Frispark Gornik Zabrze.
    6'
    Gornik Zabrze får tildelt et hjørnespark
    Erik Janza
    Erik Janza (Gornik Zabrze) slår en corner fra høyre side på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    9'
    Erik Janza
    Pawel Malec tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    MKS Cracovia får tildelt et frispark
    Frispark til MKS Cracovia på halvdelen til Gornik Zabrze.
    15'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    17'
    Erik Janza
    I Krakow slår Erik Janza en corner fra høyre.
    20'
    Mål for Gornik Zabrze!
    MKS Cracovia 0 - 1 Gornik Zabrze
    Mål: Damian Rasak
    Målgivende: Taofeek Ismaheel
    Damian Rasak setter ballen i nettet og Gornik Zabrze leder nå 0-1. Flott spill fra Taofeek Ajibade Ismaheel før målet.
    20'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    25'
    Mål for MKS Cracovia!
    MKS Cracovia 1 - 1 Gornik Zabrze
    Mål: Filip Rozga
    Målgivende: Benjamin Källman
    Mål! hjemmelag utligner ved Filip Rozga. Stillingen er nå 1-1. Benjamin Källman var nest sist på ballen.
    26'
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Krakow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til Gornik Zabrze
    Erik Janza
    Dommeren gir Erik Janza (Gornik Zabrze) et gult kort.
    29'
    MKS Cracovia blir avblåst for offside
    Jakub Jugas
    Offside! Jakub Jugas blir vinket av og MKS Cracovia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    MKS Cracovia 1 - 2 Gornik Zabrze
    Mål: Taofeek Ismaheel
    Målgivende: Erik Janza
    Mål! Gornik Zabrze tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Taofeek Ajibade Ismaheel på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Erik Janza sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Skudd utenfor mål, Gornik Zabrze
    Erik Janza
    Gornik Zabrze angriper, men avslutningen til Erik Janza går utenfor.
    35'
    Skudd utenfor mål, MKS Cracovia
    Mick Van Buren
    MKS Cracovia angriper på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Mick Van Buren header utenfor.
    38'
    Frispark til Gornik Zabrze på halvdelen til MKS Cracovia.
    41'
    Kamil Lukoszek
    Målsjanse! Kamil Lukoszek (Gornik Zabrze) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Virgil Ghita
    Virgil Ghita (MKS Cracovia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    I Krakow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Ajdin Hasic
    Ut: Arttu Hoskonen
    MKS Cracovia bytter ut Arttu Hoskonen med Ajdin Hasic. Dette er det første byttet som Dawid Kroczek gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Frispark MKS Cracovia.
    48'
    MKS Cracovia fosser fremover, men Pawel Malec blåser for offside på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    48'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til MKS Cracovia.
    49'
    MKS Cracovia får tildelt et hjørnespark
    Filip Rozga
    Filip Rozga (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra venstre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    50'
    51'
    Ajdin Hasic
    Ajdin Hasic (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    52'
    52'
    53'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    56'
    Rødt kort til Gornik Zabrze
    Rafal Janicki
    Utvisning! Gornik Zabrzes Rafal Janicki får rødt kort og sendes av banen.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Norbert Wojtuszek
    Ut: Taofeek Ismaheel
    Jan Urban gjør dagens første bytte i Krakow, når han tar ut Taofeek Ajibade Ismaheel og setter inn Norbert Wojtuszek.
    58'
    Inn: Kryspin Szczesniak
    Ut: Luka Zahovic
    Gornik Zabrze gjør sitt andre bytte. Luka Zahovic erstattes av Kryspin Szczesniak.
    59'
    61'
    Skudd på mål, MKS Cracovia
    64'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Ajdin Hasic
    Pawel Malec tildeler MKS Cracovia en corner. Ajdin Hasic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    En av MKS Cracovias spillere blir avblåst for offside på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    65'
    Inn: Bartosz Biedrzycki
    Ut: Davíð Kristján Ólafsson
    Dawid Kroczek (MKS Cracovia) gjør sitt andre bytte for dagen. Bartosz Biedrzycki erstatter Davíð Kristján Ólafsson.
    65'
    Inn: Patryk Sokolowski
    Ut: Jani Atanasov
    Bytte for MKS Cracovia. Patryk Sokolowski kommer inn for Jani Atanasov på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    65'
    Inn: Soichiro Kozuki
    Ut: Kamil Lukoszek
    Bytte for Gornik Zabrze. Soichiro Kozuki kommer inn for Kamil Lukoszek på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    65'
    Inn: Mikkel Maigaard
    Ut: Amir Al-Ammari
    Amir Al-Ammari (MKS Cracovia) erstattes av Mikkel Maigaard.
    65'
    68'
    Ajdin Hasic
    MKS Cracovia angriper, men avslutningen til Ajdin Hasic går utenfor.
    70'
    Filip Rozga
    MKS Cracovia fosser forover og Filip Rozga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    MKS Cracovia 2 - 2 Gornik Zabrze
    Mål: Ajdin Hasic
    Mål! MKS Cracovia utligner på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Målscorer: Ajdin Hasic. Det er en fin assist fra Benjamin Källman.
    73'
    Inn: Pawel Olkowski
    Ut: Patrik Hellebrand
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gornik Zabrze. Inn kommer Pawel Olkowski, mens Patrik Hellebrand tar plass på benken.
    75'
    Inn: Josema
    Ut: Aleksander Buksa
    Gornik Zabrze bytter ut Aleksander Buksa med Josema. Dette er det femte byttet som Jan Urban gjør i dagens kamp.
    76'
    Mikkel Maigaard
    I Krakow slår Mikkel Maigaard en corner fra venstre.
    78'
    MKS Cracovia 3 - 2 Gornik Zabrze
    Mål: Virgil Ghita
    Målgivende: Mikkel Maigaard
    Virgil Ghita header ballen i mål og MKS Cracovia leder dermed 3-2. Mikkel Maigaard sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Soichiro Kozuki
    Soichiro Kozuki (Gornik Zabrze) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Straffe til MKS Cracovia
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til MKS Cracovia
    83'
    Ingen straffe til MKS Cracovia
    84'
    Kryspin Szczesniak
    Kryspin Szczesniak (Gornik Zabrze) må forlate banen etter at dommer Pawel Malec trekker fram det røde kortet!
    84'
    Det blir farlig! Frispark for MKS Cracovia er nær straffområde.
    85'
    Otar Kakabadze
    MKS Cracovia avanserer forover i Krakow. Otar Kakabadze avslutter, men treffer ikke mål.