I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Strasbourg Alsace angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Skudd på mål, Strasbourg
    Kevin Gameiro
    Sjanse i Montpellier! Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    8'
    Montpellier får tildelt et hjørnespark
    Teji Savanier
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    9'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Jeremy Stinat tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Ronael Pierre-Gabriel
    Ronael Pierre-Gabriel (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    11'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra venstre.
    14'
    Skudd på mål, Montpellier
    Sepe Elye Wahi
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Sepe Elye Wahi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    15'
    15'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    17'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Arnaud Nordin
    Målgivende: Teji Savanier
    Montpellier HSC tar ledelsen 1-0 i Montpellier etter en heading av Arnaud Nordin! Teji Savanier sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Strasbourg får tildelt et frispark
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Gult kort til Strasbourg
    Dommer Jeremy Stinat gir Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    20'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Montpellier HSC.
    21'
    Strasbourg får tildelt et hjørnespark
    Jean-Ricner Bellegarde
    Jeremy Stinat tildeler Strasbourg Alsace en corner. Jeanricner Bellegarde sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    22'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    Målsjanse! Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    27'
    Spillet på Stade de la Mosson er stoppet midlertidig fordi Diarra Mouhamadou ligger nede.
    29'
    30'
    Gult kort til Montpellier
    Joris Chotard
    Joris Chotard (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Diarra Mouhamadou er tilbake på banen igjen.
    31'
    Jeanricner Bellegarde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Jeanricner Bellegarde er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Wahbi Khazri vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    34'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Wahbi Khazri som kommer tilbake på banen i Montpellier.
    35'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    36'
    38'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    39'
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    40'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    41'
    Arnaud Nordin (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    44'
    Målet til Montpellier sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til Montpellier blir annullert
    45'+3
    Montpellier blir avblåst for offside
    Nicolas Cozza
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+3
    45'+4
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+5
    46'
    I Montpellier slår Jeanricner Bellegarde en corner fra høyre.
    48'
    Alexander Djiku
    Alexander Djiku (Strasbourg Alsace) header mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    51'
    52'
    Dimitri Lienard
    Jeremy Stinat tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Arnaud Nordin avslutter utenfor.
    54'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Wahbi Khazri
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Wahbi Khazri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Montpellier HSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    61'
    Frisparket tildelt Strasbourg Alsace er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    62'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    64'
    Maxime Esteve
    Maxime Esteve (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Valere Germain
    Ut: Wahbi Khazri
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) gjør sitt første bytte for dagen. Valere Germain erstatter Wahbi Khazri.
    66'
    67'
    69'
    Ismael Doukouire
    Dommeren gir Ismael Doukouire (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    69'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Julien Stephan gjør dagens første bytte i Montpellier, når han tar ut Jean-Eudes Aholou og setter inn Ibrahima Sissoko.
    70'
    Inn: Nordin Kandil
    Ut: Ronael Pierre-Gabriel
    Bytte for Strasbourg Alsace. Nordin Kandil kommer inn for Ronael Pierre-Gabriel på Stade de la Mosson.
    70'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    73'
    75'
    Frispark i en god posisjon for Montpellier HSC!
    75'
    Sjanse i Montpellier! Teji Savanier (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Diarra Mouhamadou
    Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Diarra Mouhamadou går utenfor.
    82'
    Inn: Lebo Mothiba
    Ut: Diarra Mouhamadou
    Strasbourg Alsace bytter ut Diarra Mouhamadou med Lebo Mothiba. Dette er det tredje byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Khalil Fayad
    Ut: Arnaud Nordin
    Montpellier HSC bytter ut Arnaud Nordin med Khalil Fayad.
    84'
    Inn: Sacha Delaye
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Oliver Dall'Oglio gjør dagens tredje bytte i Montpellier, når han tar ut Sepe Elye Wahi og setter inn Sacha Delaye.
    84'
    Mål for Strasbourg!
    Montpellier 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Habib Diallo
    Habib Diallo scorer og utligningen er et faktum på Stade de la Mosson. 1-1.
    85'
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    85'
    85'
    88'
    89'
    Khalil Fayad
    På Stade de la Mosson header Khalil Fayad (Montpellier HSC) ballen i tverrliggeren!
    90'+1
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Montpellier HSC...
    90'+3
    Dommeren gir Nicolas Cozza (Montpellier HSC) et gult kort.
    90'+4
    Alexander Djiku (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    Montpellier scorer på straffe!
    Montpellier 2 - 1 Strasbourg
    Mål: Teji Savanier
    Teji Savanier dundrer inn et straffespark på Stade de la Mosson. Stillingen er nå 2-1.