MKS Pogon Szczecin får tildelt et hjørnespark
    I Szczecin slår Kamil Grosicki en corner fra venstre.
    7'
    Rafal Kurzawa
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Rafal Kurzawa fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Szymon Marciniak tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Kamil Grosicki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Alexander Gorgon
    I Szczecin header Alexander Gorgon (MKS Pogon Szczecin) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    Fabian Piasecki
    Fabian Piasecki (Czestochowa) header utenfor.
    19'
    Rakow Czestochowa blir avblåst for offside
    Vladyslav Kochergin
    Czestochowa angriper, men Szymon Marciniak blåser for offside.
    21'
    Rakow Czestochowa får tildelt et frispark
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    26'
    Vahan Bichakhchyan
    Vahan Bichakhchyan (MKS Pogon Szczecin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Skudd på mål, MKS Pogon Szczecin
    Vahan Bichakhchyan (MKS Pogon Szczecin) avanserer forover på Florian-Krygier-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et frispark
    Frispark til MKS Pogon Szczecin på halvdelen til Czestochowa.
    32'
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    34'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    35'
    Efthymis Koulouris
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover i Szczecin. Efthymis Koulouris avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Vahan Bichakhchyan avslutter utenfor.
    36'
    38'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    Marcin Cebula
    Målsjanse på Florian-Krygier-Stadion! Marcin Cebula fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin.
    41'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Srdan Plavsic
    Dommer Szymon Marciniak viser Srdan Plavsic (Czestochowa) det gule kortet.
    44'
    Czestochowa må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra MKS Pogon Szczecin.
    44'
    Målsjanse! Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Linus Wahlqvist (MKS Pogon Szczecin) header mot mål - i stolpen!
    45'+1
    Målsjanse! Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Adnan Kovacevic
    Ut: Milan Rundic
    Czestochowa bytter ut Milan Rundic med Adnan Kovacevic.
    46'
    Inn: Dawid Drachal
    Ut: Jean Carlos Silva Rocha
    Czestochowa gjør sitt andre bytte. Jean Carlos Silva Rocha erstattes av Dawid Drachal.
    46'
    Inn: Bartosz Nowak
    Ut: John Yeboah
    John Yeboah (Czestochowa) erstattes av Bartosz Nowak.
    46'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    48'
    Gustav Berggren
    Czestochowa fosser fremover, men Gustav Berggren går rett i offsidefella.
    50'
    51'
    51'
    Rakow Czestochowa får tildelt et hjørnespark
    I Szczecin slår Marcin Cebula en corner fra venstre.
    52'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    MKS Pogon Szczecin 0 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Bartosz Nowak
    Målgivende: Vladyslav Kochergin
    Mål! Czestochowa tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Bartosz Nowak på Florian-Krygier-Stadion. Det er en fin assist fra Vladyslav Kochergin.
    54'
    Gustav Berggren (Czestochowa) får et gult kort av dommer Szymon Marciniak.
    56'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    56'
    Bartosz Nowak
    Sjanse i Szczecin! Bartosz Nowak (Czestochowa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) vinkes av for offside i Szczecin.
    62'
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Joao Gamboa
    Ut: Fredrik Ulvestad
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Pogon Szczecin. Inn kommer Joao Gamboa, mens Fredrik Ulvestad tar plass på benken.
    62'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    66'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    66'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    MKS Pogon Szczecin 1 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Alexander Gorgon
    Målgivende: Kamil Grosicki
    Utligning! Alexander Gorgon setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Kamil Grosicki sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Inn: Ben Lederman
    Ut: Marcin Cebula
    Czestochowa bytter ut Marcin Cebula med Ben Lederman.
    68'
    En av Czestochowas spillere går i offside.
    69'
    72'
    En av Czestochowas spillere blir avblåst for offside på Florian-Krygier-Stadion.
    75'
    Inn: Ante Crnac
    Ut: Fabian Piasecki
    Bytte for Czestochowa. Ante Crnac kommer inn for Fabian Piasecki på Florian-Krygier-Stadion.
    75'
    76'
    Inn: Mariusz Fornalczyk
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    MKS Pogon Szczecin gjør sitt andre bytte. Vahan Bichakhchyan erstattes av Mariusz Fornalczyk.
    78'
    Frisparket tildelt MKS Pogon Szczecin er farlig nær Czestochowas målområde.
    79'
    MKS Pogon Szczecin angriper, men avslutningen til Kamil Grosicki går utenfor.
    80'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Florian-Krygier-Stadion.
    83'
    Inn: Luka Zahovic
    Ut: Efthymis Koulouris
    Efthymis Koulouris (MKS Pogon Szczecin) erstattes av Luka Zahovic.
    87'
    89'
    89'
    I Szczecin slår Kamil Grosicki en corner fra høyre.
    90'
    90'
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Kamil Grosicki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra høyre på Florian-Krygier-Stadion.