2-0
35
33
    Dagens kamp på Stade de la Mosson i Montpellier er i gang.
    Randal Kolo Muani (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    3'
    I Montpellier slår Randal Kolo Muani en corner fra venstre.
    4'
    Nicolas Pallois
    FC Nantes angriper på Stade de la Mosson. Nicolas Pallois header utenfor.
    4'
    Charles Traore
    FC Nantes avanserer forover i Montpellier. Charles Traore avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    7'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    13'
    Charles Traore (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    17'
    Roli Pereira De Sa
    Målsjanse! Roli Pereira De Sa (FC Nantes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Frispark Montpellier HSC.
    20'
    Mamadou Sakho
    Mamadou Sakho (Montpellier HSC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Nantes.
    21'
    Jordan Ferri
    Montpellier HSC angriper. Jordan Ferri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Stephy Mavididi
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Stephy Mavididi fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    27'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.
    28'
    Bastien Dechepy tildeler Montpellier HSC en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    34'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Gult kort til FC Nantes
    Dennis Appiah
    Dennis Appiah (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Montpellier HSC.
    37'
    Gult kort til Montpellier
    Teji Savanier
    Dommer Bastien Dechepy viser Teji Savanier (Montpellier HSC) det gule kortet.
    37'
    I Montpellier slår Moses Simon en corner fra høyre.
    38'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    38'
    39'
    Bastien Dechepy tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Valere Germain
    Valere Germain (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark FC Nantes.
    42'
    Mamadou Sakho (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    44'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Charles Traore (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    44'
    Målsjanse til Montpellier HSC! Teji Savanier treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    45'+1
    45'+1
    Mihailo Ristic
    Mihailo Ristic (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    48'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til FC Nantes.
    50'
    Randal Kolo Muani
    FC Nantes fosser forover og Randal Kolo Muani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Pedro Chirivella
    FC Nantes angriper i Montpellier. Pedro Chirivella fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    Moses Simon (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    59'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Valere Germain
    Montpellier HSC bytter ut Valere Germain med Sepe Elye Wahi.
    60'
    61'
    62'
    I Montpellier får Teji Savanier (Montpellier HSC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    63'
    63'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Florent Mollet
    I Montpellier tar Montpellier HSC ledelsen 1-0 etter et mål av Florent Mollet.
    64'
    Andrei
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Andrei går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Kalifa Coulibaly
    Ut: Roli Pereira De Sa
    FC Nantes gjør sitt tredje bytte. Roli Pereira De Sa erstattes av Kalifa Coulibaly.
    67'
    Skudd på mål, Montpellier
    67'
    67'
    Hjørnespark til Montpellier
    68'
    Inn: Renaud Emond
    Ut: Marcus Coco
    Marcus Coco (FC Nantes) erstattes av Renaud Emond.
    68'
    69'
    Montpellier 2 - 0 FC Nantes
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Målgivende: Jordan Ferri
    Mål! Sepe Elye Wahi gir Montpellier HSC en komfortabel 2-0 ledelse. Jordan Ferri var nest sist på ballen.
    71'
    Dommeren gir Nicolas Pallois (FC Nantes) et gult kort.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    73'
    Teji Savanier skyter i stolpen! Stor sjanse for Montpellier HSC i Montpellier.
    75'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montpellier fordi Arnaud Souquet får behandling for en skade på banen.
    76'
    77'
    Arnaud Souquet er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Mosson.
    77'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Pedro Chirivella
    Antoine Kombouare gjør dagens andre bytte i Montpellier, når han tar ut Pedro Chirivella og setter inn Samuel Moutoussamy.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Arnaud Souquet
    Det virker som Arnaud Souquet ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Junior Sambia.
    79'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Florent Mollet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Nicholas Gioacchini, mens Florent Mollet tar plass på benken.
    79'
    80'
    82'
    83'
    84'
    86'
    86'
    88'
    Målet til Montpellier sjekkes av VAR
    89'
    Målet til Montpellier blir annullert
    89'
    Offside! Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) er alene igjennom, men dommer Bastien Dechepy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    89'
    90'
    90'
    Kan Montpellier HSC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Andrei
    Dommer Bastien Dechepy gir Andrei (FC Nantes) et gult kort.
    90'
    Montpellier HSC angriper. Teji Savanier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.