1-2
Ivi78'
    MKS Pogon Szczecin blir avblåst for offside
    Michal Kucharczyk
    Dommer Pawel Raczkowski ser at linjemannen løfter flagget, og MKS Pogon Szczecins Michal Kucharczyk blåses av for offside.
    2'
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et frispark
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    3'
    Rakow Czestochowa blir avblåst for offside
    Fabio Miguel Santos Sturgeon
    En av RKS Rakow Czestochowas spillere går i offside.
    4'
    Rakow Czestochowa får tildelt et hjørnespark
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    6'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Rakow Czestochowa får tildelt et frispark
    Frispark for RKS Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    6'
    Ivi
    Pawel Raczkowski tildeler RKS Rakow Czestochowa en corner. Ivi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Skudd utenfor mål, MKS Pogon Szczecin
    Michal Kucharczyk (MKS Pogon Szczecin) kommer seg fri på Florian-Krygier-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til RKS Rakow Czestochowa.
    11'
    Vahan Bichakhchyan
    Vahan Bichakhchyan (MKS Pogon Szczecin) kommer til en målsjanse på Florian-Krygier-Stadion, men klarer ikke å score.
    12'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    16'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Benedikt Zech (MKS Pogon Szczecin) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Benedikt Zech er tilbake på banen igjen.
    18'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    20'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    Sebastian Musiolik
    Sebastian Musiolik (RKS Rakow Czestochowa) kommer til avslutning på Florian-Krygier-Stadion, men headingen blir reddet.
    21'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Jean Carlos Silva Rocha
    MKS Pogon Szczecins Jean Carlos Silva blåses av for offside på Florian-Krygier-Stadion.
    22'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    MKS Pogon Szczecin 1 - 0 Rakow Czestochowa
    Mål: Kamil Grosicki
    Målgivende: Vahan Bichakhchyan
    Mål! Kamil Grosicki gir MKS Pogon Szczecin en 1-0 ledelse. Vahan Bichakhchyan var nest sist på ballen.
    25'
    26'
    En av RKS Rakow Czestochowas spillere blir avblåst for offside på Florian-Krygier-Stadion.
    27'
    Skudd på mål, MKS Pogon Szczecin
    Kamil Grosicki
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Kamil Grosicki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et hjørnespark
    Damian Dabrowski
    I Szczecin slår Damian Dabrowski en corner fra venstre.
    29'
    Michal Kucharczyk (MKS Pogon Szczecin) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    29'
    Frispark RKS Rakow Czestochowa.
    31'
    Ivi
    Målsjanse på Florian-Krygier-Stadion! Ivi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    33'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Szymon Czyz
    Szymon Czyz (RKS Rakow Czestochowa) pådrar seg et gult kort.
    33'
    39'
    Gult kort til MKS Pogon Szczecin
    Maciej Zurawski
    Maciej Zurawski (MKS Pogon Szczecin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    41'
    Maciej Zurawski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Pawel Raczkowski tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Vahan Bichakhchyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Maciej Zurawski er tilbake i kampen igjen.
    45'
    45'+3
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Ben Lederman
    Ut: Szymon Czyz
    RKS Rakow Czestochowa bytter ut Szymon Czyz med Ben Lederman. Dette er det første byttet som Marek Papszun gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Vladislavs Gutkovskis
    Ut: Sebastian Musiolik
    Bytte for RKS Rakow Czestochowa. Vladislavs Gutkovskis kommer inn for Sebastian Musiolik på Florian-Krygier-Stadion.
    46'
    Inn: Wiktor Dlugosz
    Ut: Fabio Miguel Santos Sturgeon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKS Rakow Czestochowa. Inn kommer Wiktor Dlugosz, mens Fabio Sturgeon tar plass på benken.
    46'
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Jean Carlos Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    MKS Pogon Szczecin 1 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Vladislavs Gutkovskis
    Målgivende: Milan Rundic
    Vladislavs Gutkovskis scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Milan Rundic.
    47'
    50'
    Ivi
    51'
    Frispark til RKS Rakow Czestochowa på halvdelen til MKS Pogon Szczecin.
    52'
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover og Michal Kucharczyk kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    53'
    53'
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Jean Carlos Silva avslutter utenfor.
    53'
    Wiktor Dlugosz
    I Szczecin slår Wiktor Dlugosz en corner fra høyre.
    55'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    57'
    57'
    Deian Cristian Sorescu
    Dommeren gir Deian Cristian Sorescu (RKS Rakow Czestochowa) et gult kort.
    58'
    Dommer Pawel Raczkowski venter med å sette i gang spillet fordi Jean Carlos Silva ligger nede.
    58'
    MKS Pogon Szczecin slipper å klare seg uten Jean Carlos Silva som kommer tilbake på banen i Szczecin.
    59'
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Mateusz Legowski
    Ut: Maciej Zurawski
    Kosta Runjaic gjør dagens første bytte i Szczecin, når han tar ut Maciej Zurawski og setter inn Mateusz Legowski.
    60'
    Inn: Luka Zahovic
    Ut: Luis Carlos Machado Mata
    Kosta Runjaic (MKS Pogon Szczecin) gjør sitt andre bytte for dagen. Luka Zahovic erstatter Luis Mata.
    60'
    60'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra venstre side på Florian-Krygier-Stadion.
    62'
    Luka Zahovic
    MKS Pogon Szczecin angriper, men Luka Zahovic vinkes av for offside.
    62'
    RKS Rakow Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    63'
    MKS Pogon Szczecin angriper. Vahan Bichakhchyan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    66'
    Frispark til MKS Pogon Szczecin på halvdelen til RKS Rakow Czestochowa.
    66'
    Ben Lederman
    Ben Lederman (RKS Rakow Czestochowa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    67'
    Inn: Kamil Drygas
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    MKS Pogon Szczecin gjør sitt tredje bytte. Vahan Bichakhchyan erstattes av Kamil Drygas.
    67'
    Kan MKS Pogon Szczecin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Benedikt Zech
    Sjanse i Szczecin! Benedikt Zech (MKS Pogon Szczecin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Marcin Cebula
    Ut: Mateusz Wdowiak
    RKS Rakow Czestochowa bytter ut Mateusz Wdowiak med Marcin Cebula. Dette er det fjerde byttet som Marek Papszun gjør i dagens kamp.
    73'
    75'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) avanserer forover på Florian-Krygier-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    MKS Pogon Szczecin 1 - 2 Rakow Czestochowa
    Mål: Ivi
    Ivi dundrer ballen i mål og RKS Rakow Czestochowa tar ledelsen 1-2 på Florian-Krygier-Stadion.
    78'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Florian-Krygier-Stadion.
    82'
    82'
    82'
    Kamil Drygas
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover på Florian-Krygier-Stadion og Kamil Drygas kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RKS Rakow Czestochowa.
    83'
    83'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Piotr Parzyszek
    Ut: Benedikt Zech
    Kosta Runjaic (MKS Pogon Szczecin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Piotr Parzyszek erstatter Benedikt Zech.
    85'
    Inn: Kacper Kostorz
    Ut: Damian Dabrowski
    Bytte for MKS Pogon Szczecin. Kacper Kostorz kommer inn for Damian Dabrowski på Florian-Krygier-Stadion.
    85'
    Pawel Raczkowski tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Kamil Grosicki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Ivi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    Inn: Jakub Arak
    Ut: Ivi
    Marek Papszun (RKS Rakow Czestochowa) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Jakub Arak erstatter Ivi som sannsynligvis er skadet.
    90'
    Mariusz Malec
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover i Szczecin. Mariusz Malec avslutter, men treffer ikke mål.