I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Montpellier HSC.
    4'
    Gelson Martins (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    6'
    Montpellier HSC angriper i Fontvieille, men blir avblåst for offside.
    10'
    Kevin Volland
    Sjanse til AS Monaco FC! Kevin Volland er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Montpellier
    Mål: Kevin Volland
    Målgivende: Caio Henrique
    Mål! Kevin Volland gir AS Monaco FC ledelsen 1-0 i Fontvieille. Caio Henrique var nest sist på ballen.
    12'
    Monaco 2 - 0 Montpellier
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Kevin Volland
    Mål! Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Stade Louis II. Det er en fin assist fra Kevin Volland.
    17'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    22'
    Teji Savanier ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Frispark Montpellier HSC.
    24'
    Gult kort til Monaco
    Guillermo Maripan
    Guillermo Maripan (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Teji Savanier er tilbake på banen igjen.
    25'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    26'
    Teji Savanier
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Teji Savanier avslutter utenfor.
    29'
    Caio Henrique (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    32'
    Stephy Mavididi
    Målsjanse på Stade Louis II! Stephy Mavididi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Gelson Martins går rett i offsidefella.
    36'
    39'
    40'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark AS Monaco FC.
    43'
    Gult kort til Montpellier
    Nicolas Cozza
    Dommer Francois Letexier gir Nicolas Cozza (Montpellier HSC) et gult kort.
    43'
    Guillermo Maripan (AS Monaco FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    I Fontvieille slår Teji Savanier en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Axel Disasi
    Ut: Guillermo Maripan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Axel Disasi, mens Guillermo Maripan tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Nicolas Cozza
    Montpellier HSC gjør sitt første bytte. Nicolas Cozza erstattes av Sepe Elye Wahi.
    46'
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Leo Leroy
    Bytte for Montpellier HSC. Mihailo Ristic kommer inn for Leo Leroy på Stade Louis II.
    46'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    46'
    Aurelien Tchouameni
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    51'
    52'
    Mihailo Ristic
    Mihailo Ristic (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Louis II.
    52'
    55'
    56'
    Montpellier HSC fosser fremover, men Francois Letexier blåser for offside på Stade Louis II.
    57'
    Spillet på Stade Louis II er stoppet midlertidig fordi Junior Sambia ligger nede.
    59'
    Monaco 3 - 0 Montpellier
    Mål: Gelson Martins
    Gelson Martins setter ballen i mål og øker AS Monaco FCs ledelse til 3-0 i Fontvieille.
    61'
    Inn: Arnaud Souquet
    Ut: Junior Sambia
    Montpellier HSC bytter ut Junior Sambia med Arnaud Souquet.
    63'
    Sofiane Diop
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Sofiane Diop fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Valere Germain (Montpellier HSC) vinkes av for offside i Fontvieille.
    65'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Valere Germain
    Oliver Dall'Oglio gjør dagens fjerde bytte i Fontvieille, når han tar ut Valere Germain og setter inn Nicholas Gioacchini.
    65'
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Stephy Mavididi
    Montpellier HSC bytter ut Stephy Mavididi med Beni Makouana. Dette er det femte byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    66'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    66'
    Beni Makouana
    Dommer Francois Letexier viser Beni Makouana (Montpellier HSC) det gule kortet.
    66'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Caio Henrique
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Ismail Jakobs erstatter Caio Henrique.
    67'
    Inn: Jean Lucas
    Ut: Sofiane Diop
    AS Monaco FC bytter ut Sofiane Diop med Jean Lucas. Dette er det tredje byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    67'
    69'
    Hjørnespark til Monaco
    71'
    72'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Myron Boadu erstatter Wissam Ben Yedder.
    74'
    Inn: Youssouf Fofana
    Ut: Gelson Martins
    Bytte for AS Monaco FC. Youssouf Fofana kommer inn for Gelson Martins på Stade Louis II.
    75'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Målsjanse til Montpellier HSC! Beni Makouana treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    77'
    Hjørnespark til Montpellier
    78'
    Montpellier HSC angriper, men Francois Letexier blåser for offside.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til Montpellier
    81'
    Dommeren dømmer straffe til Montpellier
    81'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Montpellier HSC...
    81'
    Montpellier scorer på straffe!
    Monaco 3 - 1 Montpellier
    Mål: Teji Savanier
    Montpellier HSC reduserer til 3-1 etter at Teji Savanier setter straffesparket sikkert i mål på Stade Louis II.
    81'
    83'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til AS Monaco FC.
    84'
    Sepe Elye Wahi
    Montpellier HSC angriper på Stade Louis II. Sepe Elye Wahi header utenfor.
    85'
    86'
    Dommer Francois Letexier gir Teji Savanier (Montpellier HSC) et gult kort.
    86'
    88'
    Ingen straffe til Montpellier
    88'
    Montpellier HSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    88'
    Francois Letexier tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC like utenfor AS Monaco FC-området.