Kreuzriegler90'+4 (Str.)
    Skudd utenfor mål, MKS Cracovia
    3'
    Karol Knap
    MKS Cracovia avanserer forover i Krakow. Karol Knap avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Juljan Shehu
    Sjanse i Krakow! Juljan Shehu (Widzew Lodz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Widzew Lodz
    7'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Cracovia.
    9'
    Damian Sylwestrzak tildeler MKS Cracovia en corner. Karol Knap sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    I Krakow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    I Krakow slår Karol Knap en corner fra venstre.
    16'
    Karol Knap
    Karol Knap (MKS Cracovia) header ballen mot mål, men Widzew Lodz klarerer.
    16'
    Widzew Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    18'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) løfter inn en corner fra høyre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    19'
    Martin Kreuzriegler
    Martin Kreuzriegler (KS Widzew Lodz) visar framfötterna men nickar utanför.
    20'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) løfter inn en corner fra venstre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    21'
    Martin Kreuzriegler header i stolpen! Veldig nære på for Widzew Lodz.
    21'
    I Krakow slår Bartlomiej Pawlowski en corner fra høyre.
    22'
    Mateusz Zyro
    Mateusz Zyro (Widzew Lodz) kommer seg fri på Marshal Jozef Pilsudski Stadium, men avslutningen går utenfor.
    22'
    24'
    Frispark for Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    24'
    Karol Knap (MKS Cracovia) slår en corner fra venstre side på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    28'
    Karol Knap (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    30'
    31'
    Otar Kakabadze
    Målsjanse på Marshal Jozef Pilsudski Stadium! Otar Kakabadze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    31'
    Widzew Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Serafin Szota vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Serafin Szota er på beina igjen og fortsetter kampen på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    34'
    35'
    Yevgen Konoplyanka
    Sjanse! MKS Cracovia avanserer forover, men Yevgen Konoplyanka avslutter utenfor.
    37'
    Gult kort til MKS Cracovia
    Dommeren gir Yevgen Konoplyanka (MKS Cracovia) et gult kort.
    39'
    40'
    Benjamin Källman
    MKS Cracovia avanserer forover og Benjamin Källman kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    41'
    41'
    Frispark til Widzew Lodz på halvdelen til MKS Cracovia.
    44'
    Damian Sylwestrzak tildeler MKS Cracovia en corner. Karol Knap sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Widzew Lodz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Widzew Lodz
    Inn: Bozhidar Chorbadzhiyski
    Ut: Mateusz Zyro
    Widzew Lodz gjør sitt første bytte. Mateusz Zyro erstattes av Bozhidar Chorbadzhiyski.
    46'
    Takuto Oshima
    Takuto Oshima (MKS Cracovia) kommer til en målsjanse på Marshal Jozef Pilsudski Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Filip Zawadzki ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    Widzew Lodz slipper å klare seg uten Filip Zawadzki som kommer tilbake på banen igjen.
    51'
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    52'
    58'
    Inn: Jakub Sypek
    Ut: Filip Zawadzki
    Det virker som Filip Zawadzki ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jakub Sypek.
    58'
    Jakub Sypek
    Målsjanse til Widzew Lodz! Jakub Sypek treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Damian Sylwestrzak tildeler Widzew Lodz en corner. Bartlomiej Pawlowski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Benjamin Källman (MKS Cracovia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Juljan Shehu (Widzew Lodz) avanserer forover på Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Pawel Zielinski
    Widzew Lodz angriper i Krakow. Pawel Zielinski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    David Jablonsky (MKS Cracovia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    65'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Michal Siplak
    Ut: David Jablonsky
    David Jablonsky, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Michal Siplak kommer inn for MKS Cracovia.
    68'
    Frispark Widzew Lodz.
    70'
    Benjamin Källman (MKS Cracovia) kommer til avslutning på Marshal Jozef Pilsudski Stadium, men headingen blir reddet.
    71'
    71'
    Karol Knap
    Sjanse i Krakow! Karol Knap (MKS Cracovia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Gult kort til Widzew Lodz
    Jakub Sypek
    Jakub Sypek (Widzew Lodz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    MKS Cracovia angriper i Krakow. Yevgen Konoplyanka fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Yevgen Konoplyanka (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra venstre på Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
    79'
    Karol Knap
    Karol Knap (MKS Cracovia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Mål for MKS Cracovia!
    MKS Cracovia 1 - 0 Widzew Lodz
    Mål: Takuto Oshima
    I Krakow tar MKS Cracovia ledelsen 1-0 etter et mål av Takuto Oshima.
    81'
    Inn: Juliusz Letniowski
    Ut: Juljan Shehu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Widzew Lodz. Inn kommer Juliusz Letniowski, mens Juljan Shehu tar plass på benken.
    84'
    Inn: Andrejs Ciganiks
    Ut: Dominik Kun
    Janusz Niedzwiedz (Widzew Lodz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Andrejs Ciganiks erstatter Dominik Kun.
    84'
    Widzew Lodz angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    86'
    87'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    87'
    88'
    Michal Rakoczy
    Michal Rakoczy mottar et gult kort i Krakow, og må dermed stå over en kamp for MKS Cracovia.
    88'
    Inn: Mateusz Bochnak
    Ut: Yevgen Konoplyanka
    MKS Cracovia bytter ut Yevgen Konoplyanka med Mateusz Bochnak. Dette er det andre byttet som Jacek Zielinski gjør i dagens kamp.
    89'
    90'
    Jordi Sanchez Ribas
    Sjanse til Widzew Lodz! Jordi Sanchez Ribas er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Dommer Damian Sylwestrzak venter med å sette i gang spillet fordi Michal Rakoczy ligger nede.