4-0
Ekpo50'
5-0
6-0

Hei, og velkommen til Aker Stadion i Molde, hvor hjemmelaget tar imot Ranheim om drøye 45 minutter.
    Det er ventet et jevnt oppgjør i dag, da det er Adeccoligaens topplag som møter Tippeligaens nestenbunnlag, MFK.
    Molde stiller dessuten uten U21-spillerne Ørjan Nyland, Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem i førsteelleveren i dag, mens Martin Linnes ikke engang er med i stallen. Ranheim vil dessuten kunne få en ekstra motivasjon i å møte den regjerende seriemesteren.
    Trønderne spiller 4-3-3 i kjent Rosenborg-ånd.
    Det er bare fem minutter til avspark og lagene er på vei ut på matta på Aker Stadion. Dette blir spennende!
    Rett før kampen starter får pressetribunen beskjed om at Martin Linnes likevel er med på benken til MFK, på bekostning av Aliou Coly. Hvorfor vet vi ikke.
    Molde skal ta avsparket.
    Da er vi i gang på Aker Stadion. Molde begynner med å trille ballen på egen halvdel.
    1'
    Det kan se ut til at hjemmelaget stiller i noe som ligner mer på en 4-4-2-formasjon enn 4-3-3, som var oppgitt.
    1'
    Agnaldo Jr. ligger like bak Daniel Chima på topp, sentralt i banen.
    2'
    Molde ser ut til å ville starte offensivt, mens trønderne spiller ballen langt i åpningsminuttene.
    2'
    Christian Eggen Rismark slår et langt frispark fra venstre på egen halvdel, inn i feltet, men ingen medspillere får tak i ballen. Likevel en godt slått dødball.
    3'
    Flott spill av MFK. Etzaz Hussain og Agnaldo Jr. kombinerer fint, før sistnevnte skyter fra 18 meter, og tvinger Even Barli til å slå ballen til corner.
    5'
    Får ballen inn, men ingen får avsluttet. Det blir noe klabb og babb, før gjestene får klarert ballen.
    5'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Ranheim
    Nydelig scoring av braselianeren! Agnaldo Jr. får ballen utenfor høyre hjørne av boksen, og skyter med venstre fot i nærmeste kryss, utagbart for keeper!
    5'
    Molde har virkelig festet grepet utpå her, og Ranheim får knapt låne ballen, før de mister den igjen. Dette minner om den gamle seriemesteren fra i fjor.
    7'
    Ranheim angriper nå, men innlegget inn i boksen treffer bare en ensom Ole Söderberg i feltet.
    8'
    Selv om trønderne har fått seg en kalddusj i Molde, så er lagets tilreisende supportere de mest lydhøre på Aker Stadion! Det er neppe mange tusen hjemmesupporterne som har orket å ta turen i dag.
    9'
    Joshua Gatt lager frispark i duell med Gjermund Åsen på midtbanen. Karl Morten Eek slår en lang ball, og Knut Olav Rindarøy takler ballen til corner.
    11'
    Stor sjanse for gjestene, når Daniel Krogstad brenner til fra 18 meter. Ole Söderberg er imidlertid med på notene og slår ballen over til nytt hjørnespark.
    11'
    Denne gangen får hjemmelaget ballen langt vekk.
    12'
    Flott gjennomspill fra Agnaldo Jr. når nesten Daniel Chima inne i boksen til Ranheim. Kaptein Are Tronseth er imidlertid i veien og får frispark i duellen.
    14'
    God Molde-sjanse igjen når Gatt løper i bakrommet og inn i boksen. Midtstopperne til gjestene er raskt tilbake og gjør det vanskelig for amerikaneren. Til slutt får likevel en feilvendt Agnaldo Jr. avsluttet, men rett på keeper.
    15'
    Molde er ikke veldig langt unna 2-0 nå. Nok et stormløp fra raske vinger gjør at Ranheim-forsvaret blir i undertall. En upresis pasning fra venstrekanten gjør likevel til at gjestene vinner ballen.
    16'
    Molde 2 - 0 Ranheim
    Målgivende: Daniel Chima Chukwu
    Der satt den! Emmanuel Ekpo slår en flott pasning til Gatt på høyre, som utfordrer Christian Eggen Rismark én mot én, før han slår til Daniel Chima. Nigerianeren forsøker å skyte, men skuddet blir blokkert. Gatt får stjålet ballen og tåer den i mål fra fem meter.
