64
    Maghnes Akliouche
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Maghnes Akliouche går utenfor.
    2'
    Stephanie Frappart tildeler AS Monaco FC en corner. Maghnes Akliouche sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Breel Embolo
    AS Monaco FC angriper i Montpellier. Breel Embolo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Youssouf Fofana
    Youssouf Fofana (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    7'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    8'
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    11'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    12'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    19'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    19'
    Gult kort til Montpellier
    Jordan Ferri
    Dommer Stephanie Frappart gir Jordan Ferri (Montpellier HSC) et gult kort.
    19'
    Youssouf Fofana (AS Monaco FC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    21'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Montpellier HSC.
    22'
    23'
    Khalil Fayad
    Sjanse til Montpellier HSC! Khalil Fayad er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark AS Monaco FC.
    26'
    29'
    29'
    Ben Seghir
    AS Monaco FC angriper i Montpellier. Ben Seghir fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    31'
    32'
    Wissam Ben Yedder
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Wissam Ben Yedder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    33'
    Målet til Monaco sjekkes av VAR
    34'
    Målet til Monaco blir annullert
    35'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Jordan Ferri
    Michel Der Zakarian gjør dagens første bytte i Montpellier, når han tar ut Jordan Ferri og setter inn Joris Chotard.
    35'
    Ben Seghir
    AS Monaco FC fosser forover og Ben Seghir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Breel Embolo (AS Monaco FC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    37'
    40'
    40'
    41'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til AS Monaco FC.
    41'
    Breel Embolo (AS Monaco FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    43'
    Breel Embolo er tilbake på banen igjen.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Folarin Balogun
    Ut: Breel Embolo
    AS Monaco FC bytter ut Breel Embolo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Adi Hutter blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Folarin Balogun.
    44'
    Frispark Montpellier HSC.
    46'
    Tanguy Coulibaly
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Tanguy Coulibaly avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for Monaco!
    Montpellier 0 - 1 Monaco
    Mål: Kassoum Ouattara
    Målgivende: Folarin Balogun
    I Montpellier tar AS Monaco FC ledelsen 0-1 etter et mål av Kassoum Ouattara. Det er en fin assist fra Folarin Balogun.
    52'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    54'
    Montpellier HSC angriper i Montpellier, men blir avblåst for offside.
    56'
    58'
    60'
    Inn: Akor Adams
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Montpellier HSC bytter ut Mousa Al-Taamari med Akor Adams.
    61'
    Inn: Sacha Delaye
    Ut: Khalil Fayad
    Khalil Fayad (Montpellier HSC) erstattes av Sacha Delaye.
    61'
    Inn: Othmane Maamma
    Ut: Yann Karamoh
    Michel Der Zakarian (Montpellier HSC) gjør sitt andre bytte for dagen. Othmane Maamma erstatter Yann Karamoh.
    61'
    62'
    Målsjanse til Montpellier HSC! Tanguy Coulibaly treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Hjørnespark til Montpellier
    65'
    Montpellier 0 - 2 Monaco
    Mål: Youssouf Fofana
    Målgivende: Maghnes Akliouche
    Mål! AS Monaco FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Youssouf Fofana på Stade de la Mosson. Flott spill fra Maghnes Akliouche før målet.
    65'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    67'
    Frispark i en god posisjon for AS Monaco FC!
    68'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Modibo Sagnan
    Montpellier HSC bytter ut Modibo Sagnan med Leo Leroy. Dette er det femte byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    72'
    Gult kort til Monaco
    Wilfried Stephane Singo
    Wilfried Stephane Singo (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    72'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    74'
    Inn: Mohamed Camara
    Ut: Ben Seghir
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Ben Seghir erstattes av Mohamed Camara.
    74'
    75'
    AS Monaco FC angriper i Montpellier. Wissam Ben Yedder fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    Sacha Delaye
    Sacha Delaye (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    79'
    Akor Adams
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Akor Adams avslutter utenfor.
    80'
    AS Monaco FC angriper. Maghnes Akliouche får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Hjørnespark til Monaco
    83'
    84'
    Målet til Montpellier sjekkes av VAR
    85'
    Målet til Montpellier blir annullert
    86'
    Inn: Edan Diop
    Ut: Krepin Diatta
    Bytte for AS Monaco FC. Edan Diop kommer inn for Krepin Diatta på Stade de la Mosson.
    86'
    Inn: Soungoutou Magassa
    Ut: Maghnes Akliouche
    Adi Hutter (AS Monaco FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Soungoutou Magassa erstatter Maghnes Akliouche.
    86'
    Inn: Caio Henrique
    Ut: Kassoum Ouattara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Caio Henrique, mens Kassoum Ouattara tar plass på benken.
    86'
    87'
    Skudd på mål, Montpellier
    89'
    89'
    90'+2
    AS Monaco FC angriper. Wissam Ben Yedder får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.