Hjertelig velkommen til denne live-oppdateringen av oppgjøret mellom Molde og Sarpsborg 08.
    Strålende vær i Molde! Blå himmel har fylt fjorden og det er mellom 11-12 grader timen før avspark.
    Mohamed Elyounoussi har hatt en tidligere skade i skulderen, men har blitt spilleklar for dagens oppgjør på Aker Stadion. Trolig vil denne kampen bli spennende for 'Moi' Elyounoussi som møter sine gamle lagkamerater.
    Da har Sarpsborg 08 ankommet banen og startet med en solfylt oppvarming. Så langt har bare Moldes keepere kommet ut. Tilskuerne har begynt å strømme inn til stadion og koser seg på tribunen.
    Da har de blå og hvite blitt applaudert inn på banen og har startet med oppvarming. Alt tyder på at dette blir en spenningsfylt kamp. God stemning på stadion.
    Litt over et kvarter igjen til avspark.
    Lagene entrer banen.
    Da er kampen i gang og det er vertene som starter.
    1'
    Frispark til Molde. Vertene startet rett i angrep, men ble sendt hjem igjen og Singh blir felt på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark til gjestene etter å ha blitt felt på midtbanen.
    2'
    Mostrøm drar med seg ballen ut på kant og greier såvidt å slå ballen inn 45 grader før den blir slått ut til kast til Molde.
    5'
    Begge lagene presser fremover, men ingen har klart å få til noen store sjanser.
    6'
    Lang ball blir slått på Guldbransen som stusser videre til Chuckwu, som mister den til Sarpsborg 08 forsvaret.
    7'
    Molde mister ballen på egen banehalvdel. Sarpsborg 08 plukker opp og roer ned tempo.
    9'
    Flo prøver seg på en stikker igjennom på midten.
    9'
    Frispark til gjestene. Chukwu prøver å drible Kronberg og ender opp med å rive ham ned.
    11'
    Samuel får med seg ballen ut på kant, men ballen går ut.
    13'
    Sarpsborg 08 drar seg ut på motstanderenes kant, men Molde presser høyt og får slått ballen oppover.
    14'
    Valdimarsson prøver seg på et langskudd rett utenfor 16-meteren, men skuddet blir for svakt og går til siden for mål.
    16'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Molde 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Aaron Samuel
    Målgivende: Joachim Thomassen
    Flott spill av gjestene! Gjestene kontrer og Samuel får til slutt ballen inne i boksen og setter den sikkert i mål.
    20'
    Singh prøver seg på et langskudd fra cirka 25 meter. Ballen går like utenfor.
    22'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Fredrik Gulbrandsen
    Målgivende: Harmeet Singh
    Fredrik Guldbransen header inn utlikningen etter innlegg fra Singh.
    26'
    Samuel drar seg forbi Molde-forsvaret og fyrer av et skudd som Nyland akkurat greier å få sparket opp i luften.
    27'
    Chukwu slår ballen ut på kanten til Singh og får den tilbake etter innlegg. Chukwu header ballen midt i armene på Kerr.
    27'
    Valdimarsson prøver å slå ballen inn til Samuel, men slår ballen rett armene på Nyland.
    35'
    Thórarinsson går inn mot mål, tar en overstegsfinte og prøver å fyre av et skudd. Ballen går ut til corner.
    36'
    Hjørnespark til Sarpsborg 08
    36'
    Frispark til Sarpsborg 08.
    38'
    Singh slår inn et innlegg som går langt over mål.
    40'
    Frispark til Molde etter at Hoseth blir holdt.
    40'
    Samuel blir felt i hodeduell med Hovland. Gjestene får frispark midt på banen.
    41'
    Thomassen prøver seg alene. Han mister ballen.
    44'
    Gjestene prøver å spille seg igjennom med småpasninger, men Molde forsvaret greier å få ballen bort.
    45'
    Kjempesjanse! Flo løper som en rakett og får slått ballen inn til Mohamed Elyounoussi som akkurat ikke greier å få ballen inn i mål.
