2-2
90'+1
3-2

Velkommen til Isachsen Stadion og kampen mellom MIF og RBK!
    Regnet høljer ned over satdion og det ser ikke ut til å gi seg med det første. Alikevel ventes det godt oppmøte på stadion når serieleder Rosenborg kommer på besøk, for det er jo ikke tvil om at dette er en klassisk 'David mot Goliat'. Gjestene fra Trondheim er større på alle mulige måter, både når det gjelder meritter, økonomi og spillerstall, så dette bør i teorien være klasseforskjell. Men nå er det jo støtt og stadig at David beseirer Goliat, og MIF på hjemmebane har vist seg å være en hard nøtt å knekke. Her er med andre ord alt lagt til rette for en skikkelig fotballfest!
    MIF har åpnet sesongen bedre enn forventet og tatt poeng borte mot både Godset og Odd. Hjemme har det blitt to seiere så langt.
    RBK har hatt en fenomenal åpning på årets sesong og det er kun to poeng som har gått tapt så langt. Gjestene har også scoret suverent flest mål og også vært gode defensivt.
    Hjemmelaget ligger for øyeblikket på 10. plass med 9 poeng på 7 spilte kamper. Laget står oppført med 2 seiere, 3 uavgjort og 2 tap så langt, og har en målforskjell på 10-12.
    Gjestene ligger som sagt helt i toppen med 19 poeng på 7 spilte kamper. Laget står oppført med 6 seiere, 1 uavgjort og 0 tap så langt, og har en målforskjell på 24-5. RBK er det eneste laget som fortsatt er ubeseiret i Tippeligaen.
    MIF kjempet seg til tre poeng i en ellevill kamp mot Tromsø sist helg. Bruntrøyene lå under 1-3 til det var igjen et drøyt kvarter, men Gauseth og Bernstein ville det annerledes og kriget seg til 4-3 seier.
    RBK vant komfortablet 3-0 hjemme mot Lillestrøm sist helg der Søderlund og Helland scoret målene for trønderene.
    MIF har gjort to endringer siden sist der Strange kommer inn for Sylling Olsen på høyreback og Diop kommer inn for Stilson på midten.
    RBK har kun gjort en endring på laget som slo Lillestrøm sist helg, der Skjelvik kommer inn for Strandberg bak.
    MIF har fire sentrale spillere ute. Grewal, Sundli og Midtgarden er alle midlertidig ute med skader, mens Diomande nok blir borte det meste av sesongen. Hos RBK er det kun Strandberg som ikke er aktuell etter skaden han pådro seg i forrige runde.
    Spillerene entrer banen og det er straks avspark!
    RBK tar avspark og kampen er i gang!
    1'
    Da ser det ut til at det er Diop som tar plass ute til høyre, mens Aasmundsen og Gundersen ligger sentralt for hjemmelaget.
    2'
    Solberg Olsen finner Kapidzic i bakrommet, men det er allerede vinket for offside.
    3'
    Gjestene får frispark et stykke inne på MIFs halvdel og flytter frem folk.
    4'
    Helland slår frisparken mot Eyjolfsson på bakre, men ballen går til utspill fra mål.
    5'
    Hansen vinner en corner for hjemmelaget etter fint forarbeid av Gauseth.
    5'
    Mjøndalen får tildelt et hjørnespark
    Joackim Olsen Solberg
    Arneberg er frempå med panna, men avslutningen går et stykke over mål.
    5'
    Helland finner Søderlund som stanger ballen i mål, men det er vinket for offside.
    7'
    Helland kommer til innlegg fra høyre, men ballen går over alt og alle. MIF klarerer.
    9'
    Mikkelsen får ballen inne i boksen og smeller til, men Arneberg er fint nede og blokker avslutningen. God RBK-periode nå!
    11'
    RBK har låst seg fast på MIFs halvdel, men MIF forsvarer seg godt.
    12'
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Pål André Helland
    Klareres.
    13'
    MIF får en god mulighet til å kjøre overgang, men Dorsin ligger nede i boksen etter corneren og dommeren stopper spillet.
    14'
    Dorsin går av for behandling og kampen fortsetter.
    15'
    Diop vinner ballen sentralt og spiller ut til Hansen på venstre, men Skjelvik bryter foran.
    16'
    Forn er på bærtur, men Arneberg får tuppet ballen unna!
    16'
    Full RBK-dominans for øyeblikket.
    17'
    Mikkelsen får ballen ute til venstre, men det er igjen vinket for offside.
