Moldes lag: Horvath - Rindarøy, Forren, Gabrielsen, Strand - Hestad, Singh, Sarr, Mostrøm - Brustad, Svendsen.
    0'
    Sarpsborg 08s lag: Østbø - Groven, Rosted, Glesnes, Thomassen - Tokstad, Trondsen, Ernemann, Tveita - Lindberg, Kirkevold.
    0'
    Molde går rett i angrep. Svendsen fosser frem, spiller til Hestad som videre slår inn i boksen. Der kommer Brustad i full fart, men bortelagets forsvar får klarert.
    2'
    Høy intensitet på begge lag de første minuttene. Solskjær er aktiv i teknisk sone. Det er ikke så rart. Molde har ikke vunnet på fire kamper.
    4'
    Sarpsborg går respektløst til verks på Aker Stadion. Fortsetter de slik skal Molde få slite med å vinne.
    5'
    Stor Sarpsborg-mulighet! De kombinerer seg gjennom på venstresiden, før Tveita skyter fra 16 meter. Avslutningen er god og har retning lengste stolpe, men Horvath får bruk for rekkevidden sin og redder der.
    8'
    Singh slår inn mot Brustad, men Molde-spissen har ikke sjanse i lufta mot Sarpsborg-forsvaret. Gjestene overtar.
    10'
    Hestad setter fart mot Sarpsborg-forsvaret, men lykkes ikke med den siste pasningen gjennom. Ernemann klarerer til corner.
    13'
    Corneren får ikke de blåkledde mye ut av, men de opprettholder trykket og til slutt er det Svendsen som fyrer fra distanse. Skuddet er hardt, men går langt over.
    14'
    Ny corner for Molde. Strand skal slå inn.
    17'
    Petter Strand kjører en kort variant, får ballen tilbake og sikter mot bakerste stolpe. Han er ikke langt unna å treffe mål der, men innleggsforsøket går like utenfor.
    18'
    Mye rot i Molde-forsvaret nå. Sarpsborg vinner igjen ballen enkelt og styrer mye av spillet i øyeblikket.
    22'
    Molde får frispark. Det er Thomassen som klipper ned Moström.
    23'
    Det er Strand som skyter. Det er langt hold og avslutningen går via muren til til corner.
    24'
    Den corneren får ikke hjemmelaget noe ut av. Forren lager frispark og Sarpsborg overtar.
    24'
    Sarpsborg med langt innkast. Først avverger Sarr i luftrommet, før Horvath er våkent ute og får kontroll.
    26'
    Der får Molde et meget gunstig brudd. Moström prøver å slå gjennom Hestad, men sistnevnte får ikke stokket beina skikkelig og ballen triller ut over sidelinja.
    27'
    Groven finner Kirkevold inne i feltet. Kraftspissen skyter på førsteberøringen og ballen går knallhardt i nettveggen.
    29'
    Brukbart Molde-angrep. Svendsen slår inn i feltet, men Groven får satt ut foten og hindret en angriper å avslutte.
    33'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Molde 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Kristoffer Tokstad
    Målgivende: Anders Trondsen
    For et mål! Anders Trondsen slår en perfekt stikker til Tokstad. Avslutningen er like god, for han lobber inn ledermålet alene med keeper Horvath.
    33'
    Corner for Sarpsborg nå.
    37'
    Groven slår inn og ballen er nær å gå rett inn på bakerste stolpe. Der står imidlertid Hestad og klarerer.
    38'
    Kjempesjanse for Molde! Fint angrep hvor Hestad til slutt slår inn mot bakerste stolpe. Brustad kommer seg fri og nikker mot korthjørnet, men Thomassen får blokkert i siste liten!
    40'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Kristoffer Tokstad
    Tokstad river ned Rindarøy. Frispark for Molde i brukbar innleggsposisjon.
    42'
    Keeper Østbø plukker innlegget enkelt. Han setter i gang en kontring som blir ordentlig farlig! Tokstad slår en genial pasning mot Tveita. Han er nær å doble ledelsen, men avslutningen går like over!
