Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Florent Mollet
    Målgivende: Valere Germain
    Montpellier HSC leder 1-0 etter en scoring av Florent Mollet. Valere Germain var nest sist på ballen.
    12'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    20'
    I Montpellier slår Jeanricner Bellegarde en corner fra venstre.
    22'
    Mål for Strasbourg!
    Montpellier 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Kevin Gameiro
    Målgivende: Ludovic Ajorque
    Utligning! Kevin Gameiro setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Ludovic Ajorque sto for den målgivende pasningen.
    28'
    32'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    33'
    Teji Savanier
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Teji Savanier avslutter utenfor.
    34'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    35'
    Målsjanse! Teji Savanier (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    39'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Sanjin Prcic er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Mosson.
    44'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    46'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    47'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    49'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Montpellier HSC.
    49'
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    51'
    Skudd på mål, Strasbourg
    51'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til Montpellier
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Hakim Ben el Hadj.
    54'
    55'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    59'
    60'
    62'
    Sjanse i Montpellier! Teji Savanier (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    65'
    Skudd på mål, Montpellier
    65'
    65'
    67'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Ludovic Ajorque
    Strasbourg Alsace bytter ut Ludovic Ajorque med Habib Diallo. Dette er det første byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Jean-Eudes Aholou, mens Ibrahima Sissoko tar plass på benken.
    68'
    Inn: Dimitri Lienard
    Ut: Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace gjør sitt tredje bytte. Sanjin Prcic erstattes av Dimitri Lienard.
    68'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace like utenfor Montpellier HSC-området.
    68'
    68'
    70'
    72'
    73'
    74'
    75'
    75'
    76'
    76'
    Hjørnespark til Strasbourg
    81'
    82'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Teji Savanier
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) gjør sitt første bytte for dagen. Beni Makouana erstatter Teji Savanier.
    83'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) erstattes av Leo Leroy.
    83'
    Inn: Lucas Perrin
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Strasbourg Alsace bytter ut Jeanricner Bellegarde med Lucas Perrin.
    84'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Stephy Mavididi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Nicholas Gioacchini, mens Stephy Mavididi tar plass på benken.