KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark MKS Cracovia.
    9'
    MKS Cracovia blir avblåst for offside
    Sergiu Hanca
    Dommer Damian Sylwestrzak ser at linjemannen løfter flagget, og MKS Cracovias Sergiu Catalin Hanca blåses av for offside.
    13'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for MKS Cracovia!
    MKS Cracovia 1 - 0 KKS Lech Poznan
    Mål: Michal Rakoczy
    Michal Rakoczy dundrer ballen i mål og MKS Cracovia tar ledelsen 1-0 på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    17'
    MKS Cracovia får tildelt et hjørnespark
    Sergiu Catalin Hanca (MKS Cracovia) slår en corner fra høyre side på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    18'
    Frispark til MKS Cracovia på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for KKS Lech Poznan er nær straffområde.
    23'
    Skudd på mål, KKS Lech Poznan
    Rebocho
    Sjanse til KKS Lech Poznan! Rebocho er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    25'
    KKS Lech Poznan får tildelt et hjørnespark
    Rebocho
    I Krakow slår Rebocho en corner fra høyre.
    26'
    Mikael Ishak
    KKS Lech Poznan avanserer forover på Marshal Jozef Pilsudski Stadium og Mikael Ishak kommer til avslutning. Headingen blir klarert av MKS Cracovia.
    27'
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    28'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    28'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    29'
    Mål for KKS Lech Poznan!
    MKS Cracovia 1 - 1 KKS Lech Poznan
    Mål: Joao Pedro Reis Amaral
    Målgivende: Mikael Ishak
    Mål! bortelag utligner ved Joao Amaral. Stillingen er nå 1-1. Mikael Ishak var nest sist på ballen.
    29'
    Skudd utenfor mål, KKS Lech Poznan
    Michal Skoras
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Krakow. Michal Skoras avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    38'
    41'
    I Krakow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Gult kort til MKS Cracovia
    Otar Kakabadze
    Kakabadze (MKS Cracovia) pådrar seg et gult kort.
    46'
    MKS Cracovia 1 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Jakub Kaminski
    Målgivende: Joao Pedro Reis Amaral
    Mål! KKS Lech Poznan tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Jakub Kaminski på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Det er en fin assist fra Joao Amaral.
    47'
    48'
    Sergiu Catalin Hanca (MKS Cracovia) mottar et gult kort på Marshal Jozef Pilsudski Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    48'
    Rebocho
    Rebocho (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra venstre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    49'
    Frispark i en god posisjon for MKS Cracovia!
    51'
    Matej Rodin
    Offside! Matej Rodin (MKS Cracovia) er alene igjennom, men dommer Damian Sylwestrzak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    Rebocho
    53'
    54'
    MKS Cracovia angriper i Krakow, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Michal Siplak
    Ut: Sylwester Lusiusz
    Jacek Zielinski gjør dagens første bytte i Krakow, når han tar ut Sylwester Lusiusz og setter inn Michal Siplak.
    57'
    Inn: Florian Loshaj
    Ut: Luis Augusto Martins Rocha
    MKS Cracovia bytter ut Luis Rocha med Florian Loshaj.
    57'
    58'
    Frispark til KKS Lech Poznan på halvdelen til MKS Cracovia.
    58'
    Sergiu Catalin Hanca (MKS Cracovia) vinkes av for offside i Krakow.
    59'
    60'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Michal Skoras
    KKS Lech Poznan gjør sitt første bytte. Michal Skoras erstattes av Dawid Kownacki.
    61'
    Skudd utenfor mål, MKS Cracovia
    Pelle van Amersfoort
    Sjanse! MKS Cracovia avanserer forover, men Pelle van Amersfoort avslutter utenfor.
    62'
    MKS Cracovias Pelle van Amersfoort blåses av for offside på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    66'
    MKS Cracovia 1 - 3 KKS Lech Poznan
    I Krakow øker KKS Lech Poznan ledelsen til 1-3 takket være et mål av Joao Amaral. Mikael Ishak sto for den målgivende pasningen.
    67'
    69'
    Joao Pedro Reis Amaral
    Damian Sylwestrzak tildeler KKS Lech Poznan en corner. Joao Amaral sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Jakub Kaminski
    KKS Lech Poznan angriper, men avslutningen til Jakub Kaminski går utenfor.
    70'
    Jesper Karlstrom
    Målsjanse på Marshal Jozef Pilsudski Stadium! Jesper Karlstrom fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    Inn: Jakub Myszor
    Ut: Michal Rakoczy
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) erstattes av Jakub Myszor.
    74'
    Inn: Nika Kvekveskiri
    Ut: Jesper Karlstrom
    Maciej Skorza (KKS Lech Poznan) gjør sitt andre bytte for dagen. Nika Kvekveskiri erstatter Jesper Karlstrom.
    75'
    Inn: Filip Marchwinski
    Ut: Jakub Kaminski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KKS Lech Poznan. Inn kommer Filip Marchwinski, mens Jakub Kaminski tar plass på benken.
    75'
    75'
    KKS Lech Poznan blir avblåst for offside
    Offside! Joao Amaral (KKS Lech Poznan) er alene igjennom, men dommer Damian Sylwestrzak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    77'
    MKS Cracovia 2 - 3 KKS Lech Poznan
    Mål: Jakub Myszor
    Målgivende: Sergiu Hanca
    Mål! Jakub Myszor reduserer til 2-3 på Marshal Jozef Pilsudski Stadium i Krakow. Flott spill fra Sergiu Catalin Hanca før målet.
    77'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Cracovia.
    78'
    Mathias Hebo Rasmussen
    Mathias Hebo Rasmussen (MKS Cracovia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Michal Siplak
    Michal Siplak (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    83'
    83'
    Inn: Daniel Ramirez Fernandez
    Ut: Joao Pedro Reis Amaral
    Joao Amaral (KKS Lech Poznan) erstattes av Dani Ramirez.
    84'
    Inn: Alan Czerwinski
    Ut: Joel Vieira Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KKS Lech Poznan. Inn kommer Alan Czerwinski, mens Joel Pereira tar plass på benken.
    85'
    I Krakow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Gult kort til KKS Lech Poznan
    Lubomir Satka
    Lubomir Satka (KKS Lech Poznan) mottar sitt første gule kort for dagen på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    85'
    87'
    KKS Lech Poznan fosser fremover, men Mikael Ishak går rett i offsidefella.
    88'
    Inn: Filip Balaj
    Ut: Otar Kakabadze
    MKS Cracovia bytter ut Kakabadze med Filip Balaj.
    89'
    89'
    MKS Cracovia 3 - 3 KKS Lech Poznan
    Mål: Filip Balaj
    Målgivende: Filip Balaj
    Filip Balaj (MKS Cracovia) utligner med en heading på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Stillingen er nå 3-3. Filip Balaj sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Matej Rodin
    Matej Rodin (MKS Cracovia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.