    44'
    Der er Molde enda nærmere! De stormer i angrep på en kontring og Svendsen skyter knallhardt rett i tverrliggeren og ut!
    45'+1
    45'+1
    46'
    Molde har kommet veldig godt i gang denne omgangen. Nå er det Diop som fyrer fra distanse, men avslutningen går like over mål.
    50'
    Groven har åpenbart smerter og må bytte. Trener Geir Bakke gjør klar en mann på sidelinja.
    53'
    Bra Molde-trykk nå, men Hestad får ikke avsluttet ordentlig.
    56'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Henri Toivomaki
    Ut: Alexander Groven
    54'
    Der er Brustad så nære, så nære å bli spilt alene gjennom. Linjemannen vinker imidlertid korrekt for offside. Moldes hurtigtog skulle vært litt mer tålmodig i den situasjonen.
    58'
    Diop forsøker å finne Brustad i bakrom. Keeper Østbø er våken og snapper den pasningen enkelt.
    59'
    På nytt blir Brustad spilt igjennom, og på nytt er det offside. Det er hårfint, men Molde-spissen blir korrekt avblåst.
    62'
    Der broderer Molde seg fint gjennom på høyresiden. Innlegget blir klarert i første omgang, men Hestad plukker opp ballen ved 16-meteren. Skuddet hans er ikke mye å skryte av og havner på tribunen.
    64'
    Frispark for gjestene i god innleggsposisjon. Forren er mannen som lager det. Trondsen skal slå inn.
    65'
    Trondsens innlegg er svakt og går langt over mål.
    65'
    Kjempesjanser for Molde! Sander Svendsen er mannen som får begge. Han setter en retur fra Østbø rett i stolpen fra fem meter! Kort tid senere skyter han fra fire meter, men får skuddet blokkert!
    69'
    Corner for Molde nå. Petter Strand skal slå inn.
    70'
    Igjen velger de en kort variant - uten suksess. Sarpsborg overtar.
    70'
    Ernemann skyter fra distanse. Det er ikke noe dumt forsøk, men Horvath kontrollerer at ballen går til side for stolpen.
    71'
    For kontringsmulighet for Molde. Brustad spiller Diop gjennom alene med keeper, men innbytteren er i offside!
    73'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Thomas Amang
    Ut: Sander Svendsen
    73'
    Nytt godt Molde-angrep. Nå er det Diop som skyter fra 12 meter. Avslutningen er god, men går like utenfor!
    75'
    Inn: Tor Oyvind Hovda
    Ut: Jon-Helge Tveita
    76'
    Diop skyter igjen! På nytt er det et bra forsøk, men den knallharde avslutningen går like over.
    78'
    Corner for Molde. Innlegget er dårlig og blir klarert vekk. Ballen lempes inn i feltet igjen og Amang er nær å styre den i mål!
    80'
    Så kontrer Sarpsborg i andre enden. Lindberg gjør et sterkt stykke forarbeid. Han ser opp, finner Tokstad, som videre banker ballen en halvmeter utenfor!
    80'
    Inn: Kristinn Jonsson
    Ut: Jonas Lindberg
    83'
    Nok et defensivt bytte av Geir Bakke. Han er bare åtte minutter unna en knallsterk trepoenger i Molde.
    84'
    Forren krangler med seg ballen inne i 16-meteren, men blir hindret i avslutningsøyeblikket. Molde-spillerne blir mer og mer oppgitt ute på Aker-matta.
    86'
    Kirkevold får en brukbar mulighet til å avslutte, men Sarr hindrer ham med en god takling.
    88'
    Molde sliter med å skape noe som helst. Innleggene er upresise og valgene dårlige på siste tredjedel.
    90'
    Tre minutter er lagt til.
    90'+1
    Isak Ssewankambo er for tøff med Thomassen inne i Sarpsborgs 16-meter. Frispark for gjestene.