0-1
Loshaj45'+8
1-1
    Florian Loshaj (Istanbulspor) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    3'
    Skudd utenfor mål, Istanbulspor AS
    3'
    Hjørnespark til MKE Ankaragucu
    6'
    Det blir farlig! Frispark for Ankaragucu er nær straffområde.
    7'
    Kazimcan Karatas
    Ankaragucu fosser forover og Kazimcan Karatas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    9'
    12'
    Tolga Cigerci
    Tolga Cigerci (Ankaragucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    I Ankara slår Christian Bassogog en corner fra venstre.
    14'
    Christian Bassogog
    Målsjanse! Christian Bassogog (Ankaragucu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Emir Kaan Gultekin
    Sjanse til Istanbulspor! Emir Kaan Gultekin er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Ankaragucu angriper, men Muhammetali Metoglu blåser for offside.
    17'
    Alp Arda vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    18'
    Istanbulspor slipper å klare seg uten Alp Arda som kommer tilbake på banen i Ankara.
    19'
    Christian Bassogog (Ankaragucu) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    20'
    Frispark for Ankaragucu på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Ankaragucu.
    25'
    Gult kort til MKE Ankaragucu
    Pedrinho
    Dommer Muhammetali Metoglu gir Pedrinho (Ankaragucu) et gult kort.
    26'
    Ali Sowe
    I Ankara header Ali Sowe (Ankaragucu) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Modestas Vorobjovas
    Istanbulspor angriper, men avslutningen til Modestas Vorobjovas går utenfor.
    29'
    Sjanse! Ankaragucu avanserer forover, men Christian Bassogog avslutter utenfor.
    33'
    Hjørnespark til Istanbulspor AS
    37'
    Rødt kort til MKE Ankaragucu
    Ertac Ozbir
    Rødt kort! Ertac Ozbir (Ankaragucu) sendes i dusjen av dommer Muhammetali Metoglu.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Ertac Ozbir får behandling for en skade på banen.
    38'
    Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    39'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Emrehan Gedikli
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Emrehan Gedikli (Istanbulspor) erstatter Emir Kaan Gultekin som muligens er skadet.
    43'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor) får et gult kort av dommer Muhammetali Metoglu.
    43'
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Bahadir Han Gungordu
    Ut: Pedrinho
    Emre Belozoglu gjør dagens første bytte i Ankara, når han tar ut Pedrinho og setter inn Bahadir Han Gungordu.
    43'
    Ankaragucu slipper å klare seg uten Ertac Ozbir som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    Frispark Istanbulspor.
    44'
    45'
    Skudd på mål, MKE Ankaragucu
    45'+2
    45'+2
    Muhammetali Metoglu tildeler Ankaragucu en corner. Christian Bassogog sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Skudd på mål, Istanbulspor AS
    45'+5
    45'+5
    Jackson Kenio Santos Laurentino
    Istanbulspor avanserer forover i Ankara. Jackson Kenio Santos Laurentino avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+6
    Mål for Istanbulspor AS!
    MKE Ankaragucu 0 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Florian Loshaj
    Mål! Istanbulspor tar ledelsen 0-1 ved Florian Loshaj.
    45'+8
    Inn: Alexis Flips
    Ut: Anastasios Chatzigiovannis
    Ankaragucu gjør sitt andre bytte. Anastasios Chatzigiovannis erstattes av Alexis Flips.
    46'
    Inn: Atakan Ridvan Cankaya
    Ut: Mert Cetin
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) gjør sitt tredje bytte for dagen. Atakan Ridvan Cankaya erstatter Mert Cetin.
    46'
    Mendy Mamadou
    Sjanse til Istanbulspor! Mendy Mamadou er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Okan Erdogan
    Dommer Muhammetali Metoglu viser Okan Erdogan (Istanbulspor) det gule kortet.
    52'
    Mål for MKE Ankaragucu!
    MKE Ankaragucu 1 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Christian Bassogog
    Målgivende: Tolga Cigerci
    Christian Bassogog scorer og utligningen er et faktum på Eryaman Stadyumu. 1-1. Flott spill fra Tolga Cigerci før målet.
    53'
    Atakan Ridvan Cankaya
    Atakan Ridvan Cankaya (Ankaragucu) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Florian Loshaj
    Istanbulspor angriper i Ankara. Florian Loshaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark i en god posisjon for Ankaragucu!
    56'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    59'
    59'
    Sjanse! Istanbulspor avanserer forover, men Mendy Mamadou avslutter utenfor.
    60'
    64'
    66'
    66'
    Dommer Muhammetali Metoglu venter med å sette i gang spillet fordi Christian Bassogog ligger nede.
    68'
    Inn: Garry Rodrigues
    Ut: Christian Bassogog
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Garry Rodrigues erstatter Christian Bassogog som sannsynligvis er skadet.
    69'
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    72'
    En av Istanbulspors spillere blir avblåst for offside på Eryaman Stadyumu.
    75'
    Inn: Demeaco Duhaney
    Ut: David Sambissa
    Istanbulspor bytter ut David Sambissa med Demeaco Duhaney. Dette er det andre byttet som Osman Zeki Korkmaz gjør i dagens kamp.
    76'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Ankaragucu på egen banehalvdel.
    77'
    Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    79'
    79'
    79'
    Muhammetali Metoglu tildeler Ankaragucu en corner. Alexis Flips sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Atakan Ridvan Cankaya (Ankaragucu) prøver å heade ballen i mål på Eryaman Stadyumu, men mislykkes.
    82'
    82'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Ankaragucu.
    83'
    Inn: Ozcan Sahan
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Bytte for Istanbulspor. Ozcan Sahan kommer inn for Jackson Kenio Santos Laurentino på Eryaman Stadyumu.
    86'
    Inn: Racine Coly
    Ut: Ali Yasar
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Racine Coly erstatter Ali Yasar.
    86'
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Mendy Mamadou
    Istanbulspor bytter ut Mendy Mamadou med Vefa Temel. Dette er det femte byttet som Osman Zeki Korkmaz gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Federico Macheda
    Ut: Ali Sowe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ankaragucu. Inn kommer Federico Macheda, mens Ali Sowe tar plass på benken.