    19'
    Mål for Rosenborg!
    Mjøndalen 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Pål André Helland
    Målgivende: Fredrik Midtsjø
    Og der sitter den for gjestene! Helland får ballen av Midtsjøog har masse rom ute til høyre. Vingen skjærer inn uten at noen i MIF-forsvaret støter, og plasserer ballen helt borte ved lengste stolpe. Flott scoring av Helland!
    21'
    Mjøndalen 0 - 2 Rosenborg
    Mål: Tobias Mikkelsen
    Og der er det mål igjen! Mikkelsen får ballen rett utenfor 16-meteren og smeller til. Forn er på ballen, men skuddet er for hardt til at han klarer å stoppe det.
    22'
    RBK fortsetter å presse etter scoringen, og vinner nok en corner.
    25'
    Selnæs smeller til, men Strange blokkerer til nok en corner.
    25'
    Mike Jensen
    Klareres.
    26'
    Kapidzic får ballen inne i boksen etter et langt innkast fra Aasmundsen, men RBK får tuppet ballen unna.
    27'
    RBK slår langt mot Søderlund, men Forn er fint ute og avverger.
    28'
    Hansen vinner en corner for hjemmelaget.
    31'
    Klareres.
    31'
    Gauseth går i bakken på en god overgang for MIF og får frispark.
    33'
    Tempoet har dalt litt de siste minuttene.
    34'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Mads Hansen
    Målgivende: Amidou Diop
    Så scorer MIF! Fin overgang som startes av Gauseth. Spissen legger igjen til Diop som drar av to mann før han slår en boksåpnerpasning til Hansen. Sistnevnte er iskald alene med keeper og plasserer ballen i lengste.
    36'
    Helland slår inn mot Søderlund, som får hodet på ballen, men avslutningen går langt over målet til Forn.
    38'
    Det har vært tre skudd på mål så langt og alle har gått i mål.
    40'
    RBK har ikke klart å holde tempoet oppe. Gjestene åpnet veldig bra, men det har dabbet litt av de siste ti minuttene.
    42'
    Svensson feller Hansen ute til venstre og MIF får frispark i god posisjon.
    43'
    Mjøndalen 2 - 2 Rosenborg
    Målgivende: Joackim Olsen Solberg
    Så utligner MIF! Gauseth slår frisparket lavt inn i boksen. Der har Solberg Olsen revet seg løs og bredsider ballen mot bakre stolpe. Der står Bernstein og flikker ballen i mål. Flott scoring av hjemmelaget!
    43'
    Ender i ny corner.
    45'
    Mike Jensen
    Klareres.
    45'
    Helland slår inn retning Søderlund, men ballen går over alt og alle til utspill fra mål.
    45'+1
    45'+2
    Lagene går til pause på stillingen 2-2. RBK åpnet forrykende og MIF hadde mer enn nok med å få ballen unna de første 20 minuttene. Etter to raske scoringer fra gjestene trodde nok de fleste at dette var avgjort, men MIF overrasker igjen. Først en flott overgang der Hansen spilles igjennom av Diop før de utlignet rett før pause på et innøvd trekk på frispark. Vi gleder oss til andre omgang!
    45'
    MIF sparker igang andre omgang.
    46'
    Diop er nær ved å tre igjennom til Kapidzic som ville vært alene med keeper, men RBK-forsvaret rydder unna.
    48'
    RBK låser seg fast på MIFs halvdel, men hjemmelaget er gode defensivt.
    50'
    Kapidzic ligger nede og det er stopp i spillet.
    51'
    Kapidzic er tilbake og kampen fortsetter.
    53'
    RBK er hissige innledningsvis og låser seg fast høyt i banen.
    53'
    Fin kontring av hjemmelaget! Hansen får ballen ute til venstre og setter fart før han slår hardt og lavt inn i boksen. Gauseth er i god posisjon, men Svensson får klarert foran snuta på spissen.
    54'
    Gult kort til Mjøndalen
    Mads Gundersen
    Stopper Mikkelsen og hindrer en god overgang for gjestene.
    54'
    Kapidzic ligger nede igjen og nå ser det ut til å være slutt.
    55'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Tim Nilsen
    Ut: Sanel Kapidzic
    Spissen hinker av banen.
    55'
    Solberg Olsen slår inn til Bernstein som er med opp etter et innkast, men midtstopperen header ballen over målet til Hansen.
    57'
    Klareres.