    17'
    Molde fortsetter stormløpet etter 2-0, og det er tydelig at Ranheim er rystet. Daniel Chima er nære ved på en heading, men nigerianeren får ikke nok kraft i den.
    20'
    Ranheim slår et frispark fra midten inn i feltet, men der kan Ole Söderberg stå og plukke ned ballen, helt upresset.
    20'
    Molde spiller virkelig god fotball utpå her nå, noe vi kanskje ikke har sett av laget siden i fjor.
    22'
    Gjestenes supportere er likevel de ledende på tribunen.
    22'
    Joshua Gatt fyrer av fra 20 meter, menn skuddet går via en forsvarer og til corner.
    23'
    Even Barli er ute og plukker den i sikkert grep.
    23'
    Gjestene angriper med få spillere når de har sjansen, og gjør det dermed enkelt for det blå forsvaret å forsvare seg i øyeblikket.
    24'
    Ikke før har vi sagt det så ruller Ranheim opp et flott angrep. Daniel Krogstad finter flott ut Magne Simonsen og trekker innover, før han slår ballen videre til en medspiller midt foran boksen til Molde. Det blir til slutt Jo Sondre Aas som får avsluttet, men han treffer dessverre ikke godt nok.
    26'
    Gjermund Åsen fyrer av fra 20 meter, rett på Ole Söderberg, men svensken holder på å rote den løse ballen mellom beina. Keeperen får til slutt kontroll på kula.
    26'
    Molde kommer nå, men Joshua Gatt står i offside når han fyrer av fra hjørnet av femmeteren. Keeper Even Barli er uansett nede og holder skuddet.
    27'
    Molde 3 - 0 Ranheim
    Mål: Magne Simonsen
    Joshua Gatt kombinerer flott med Agnaldo Jr. før han fyrer av med venstrefoten fra 20 meter. Skuddet er svakt og går rett på Barli, men keeperen greier likevel ikke å holde. Der er Simonsen våkent på plass og tupper ballen i nettaket, fra fem meter.
    27'
    Ranheim er på en småfarlig visitt, men med småspill rundt 16-meteren får de likevel aldri avsluttet før hjemmelaget bryter.
    31'
    Tripic spilles flott gjennom av Agnaldo Jr, men går i bakken rett før han mottar ballen. Unggutten veiver med hendene og vil ha straffe, men dommer Johansen vinker det hele videre.
    33'
    Etzaz Hussain forsøker å tråkle seg gjennom Ranheim-forsvaret med en piruett med ballen i beina, men blir stoppet. Lekent forsøk av balleleganten.
    35'
    Ranheim har sendt flere spillere til oppvarming, selv om det neppe blir noe bytte før pause.
    36'
    Det skjer mindre på banen nå, da det virker som om hjemmelaget vil trille ballen og hvile seg litt.
    37'
    Gjermund Åsen forsøker å tre Jo Sondre Aas gjennom fra venstrekanten, men Joona Toivio er nede og får taklet ballen tilbake til keeper.
    38'
    Gjestene er farlig frampå, når et innlegg går gjennom nesten hele feltet og ender i beina på Jo Sondre Aas. Spissen greier imidlertid ikke å få skutt forbi en god Magne Simonsen fra sju skrå meter. Molde vinner ballen.
    40'
    Kast til gjestene på den venstre siden. Christian Eggen Rismark kaster kort til Mads Reginiussen, som snur spillet over til høyre side. Derfra kommer det et dårlig innlegg, som går rett i nettveggen på målet til Ole Söderberg.
    42'
    Flott forsering av Emmanuel Ekpo, som går forbi hele tre Ranheim-spillere i ett rykk, før han forsøker å tre gjennom til Joshua Gatt, som går i bakken inne i boksen. Dommer gjør nok rett i å vinke spillet videre, da fallet så veldig kontruert ut.
    44'
    Slår inn i boksen, men ballen blir bokset ut av Even Barli. Molde kommer tilbake, men et en svak avslutning ender til utspill fra keeper.
    44'
    45'+1
    Der blåser dommer Ken Henry Johansen lagene til garderoben. Hjemmelaget har dominert kampen og leder fortjent.
    Selv om det 'bare' er Adeccoliga-motstand i dag, så leverer Molde noe som må være tett opp mot sesongbeste i denne førsteomgangen. Selv uten flere av sine viktigste spillere har laget levert flott og attraktiv fotball ute på gressmatta.
    Moldespillerne er først ut på banen igjen, før Ranheim-spillerne kommer ruslende etter. Det er straks klart for andre omgang.