    45'+2
    45'+2
    Da går vi inn til pause. Begge lag har prøvd å presse høyt på banen og begge lag har skåret hvert sitt mål. Jevnt spill av begge lag, men Sarpsborg 08 har kommet til flest avslutninger og har mest ballbesittelse. Kampen er fortsatt helt åpen for begge lag. Mange slurvefeil i Moldelaget, spesielt pasningsspillet.
    Lagene kommer inn på banen og gjøre seg klar til andreomgang.
    45'
    Da er andre omgang startet!
    46'
    Sarpsborg forsetter å presse, men får ikke kommet til noen farlige avslutninger.
    48'
    Flo prøver seg med en frekk pasning frem til Mostrøm, men ballen ender heller opp i hendene på Kerr.
    49'
    Bojan prøver seg på en snasen pasning frem til Valdimarsson, men han står i offside.
    52'
    Elyounoussi sender av en flott stikker til Flo, men ballen ender der.
    53'
    Thórarinsson faller over Singh og lager skikkelig rabalder over hele situasjonen. Tidligere lagkamerat Mohamed Elyounoussi kommer bort og roer ham ned. Situasjonen ender med frispark til Molde.
    56'
    Frispark til gjestene. Ballen blir slått høyt og Nyland komemr ut og bokser ballen bort, men blir felt i hoppet. Chukwu ble også felt i hoppet og måtte gå av banen.
    60'
    Chukwu kommer inn på banen igjen
    60'
    Molde 2 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Mohamed Elyounoussi
    Målgivende: Per Egil Flo
    En perle av unggutten! Flo sparker inn ballen mot Moi som klinker til med utsiden av foten og sender ballen til side for keeper Kerr.
    60'
    Guldbransen fyrer av et kanonskudd med skru som går like utenfor målet.
    63'
    Molde 3 - 1 Sarpsborg 08
    Han gjør alt på egenhånd! Fredrik Guldbransen setter fart fra midtbanen. Finter vekk forsvaret og setter ballen lett i motsatt hjørnet.
    63'
    Frekk lobb av Agnaldo setter et Molde angrep i gang.
    66'
    Molde er sultne på flere mål og presser høyere enn vanlig.
    67'
    Agnaldo kommer til avslutning etter samspill med Elyounoussi. Ballen plukkes lett opp av keeper.
    68'
    Guldbransen legger igjen til Elyounoussi som smeller av med enda et forsøk på mål.
    70'
    Bojan prøver seg på et mirakelskudd. Nyland greier såvidt å slå ballen ut.
    71'
    71'
    Berthod prøver seg på innlegg med venstrefoten, men måker den høyt til værs.
    74'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Fredrik Gulbrandsen
    Tippeligaens nest yngste spiller kommer inn på banen.
    74'
    75'
    Lekestue fra Sander Svendsen! Dribler lett av seg en mann og fyrer av et skudd som Kerr akkurat får hendene sine på.
    77'
    Hjørnespark til Molde
    77'
    77'
    Svendsen slår ballen inn til Hoseth, som sender ballen videre til Flo som slår ballen til corner via Sarpsborg forsvaret.
    80'
    Selve corneren var ikke særlig farlig, men returen gikk som en kanon rett på keeper. Hardt skudd fra Agnaldo!
    80'
    Inn: Daniel Berg Hestad
    Ut: Magne Hoset
    81'
    Fairplay etter at Samuel måtte gå av banen.
    82'
    Samuel kommer inn på gressmatta igjen.
    82'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Kristoffer Tokstad
    Ut: Joachim Thomassen
    84'
    Hardt innlegg fra Flo ender i hodet til motstanderen og ut til corner.
    86'
    86'
    Molde 4 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Sander Svendsen
    Flott mål av unggutten, Sander Svendsen, som får ballen midt foran mål og plasserer ballen kontrollert til side for keeper. Dette er Svendsens første mål for klubben.
    89'
    God stemning hos hjemmepublikumet nå.
    90'+2
    Frispark i god posisjon for Molde nå.
    90'+3
    Molde 5 - 1 Sarpsborg 08
    Frispark i verdensklasse av Mohamed Elyounoussi.
    90'+3
    90'+4
    Det var det siste som skjedde i denne kampen. Resultatet endte fortjent 5-1 til hjemmelaget.
    Takk for at du fulgte med på vår live-oppdatering! Ha en fortsatt fin kveld videre.