    58'
    Helland finner Svensson som er med frem, men Bernstein får klarert til corner.
    59'
    Klareres.
    59'
    Stor sjanse for hjemmelaget! Hansen kommer seg fri på venstre og slår et lavt innlegg inn i boksen. Der er innbytter Nilsen helt alene, men avslutningen går rett på keeper. Der burde det stått 3-2 til hjemmelaget!
    60'
    Eyjolfsson feller Hansen og MIF får frispark et stykke inn på RBKs halvdel.
    62'
    Solberg Olsen forsøker seg fra rundt 30 meter, men skuddet går langt til side for mål.
    62'
    Mike Jensen
    Klareres.
    64'
    RBK styrer det meste for øyeblikket, men klarer ikke å komme til avslutning.
    65'
    Midtsjø felles av Aasmundsen og RBK får frispark et stykke inn på MIFs halvdel.
    66'
    Helland lemper ballen inn i boksen, men Forn er fint ute og fanger.
    66'
    Tempoet har dalt litt utover andre omgang også. RBK stanger og stanger, men MIF forsvarer seg godt.
    69'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Riku Riski
    Ut: Tobias Mikkelsen
    70'
    Klareres.
    71'
    Riski er fri ute til venstre, men det vinkes for offside.
    73'
    Det er veldig jevnt for øyeblikket, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene.
    74'
    Inn: Tomas Malec
    Ut: Alexander Søderlund
    76'
    Diop presser frem en corner for hjemmelaget.
    78'
    Stanges unna.
    79'
    Jensen feller Nilsen og MIF får frispark i god posisjon.
    79'
    Solberg Olsen slår frisparket inn i boksen, men gjestene klarerer.
    80'
    Mikkelsen er fri ute til venstre, men det er vinket for offside.
    81'
    Gauseth spiller fri Hansen ute til venstre, men innlegget går rett på keeper.
    82'
    Kjempesjanse for RBK! Dorsin kommer rundt på venstre og slår et hardt, lavt innlegg inn foran mål. Forn ser ut til å ha kontroll, men ballen går mellom beina på keeperen. På bakre kaster Malec seg frem og får ei tå på ballen, men avslutningen går hårfint til side for mål!
    83'
    Svensson er med opp og får ballen på bakre. Backen forsøker å heade ballen tilbake inn i boksen, men Forn er ute og fanger.
    87'
    Inn: Michael Stilson
    Ut: Amidou Diop
    88'
    MIF får frispark ute til venstre og flytter frem folk.
    89'
    Solberg Olsen slår et godt frispark og Bernstein er frempå med panna, men headingen går et stykke til side for mål.
    90'
    Klareres.
    90'
    RBK har slurvet veldig på et par gode overgangsmuligheter de siste fem minuttene.
    90'+1
    Det legges til minimum fem minutter i andre omgang.
    90'+1
    Mjøndalen 3 - 2 Rosenborg
    Målgivende: Stian Aasmundsen
    Og så eksploderer Isachsen Stadion! MIF får et innkast høyt i banen. Aasmundsen kaster helt inn til hjørnet av femmeteren og der stiger MIFs toppscorer til værs og stanger ballen i bue over keeper og ned i lengste hjørne. Fantastsik scoring av hjemmelaget!
    90'+1
    Michael Stilson
    Rosenborg får frispark på hjørnet av 16-meteren. Stilson er ikke helt enig og får se det gule kortet.
    90'+2
    RBK har frispark på hjørnet av 16-meteren og flytter frem det som er av folk.
    90'+3
    Arneberg er med på en overgang, men Selnæs får ryddet unna.
    90'+4
    RBk får slått ballen inn i boksen, men Arneberg får klarert!
    90'+5
    Skal RBK gå på sitt første tap for sesongen mot lille MIF?
    90'+5
    90'+6
    Og der sier dommeren at nok er nok og MIF har slått RBK etter at gjestene ledet 0-2! De aller fleste i MIF-leieren trodde nok at alt var tapt da RBK scoret to kjappe etter drøye 20 minutter spill, men MIF kjempet seg tilbake til 2-2 til pause. Etter hvilen var det jevnt og lagene hadde hver sin store mulighet. Det var imidlertid ikke før på overtid at Bernstein, som nå er lagets toppscorer, stanget inn 3-2 og sitt andre for dagen. RBK går dermed på sitt første tap for sesongen og MIF viser for alvor at de må tas seriøst på hjemmebane.
    Skuddstatistikk: 8-6 (4-2 på mål).