Jaroslaw Jach (Rakow Czestochowa) mottar sitt første gule kort for dagen på Florian-Krygier-Stadion.
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et frispark
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin.
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et hjørnespark
    I Szczecin slår Michal Kucharczyk en corner fra venstre.
    6'
    Skudd utenfor mål, MKS Pogon Szczecin
    Tomas Podstawski
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover i Szczecin. Tomas Podstawski avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    David Tijanic
    Sjanse! Rakow Czestochowa avanserer forover, men David Tijanic avslutter utenfor.
    9'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    10'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    13'
    17'
    Rafal Kurzawa
    Sebastian Krasny tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Rafal Kurzawa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    20'
    21'
    Zoran Arsenic
    Dommer Sebastian Krasny viser Zoran Arsenic (Rakow Czestochowa) det gule kortet.
    23'
    23'
    Rakow Czestochowa får tildelt et frispark
    Rakow Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Michal Kucharczyk (MKS Pogon Szczecin) kommer til en målsjanse på Florian-Krygier-Stadion, men klarer ikke å score.
    29'
    Rakow Czestochowa får tildelt et hjørnespark
    Daniel Szelagowski
    Daniel Szelagowski (Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Florian-Krygier-Stadion.
    31'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    MKS Pogon Szczecin 0 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Zoran Arsenic
    Rakow Czestochowa tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Zoran Arsenic.
    31'
    32'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Frispark til Rakow Czestochowa på halvdelen til MKS Pogon Szczecin.
    37'
    37'
    38'
    Kan Rakow Czestochowa utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Mariusz Malec vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Mariusz Malec kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Florian-Krygier-Stadion.
    41'
    45'+1
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    45'+2
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Fran Tudor
    Ut: Wiktor Dlugosz
    Marek Papszun (Rakow Czestochowa) gjør sitt første bytte for dagen. Fran Tudor erstatter Wiktor Dlugosz.
    46'
    Inn: Marko Poletanovic
    Ut: Iwo Kaczmarski
    Marek Papszun gjør dagens andre bytte i Szczecin, når han tar ut Iwo Kaczmarski og setter inn Marko Poletanovic.
    46'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Frispark Rakow Czestochowa.
    48'
    Michal Kucharczyk (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    50'
    Ben Lederman (Rakow Czestochowa) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Florian-Krygier-Stadion.
    52'
    Ben Lederman er på beina igjen og fortsetter kampen på Florian-Krygier-Stadion.
    54'
    55'
    Patryk Kun
    Rakow Czestochowa angriper, men Patryk Kun vinkes av for offside.
    57'
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Alexander Gorgon
    Ut: Tomas Podstawski
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Tomas Podstawski med Alexander Gorgon. Dette er det andre byttet som Kosta Runjaic gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Luka Zahovic
    Ut: Sebastian Kowalczyk
    MKS Pogon Szczecin gjør sitt tredje bytte. Sebastian Kowalczyk erstattes av Luka Zahovic.
    57'
    Michal Kucharczyk (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    59'
    Pawel Stolarski
    Pawel Stolarski (MKS Pogon Szczecin) header utenfor.
    59'
    61'
    Kacper Smolinski
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Kacper Smolinski fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Inn: Ivi
    Ut: Daniel Szelagowski
    Daniel Szelagowski (Rakow Czestochowa) erstattes av Ivi.
    64'
    Inn: Adam Fraczczak
    Ut: Adrian Benedyczak
    Bytte for MKS Pogon Szczecin. Adam Fraczczak kommer inn for Adrian Benedyczak på Florian-Krygier-Stadion.
    66'
    MKS Pogon Szczecin 0 - 2 Rakow Czestochowa
    Mål: Ivi
    Mål! Ivi gir Rakow Czestochowa en komfortabel 0-2 ledelse.
    67'
    69'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    MKS Pogon Szczecin 1 - 2 Rakow Czestochowa
    Mål: Adam Fraczczak
    Målgivende: Michal Kucharczyk
    MKS Pogon Szczecin reduserer til 1-2 etter et mål av Adam Fraczczak. Det er en fin assist fra Michal Kucharczyk.
    70'
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) kommer seg fri på Florian-Krygier-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Inn: Jakub Arak
    Ut: Vladislavs Gutkovskis
    Marek Papszun (Rakow Czestochowa) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jakub Arak erstatter Vladislavs Gutkovskis.
    72'
    74'
    Inn: Kamil Drygas
    Ut: Jakub Bartkowski
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Jakub Bartkowski med Kamil Drygas.
    74'
    David Tijanic (Rakow Czestochowa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    MKS Pogon Szczecin 1 - 3 Rakow Czestochowa
    Mål: Jakub Arak
    Målgivende: Fran Tudor
    Rakow Czestochowa går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Jakub Arak. Fran Tudor var nest sist på ballen.
    77'
    79'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    Rakow Czestochowa angriper i Szczecin. Zoran Arsenic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Frispark for Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Piotr Malinowski
    Ut: David Tijanic
    David Tijanic (Rakow Czestochowa) erstattes av Piotr Malinowski.
    83'
    85'
    87'
    Luka Zahovic
    Luka Zahovic (MKS Pogon Szczecin) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    Ivi
    Rakow Czestochowa angriper i Szczecin. Ivi fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Kamil Drygas
    Offside! Kamil Drygas blir vinket av og MKS Pogon Szczecin må dermed bygge opp et nytt angrep.