Dommeren blåser i gang dagens kamp i Montpellier.
    Montpellier 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Ambroise Oyongo
    Mål! Ambroise Oyongo gir Montpellier HSC ledelsen 1-0 i Montpellier.
    6'
    Sebastien Corchia (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    11'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    12'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Nantes.
    16'
    FC Nantes angriper i Montpellier, men blir avblåst for offside.
    18'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Francois Letexier tildeler FC Nantes en corner. Sebastien Corchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Sebastien Corchia (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    20'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Nantes.
    24'
    Spillet på Stade de la Mosson er stoppet midlertidig fordi Florent Mollet ligger nede.
    25'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Florent Mollet som kommer tilbake på banen i Montpellier.
    29'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Montpellier HSC.
    29'
    Frisparket tildelt FC Nantes er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    31'
    Gult kort til Montpellier
    Arnaud Souquet
    Dommer Francois Letexier gir Arnaud Souquet (Montpellier HSC) et gult kort.
    31'
    Sebastien Corchia
    Målsjanse til FC Nantes! Sebastien Corchia treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    I Montpellier slår Sebastien Corchia en corner fra høyre.
    33'
    33'
    Andrei
    FC Nantes avanserer forover i Montpellier. Andrei avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Dommer Francois Letexier venter med å sette i gang spillet fordi Fabio ligger nede.
    39'
    Fabio kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Mosson.
    42'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Charles Traore
    Ut: Fabio
    Det virker som Fabio ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Charles Traore.
    44'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dommer Francois Letexier ser at linjemannen løfter flagget, og FC Nantess Kalifa Coulibaly blåses av for offside.
    45'+2
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    45'+3
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    45'+4
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Mål for FC Nantes!
    Montpellier 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Imran Louza
    Målgivende: Marcus Coco
    Imran Louza scorer og utligner dermed til 1-1. Marcus Coco sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Mehdi Abeid
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Mehdi Abeid går utenfor.
    52'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Damien Le Tallec
    Ut: Florent Mollet
    Michel Der Zakarian gjør dagens første bytte i Montpellier, når han tar ut Florent Mollet og setter inn Damien Le Tallec.
    54'
    Andy Delort
    Andy Delort (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    55'
    57'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Damien Le Tallec
    Damien Le Tallec (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Imran Louza
    Imran Louza (FC Nantes) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    61'
    63'
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Ambroise Oyongo
    Montpellier HSC bytter ut Ambroise Oyongo med Mihailo Ristic.
    64'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Arnaud Souquet
    Bytte for Montpellier HSC. Junior Sambia kommer inn for Arnaud Souquet på Stade de la Mosson.
    64'
    Randal Kolo Muani
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Randal Kolo Muani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Randal Kolo Muani (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    69'
    72'
    Vitorino Hilton
    Montpellier HSC angriper. Vitorino Hilton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Montpellier HSC avanserer forover og Damien Le Tallec kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    72'
    72'
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    73'
    75'
    Daniel Congre
    Daniel Congre (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    75'
    Francois Letexier tildeler FC Nantes en corner. Imran Louza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    Imran Louza (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    79'
    Kalifa Coulibaly
    FC Nantes angriper og Kalifa Coulibaly får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    80'
    Inn: Keagan Dolly
    Ut: Jordan Ferri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Keagan Dolly, mens Jordan Ferri tar plass på benken.
    80'
    Frispark Montpellier HSC.
    81'
    81'
    Imran Louza
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Imran Louza avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Marcus Coco
    FC Nantes gjør sitt andre bytte. Marcus Coco erstattes av Abdou Diallo.
    82'
    83'
    86'
    I Montpellier slår Imran Louza en corner fra venstre.
    90'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC like utenfor FC Nantes-området.