCF Bank Stadium, men avslutningen går utenfor.
    65'
    66'
    Jose Aja
    Dommeren gir Jose Aja (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    66'
    Inn: Brek Shea
    Ut: Bernie Ibini
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Bernie Ibini Isei med Brek Shea.
    70'
    Yordy Reyna
    Vancouver Whitecaps FC angriper, og Yordy Reyna sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    70'
    Nima Saghafi tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Yordy Reyna sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    72'
    Kan Vancouver Whitecaps FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    73'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Kei Kamara
    Vancouver Whitecaps FC angriper og Kei Kamara får avsluttet. Headingen treffer ikke Minnesota United FC-målet.
    75'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Miguel Ibarra
    Adrian Heath gjør dagens første bytte i Minneapolis, når han tar ut Miguel Ibarra og setter inn Wyatt Omsberg.
    77'
    Inn: Collin Martin
    Ut: Alexi Gomez
    Alexi Gomez (Minnesota United FC) erstattes av Collin Martin.
    77'
    Eric Miller ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Carter Manley
    Ut: Eric Miller
    Adrian Heath (Minnesota United FC) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Carter Manley erstatter Eric Miller som sannsynligvis er skadet.
    82'
    83'
    Brek Shea
    Brek Shea (Vancouver Whitecaps FC) avanserer forover på TCF Bank Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    I Minneapolis slår Yordy Reyna en corner fra venstre.
    83'
    85'
    Kei Kamara
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover på TCF Bank Stadium og Kei Kamara kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Minnesota United FC.
    87'
    87'
    89'
    Bobby Shuttleworth
    Bobby Shuttleworth (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på TCF Bank Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Ibson (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på TCF Bank Stadium.
    90'+5
    Nima Saghafi tildeler Minnesota United FC en corner. Ibson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.