    Gjestene skal ta avsparket.
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Martin Linnes
    Ut: Knut Olav Rindarøy
    45'
    45'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Michael Stilson
    46'
    Ranheim går neste umiddelbart i angrep, men hjemmelaget får klarert ballen.
    46'
    Stor sjanse til Molde og Joshua Gatt i åpningsminuttet. Amerikaneren blir spilt gjennom i bakrommet og kommer alene mot Even Barli, men vinkelen er spiss og skuddet går rett i beina på den utrusende keeperen.
    47'
    Jo Sondre Aas blir spilt gjennom og alene mot keeper, men linjedommer markerer for offside. Vanskelig å se om det var korrekt eller ikke, da angriper og forsvar beveget seg raskt i motsatt retning.
    49'
    Ranheim scorer selvmål!
    Molde 4 - 0 Ranheim
    Mål: Jørgen Øveraas Olsen
    Ballen kommer inn foran mål, og Olsen skal bare klarere, men er uheldig og setter den i eget nett.
    49'
    Molde 5 - 0 Ranheim
    Mål: Emmanuel Ekpo
    Målgivende: Magne Simonsen
    Der er kampen punktert på alvor! Molde går rett i angrep etter 4-0, og Ekpo setter ballen sikkert i mål fra fem meter, etter et hardt innlegg fra Simonsen.
    50'
    Slår den kort, og når ballen slås inn i feltet får hjemmelaget ballen enkelt unna.
    54'
    Ranheim-spillerne virker skikkelig slitne nå, men det er fortsatt 35 minutter igjen.
    55'
    Etzaz Hussain er nede og takler Gjermund Åsen, som gjerne vil ha frispark. Dommeren vinker spillet videre og Molde kontrer. Det blir imidlertid ingenting ut av den overgangen.
    57'
    Inn: Daniel Berg Hestad
    Ut: Joona Toivio
    57'
    Molde gjør to bytter. Hestad og Mostrøm kommer nok inn for å få noen spilleminutter før helgas Tippeliga-runde.
    58'
    Thomas Rønning spiller en flott ball gjennom til Bendik Bye på høyresiden, men sistnevnte rekker merkelig nok ikke ballen. Er nok sliten nå.
    59'
    Inn: Kristoffer Løkberg
    Ut: Thomas Rønning
    59'
    Nesten for Daniel Chima, som aldri får kontroll på ballen, men likevel får tråklet seg forbi et par, tre mann i Ranheim-forsvaret. Til slutt får trønderne tak og kotroll over ballen.
    61'
    Emmanuel Ekpo er nede og spiller midtstopper nå, mens Daniel Berg hestad har tatt hans plass på midten.
    61'
    Molde roper igjen på straffespark, når Martin Linnes tråkler seg inn i feltet og går ned. Hadde nok vært i billigste laget den også.
    62'
    Åsen sklir i det han skal slå inn, og ballen går nesten rett opp og blir enkel å klarere. Gjestene kommer likevel tilbake og får slått inn ballen på nytt, før det blir skutt noen meter utenfor.
    62'
    Frispark til Etzaz Hussain og Molde fra 25 meter. Agnaldo Jr. og Hovland står klar, før førstnevnte klemmer til. Brasilianeren treffer imidlertid dårlig, men er heldig vad at ballen treffer muren og går til corner.
    64'
    Slår inn mot Hovland ved nærmeste stolpe. Sogningen rager høyest og får headet ballen ned i bakken, før den treffer stolpen og gjestene får klarert.
    65'
    Martin Linnes blir spilt gjennom på høyresiden inne i boksen. U21-landslagsspilleren fyrer av på direkten, men skuddet treffer en motspiller og går til corner.
    66'
    Ballen slås inn, men den blir klarert vekk fra målområdet.
    66'
    Agnaldo Jr. drar noen sålefinter, før han slår ballen til Magne Simonsen på venstresiden. Venstrebacken forsøker å slå inn, men ballen klareres til corner.
    67'
    Han slår ballen inn, men etter litt klabb og babb i feltet får trønderne ballen unna.
    67'
    Til tross for at de ligger under med hele fem mål er det liv i bortesupperterne, som i skrivende stund synger olé, olé.
    68'
    Ny stor sjanse til Molde og Chima. Zlatko Tripic fyrer av et skudd fra 20 meter, og tvinger nok en gang keeper Even Barli til å gi retur. Denne gangen er keeperen oppe raskt nok til å fange ballen foran føttene på Molde-spissen.
