Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    2'
    Hjørnespark til BK Häcken
    3'
    Kristoffer Karlsson tildeler BK Häcken en corner. Jacob Laursen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Skudd utenfor mål, BK Häcken
    4'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 0 BK Häcken
    Mål: Jacob Bergstrom
    Målgivende: Adam Stahl
    Mjällby AIF tar ledelsen 1-0 i Hällevik etter en heading av Jacob Bergstrom! Adam Stahl var nest sist på ballen.
    6'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    7'
    10'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    17'
    18'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til Mjällby AIF.
    19'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    20'
    Viktor Gustafson
    Målsjanse! Viktor Gustafson (Mjällby AIF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    27'
    Frispark BK Häcken.
    28'
    Frispark for Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    29'
    Zeidane Inoussa (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Strandvallen.
    30'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    30'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til BK Häcken.
    31'
    31'
    Amane Romeo (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    32'
    34'
    Amane Romeo
    Amane Romeo (BK Häcken) avanserer forover på Strandvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Adam Lundqvist
    Ut: Jacob Laursen
    BK Häcken bytter ut Jacob Laursen med Adam Lundqvist. Dette er det første byttet som Pål Arne Johansen gjør i dagens kamp.
    37'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    42'
    44'
    Pontus Dahbo
    BK Häcken angriper i Hällevik. Pontus Dahbo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Mjällby AIF 2 - 0 BK Häcken
    Mål: Elliot Stroud
    I Hällevik øker Mjällby AIF ledelsen til 2-0 takket være et mål av Elliot Stroud.
    46'
    48'
    Mål for BK Häcken!
    Mjällby AIF 2 - 1 BK Häcken
    Mål: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Målgivende: Edward Chilufya
    Valgeir Lunddal Fridriksson scorer og reduserer dermed til 2-1. Flott spill fra Edward Chilufya før målet.
    48'
    50'
    Zeidane Inoussa
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Zeidane Inoussa avslutter utenfor.
    53'
    53'
    56'
    58'
    En av Mjällby AIFs spillere går i offside.
    58'
    Frispark Mjällby AIF.
    60'
    Skudd utenfor mål, Mjällby AIF
    63'
    65'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Seedy Muhammed Ali Jagne
    Ut: Elliot Stroud
    Anders Torstensson (Mjällby AIF) gjør sitt første bytte for dagen. Seedy Muhammed Ali Jagne erstatter Elliot Stroud.
    65'
    Inn: Mikkel Rygaard
    Ut: Amane Romeo
    Bytte for BK Häcken. Mikkel Rygaard Jensen kommer inn for Amane Romeo på Strandvallen.
    66'
    Inn: Julius Lindberg
    Ut: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Julius Lindberg, mens Valgeir Lunddal Fridriksson tar plass på benken.