1-2
2-2
55
27
    Stephanie Frappart tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    3'
    Hjørnespark til Montpellier
    4'
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, Strasbourg
    9'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside.
    11'
    I Montpellier slår Dilane Bakwa en corner fra venstre.
    14'
    Diarra Mouhamadou
    Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Diarra Mouhamadou går utenfor.
    14'
    Stephanie Frappart tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dilane Bakwa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Teji Savanier (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Teji Savanier som kommer tilbake på banen i Montpellier.
    18'
    Gult kort til Montpellier
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Thomas Delaine ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Thomas Delaine er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Mosson.
    20'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    21'
    Akor Adams
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Akor Adams avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    23'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    24'
    Junior Mwanga
    Strasbourg Alsace angriper. Junior Mwanga får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    26'
    Saidou Sow
    I Montpellier får Saidou Sow (Strasbourg Alsace) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    26'
    26'
    26'
    Marvin Senaya
    Målsjanse! Marvin Senaya (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    28'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    29'
    Arnaud Nordin
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Arnaud Nordin fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Teji Savanier
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Teji Savanier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    31'
    Dilane Bakwa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Dilane Bakwa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Gult kort til Strasbourg
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    34'
    Akor Adams
    Akor Adams (Montpellier HSC) header ballen i tverrliggeren på Stade de la Mosson! Oi, oi, oi.
    35'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    38'
    Montpellier HSC angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    42'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    45'+2
    Straffe til Strasbourg
    46'
    Strasbourg scorer på straffe!
    Montpellier 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Diarra Mouhamadou
    Strasbourg Alsace går opp i en 0-1 ledelse etter at Diarra Mouhamadou setter straffesparket sikkert i mål på Stade de la Mosson.
    47'
    50'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    51'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    54'
    Emanuel Emegha
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Emanuel Emegha avslutter utenfor.
    55'
    Skudd på mål, Montpellier
    57'
    57'
    58'
    60'
    60'
    60'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Dilane Bakwa
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) gjør sitt første bytte for dagen. Kevin Gameiro erstatter Dilane Bakwa.
    61'
    Thomas Delaine ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    62'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Montpellier HSC.
    63'
    Thomas Delaine er tilbake i kampen igjen.
    63'
    64'
    64'
    Marvin Senaya (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    64'
    Marvin Senaya ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Montpellier.
    65'
    Dommer Stephanie Frappart gir Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Wahbi Khazri
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Bytte for Montpellier HSC. Wahbi Khazri kommer inn for Mousa Al-Taamari på Stade de la Mosson.
    68'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Joris Chotard
    Montpellier HSC gjør sitt andre bytte. Joris Chotard erstattes av Tanguy Coulibaly.
    68'
    69'
    71'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Arnaud Nordin
    Målgivende: Teji Savanier
    Mål! Arnaud Nordin (Montpellier HSC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Teji Savanier var nest sist på ballen.
    71'
    Montpellier HSC angriper, men Stephanie Frappart blåser for offside.
    73'
    73'
    Inn: Frederic Guilbert
    Ut: Marvin Senaya
    Det virker som Marvin Senaya ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Frederic Guilbert.
    76'
    78'
    Tanguy Coulibaly
    Tanguy Coulibaly (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Målsjanse! Tanguy Coulibaly (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Akor Adams
    Michel Der Zakarian gjør dagens tredje bytte i Montpellier, når han tar ut Akor Adams og setter inn Yann Karamoh.
    80'
    Wahbi Khazri
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Wahbi Khazri går utenfor.
    82'
    Mål for Strasbourg!
    Montpellier 1 - 2 Strasbourg
    Mål: Emanuel Emegha
    Målgivende: Saidou Sow
    Emanuel Emegha setter ballen i nettet og Strasbourg Alsace leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Saidou Sow.
    83'
    Dommer Stephanie Frappart viser Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) det gule kortet.