Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    Straffe! Dommer Willy Delajod plasserer ballen på krittmerket for LOSC Lille...
    3'
    Gult kort til Monaco
    Strahinja Pavlovic
    Strahinja Pavlovic (AS Monaco FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    3'
    Lille scorer på straffe!
    Monaco 0 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Mål! Jonathan David gir LOSC Lille ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    5'
    Gult kort til Lille
    Zeki Celik
    Zeki Celik (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    Det blir farlig! Frispark for AS Monaco FC er nær straffområde.
    7'
    Mål for Lille!
    Monaco 0 - 2 Lille
    Målgivende: Tiago Djalo
    Mål! Jonathan David øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Tiago Djalo før målet.
    9'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    12'
    Jonathan Ikone
    LOSC Lille angriper. Jonathan Ikone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Fontvieille slår Yusuf Yazici en corner fra venstre.
    15'
    Tiago Djalo
    Tiago Djalo (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Louis II, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    17'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    AS Monaco FC angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    18'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Tim Weah
    LOSC Lille avanserer forover i Fontvieille. Tim Weah avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Myron Boadu
    Myron Boadu (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade Louis II. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Benjamin Andre ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Benjamin Andre som kommer tilbake på banen i Fontvieille.
    32'
    Sofiane Diop
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Sofiane Diop fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til LOSC Lille.
    35'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Dommer Willy Delajod viser Jonathan David (LOSC Lille) det gule kortet.
    37'
    Målsjanse på Stade Louis II! Jonathan David fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 2 Lille
    Mål: Krepin Diatta
    Målgivende: Youssouf Fofana
    Krepin Diatta setter inn en redusering på Stade Louis II. Stillingen er nå 1-2. Youssouf Fofana sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Willy Delajod tildeler AS Monaco FC en corner. Sofiane Diop sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    43'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    45'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Krepin Diatta ligger nede.
    45'+1
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Krepin Diatta som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Gelson Martins
    Ut: Krepin Diatta
    AS Monaco FC bytter ut Krepin Diatta med Gelson Martins. Dette er det første byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    46'
    LOSC Lille fosser fremover, men Jonathan David går rett i offsidefella.
    48'
    Xeka (LOSC Lille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Louis II.
    51'
    Frispark AS Monaco FC.
    52'
    Kevin Volland
    Målsjanse til AS Monaco FC! Kevin Volland treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Xeka er tilbake på banen igjen.
    53'
    54'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    54'
    Gelson Martins
    Gelson Martins (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    LOSC Lille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Monaco FC.
    60'
    Youssouf Fofana
    AS Monaco FC fosser forover og Youssouf Fofana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    62'
    Xeka (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    63'
    Frispark i en god posisjon for AS Monaco FC!
    65'
    Axel Disasi
    Axel Disasi (AS Monaco FC) header utenfor.
    66'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    66'
    66'
    67'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    68'
    Kan AS Monaco FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Yusuf Yazici
    Dommeren gir Yusuf Yazici (LOSC Lille) et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Cheikh Niasse
    Ut: Yusuf Yazici
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Cheikh Niasse, mens Yusuf Yazici tar plass på benken.
    70'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    71'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    I Fontvieille slår Sofiane Diop en corner fra venstre.
    72'
    Inn: Wissam Ben Yedder
    Ut: Myron Boadu
    Myron Boadu (AS Monaco FC) erstattes av Wissam Ben Yedder.
    72'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Caio Henrique
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ismail Jakobs erstatter Caio Henrique.
    73'
    73'
    Tim Weah
    Tim Weah (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Fontvieille får Kevin Volland (AS Monaco FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    74'
    74'
    Målsjanse til AS Monaco FC! Youssouf Fofana treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    77'
    Andre gule kort til Monaco
    Utvisning! Strahinja Pavlovic (AS Monaco FC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    78'
    79'
    Inn: Isaac Lihadji
    Ut: Jonathan David
    LOSC Lille bytter ut Jonathan David med Isaac Lihadji.
    80'
    82'
    Monaco 2 - 2 Lille
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Kevin Volland
    Mål! hjemmelag utligner ved Wissam Ben Yedder. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Kevin Volland.
    83'
    84'
    Youssouf Fofana (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    84'
    Cheikh Niasse
    Cheikh Niasse (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    85'
    87'
    Inn: Guillermo Maripan
    Ut: Kevin Volland
    Niko Kovac gjør dagens fjerde bytte i Fontvieille, når han tar ut Kevin Volland og setter inn Guillermo Maripan.
    87'
    Zeki Celik
    Zeki Celik (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Louis II, men klarer ikke å score.
    88'
    89'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Xeka
    LOSC Lille gjør sitt tredje bytte. Xeka erstattes av Burak Yilmaz.
    90'
    Domagoj Bradaric (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    90'+3
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Louis II, men avslutningen går utenfor.
    90'+3
    LOSC Lille angriper. Burak Yilmaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+5
    90'+5
    Domagoj Bradaric (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    90'+5
    Tiago Djalo
    Sjanse i Fontvieille! Tiago Djalo (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.