    69'
    Molde kommer raskt tilbake igjen, men det skytes over fra 20 meter denne gangen.
    70'
    Ranheim virker totalt kjørt nå, og Molde kommer til mulighet etter mulighet før vi rekker blunke.
    71'
    Det blir farlig i det Ole Söderberg glipper ballen. Heldigvis for Molde er Even Hovland på plass like bak og får klarert ballen.
    71'
    Molde kommer igjen. Denne gangen er det Chima som skyter på volley fra 17 meter. Nigerianeren treffer imidlertid ikke reint, og ballen sklir av foten og noen meter til side for målet.
    73'
    Det er lite spill på midtbanen nå. Ranheim kommer på nok en visitt, men vinner ikke mer enn et innkast på høyresiden, like ved cornerflagget.
    73'
    Etter kastet får Jo Sondre Aas avsluttet fra 20 meter, men skuddet går noen meter utenfor.
    74'
    Stor sjanse til gjestene. Jørgen Olsen slår en lang ball gjennom til Jo Sondre Aas, som plutselig kommer alene med Ole Söderberg. Spissen bruker imidlertid for lang tid, og Ekpo når tilbake og får blokkert skuddet.
    76'
    Daniel Berg Hestad går i bakken inne i feltet, men heller ikke denne gangen blåser dommeren straffespark til hjemmelaget. Igjen helt riktig avgjørelse, som bare publikum viste seg noe uenige i.
    77'
    Det er stor strekk i begge lagene, noe som gjør det enkelt å kjøre overganger. Spillet bølger nå fra mål til mål.
    78'
    Bendik Bye kommer seg nesten gjennom på venstresiden, men sklir i det han skal ta med seg ballen inn i feltet. Molde overtar ballen.
    79'
    Martin Linnes slår inn fra høyre, men etter at ballen har skiftet retning i en forsvarer er Even Barli nede og holder ballen.
    79'
    Molde 6 - 0 Ranheim
    Mål: Daniel Chima Chukwu
    Målgivende: Zlatko Tripic
    Unggutten Tripic gjør en relativt enkel dragning mot venstre, før han slår ballen hardt inn foran mål. Ved bakerste stolpe komme Chima helt alene og kan enkelt sette ballen i det tomme målet.
    80'
    De tilreisende Ranheim-supporterne synger og underholder til tross for at laget deres ligger under 6-0.
    82'
    Godt slått corner mot nærmeste stolpe, men forsvaret er først på ballen og får klarert.
    83'
    Inn: Kim Riksvold
    Ut: Daniel Krogstad
    83'
    Molde kontrer, men skuddet til Tripic fra 16 meter er både svakt og dårlig plasert, og ender noen meter til side for målet til Even Barli.
    84'
    Stor sjanse til Ranheim, da Jo Sondre Aas får stå rettvendt på ti meter å fyre løs. Dessverre brenner han sjansen og ballen går like til side for mål.
    85'
    Kvaliteten på det som skjer på Aker Stadion er til tross for mange mål ikke imponerende. Begge lag kommer alt for lett til avslutninger og store sjanser.
    86'
    Tripic fyrer løs fra 20 meter, og tvinger keeper til å slå ballen til corner.
    86'
    Det er solgt 3480 billetter til dagens kamp.
    86'
    Ballen ender hos Chima, som fyrer til på hel volley. Skuddet går langt over målet.
    86'
    Molde er nær sju, men Daniel Chima får ikke stokket beine i det han skal avslutte. I forkant får Molde spille seg alt for enkelt igjennom, ved at Chima spilte vegg med hodet til Mattias Moström.
    89'
    Bortesupporterne vil ha det gøy for tiden og pengene de har investert, og holder hele kampen ut med sang. Imponerende.
    90'+1
    Det er lagt til minimum ett minutt på Aker Stadion.
    90'+1
    90'+2
    Der blåser Johnsen i fløyta på stillingen 6-0 til Molde.
    Molde pangåpnet oppgjøret og viste at de er på vei mot fjorårsformen, da de overkjørte et ellers godt Ranheim på Aker Stadion i dag.
    MFK imponerte stort i første omgang, da de virkelig spilte god fotball. I den andre omgangen så vi noe som minte mer om en parodi av en fotballkamp, da spillet bølget fra mål til mål, og det ble skapt sjanser på sjanser. Likevel ble det 'bare' 6-0 til hjemmelaget.
    Jeg takker for meg, og ønsker alle sammen en flott onsdagskveld videre!