AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Stevan Jovetic går utenfor.
    2'
    RC Strasbourg Alsace angriper, men Jeremie Pignard blåser for offside.
    3'
    Jeremie Pignard tildeler AS Monaco FC en corner. Cesc Fabregas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Benoit Badiashile
    AS Monaco FC angriper på Stade Louis II, men Benoit Badiashile header utenfor.
    7'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Kevin Volland
    Mål! Wissam Ben Yedder gir AS Monaco FC ledelsen 1-0 i Fontvieille. Kevin Volland var nest sist på ballen.
    9'
    Frispark for RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    10'
    En av RC Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside på Stade Louis II.
    13'
    Aurelien Tchouameni
    Sjanse i Fontvieille! Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    14'
    RC Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Stevan Jovetic (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade Louis II. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    16'
    I Fontvieille slår Cesc Fabregas en corner fra høyre.
    18'
    Offside! Wissam Ben Yedder blir vinket av og AS Monaco FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    20'
    Gult kort til Monaco
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    21'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    21'
    En av RC Strasbourg Alsaces spillere går i offside.
    22'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade Louis II.
    23'
    Frispark RC Strasbourg Alsace.
    27'
    Offside! Ibrahima Sissoko (RC Strasbourg Alsace) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    29'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    29'
    Skade: Monaco
    30'
    Frispark til RC Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    31'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace.
    33'
    Tilbake fra skade: Monaco
    33'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    36'
    Spillet på Stade Louis II er stoppet midlertidig fordi Fode Toure ligger nede.
    39'
    Fode Toure
    Fode Toure (AS Monaco FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for RC Strasbourg Alsace er nær straffområde.
    40'
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Fode Toure som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    42'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Cesc Fabregas
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Cesc Fabregas fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    45'+1
    Monaco 2 - 0 Strasbourg
    Mål: Ruben Aguilar
    Målgivende: Fode Toure
    AS Monaco FC øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Ruben Aguilar. Det er en fin assist fra Fode Toure.
    45'+3
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Mehdi Chahiri
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (RC Strasbourg Alsace) erstattes av Mehdi Chahiri.
    46'
    Inn: Dimitri Lienard
    Ut: Majeed Waris
    Thierry Laurey gjør dagens andre bytte i Fontvieille, når han tar ut Majeed Waris og setter inn Dimitri Lienard.
    46'
    Mål for Strasbourg!
    Monaco 2 - 1 Strasbourg
    Mål: Mehdi Chahiri
    Målgivende: Ludovic Ajorque
    Mehdi Chahiri setter inn en redusering på Stade Louis II. Stillingen er nå 2-1. Flott spill fra Ludovic Ajorque før målet.
    46'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    48'
    Monaco 3 - 1 Strasbourg
    Mål! AS Monaco FC øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Wissam Ben Yedder på Stade Louis II. Kevin Volland sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Sofiane Diop
    Ut: Youssouf Fofana
    AS Monaco FC gjør sitt første bytte. Youssouf Fofana erstattes av Sofiane Diop.
    54'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    54'
    55'
    Andre gule kort til Monaco
    Utvisning! Dommer Jeremie Pignard sender Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) av banen etter to gule kort.
    55'
    56'
    Alexander Djiku (RC Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Louis II.
    56'
    58'
    60'
    Gult kort til Strasbourg
    Adrien Thomasson
    Dommer Jeremie Pignard gir Adrien Thomasson (RC Strasbourg Alsace) et gult kort.
    60'
    Inn: Sanjin Prcic
    Ut: Alexander Djiku
    Sanjin Prcic (RC Strasbourg Alsace) erstatter Alexander Djiku som muligens er skadet.
    61'
    Inn: Eliot Matazo
    Ut: Stevan Jovetic
    AS Monaco FC bytter ut Stevan Jovetic med Eliot Matazo.
    61'
    Rødt kort til Monaco
    Axel Disasi
    Axel Disasi (AS Monaco FC) må forlate banen etter at dommer Jeremie Pignard trekker fram det røde kortet!
    67'
    Straffe! Dommer Jeremie Pignard plasserer ballen på krittmerket for RC Strasbourg Alsace...
    68'
    Strasbourg scorer på straffe!
    Monaco 3 - 2 Strasbourg
    Mål: Ludovic Ajorque
    Mål! RC Strasbourg Alsace reduserer til 3-2 takket være et straffespark av Ludovic Ajorque.
    70'
    Inn: Chrislain Matsima
    Ut: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC bytter ut Wissam Ben Yedder med Chrislain Matsima. Dette er det fjerde byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Giulian Biancone
    Ut: Cesc Fabregas
    Bytte for AS Monaco FC. Giulian Biancone kommer inn for Cesc Fabregas på Stade Louis II.
    72'
    Jeremie Pignard tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Inn: Idriss Saadi
    Ut: Adrien Thomasson
    Thierry Laurey (RC Strasbourg Alsace) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Idriss Saadi erstatter Adrien Thomasson.
    73'
    Inn: Lucien Kevin Zohi
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Thierry Laurey gjør dagens femte bytte i Fontvieille, når han tar ut Ibrahima Sissoko og setter inn Lucien Kevin Zohi.
    77'
    78'
    80'
    Mehdi Chahiri
    Målsjanse på Stade Louis II! Mehdi Chahiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til RC Strasbourg Alsace.
    84'
    Frispark AS Monaco FC.
    85'
    87'
    Ludovic Ajorque
    Ludovic Ajorque (RC Strasbourg Alsace) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    89'
    89'
    Bingourou Kamara
    RC Strasbourg Alsace angriper i Fontvieille. Bingourou Kamara avslutter på mål, men greier ikke å score.