Frispark Montpellier HSC.
    1'
    Montpellier får tildelt et hjørnespark
    Teji Savanier
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    2'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    Modibo Sagnan
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    2'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Strasbourg får tildelt et frispark
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Falaye Sacko (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    11'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    13'
    Falaye Sacko er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Mosson.
    13'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Strasbourg får tildelt et hjørnespark
    Dilane Bakwa
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    16'
    Mathieu Vernice tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dilane Bakwa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    Daouda Diong
    Daouda Diong (RC Strasbourg) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    17'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace like utenfor Montpellier HSC-området.
    21'
    Gult kort til Montpellier
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Skudd på mål, Strasbourg
    Guela Doue
    Guela Doue (Strasbourg Alsace) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    21'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark i en god posisjon for Strasbourg Alsace!
    22'
    Gult kort til Strasbourg
    Abakar Sylla
    Dommeren gir Abakar Sylla (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    27'
    Kan Strasbourg Alsace utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    28'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    30'
    Skudd på mål, Montpellier
    Akor Adams
    Akor Adams (Montpellier HSC) kommer til avslutning på Stade de la Mosson, men headingen blir reddet.
    32'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    Akor Adams
    Montpellier HSC angriper. Akor Adams får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    34'
    Daouda Diong (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    36'
    Strasbourg Alsace må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.
    36'
    Arnaud Nordin
    Montpellier HSC fosser forover og Arnaud Nordin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Strasbourg Alsace angriper på Stade de la Mosson, men Daouda Diong header utenfor.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Strasbourg Alsace er nær straffområde.
    42'
    42'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    45'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Marvin Senaya
    Ut: Abakar Sylla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Marvin Senaya, mens Abakar Sylla tar plass på benken.
    46'
    Inn: Diego Da Silva Moreira
    Ut: Daouda Diong
    Bytte for Strasbourg Alsace. Diego Da Silva Moreira kommer inn for Daouda Diong på Stade de la Mosson.
    46'
    Mathieu Vernice tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dilane Bakwa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    52'
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Frisparket tildelt Strasbourg Alsace er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    53'
    Mål for Strasbourg!
    Montpellier 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Diarra Mouhamadou
    Målgivende: Ismael Doukouire
    Diarra Mouhamadou setter ballen i nettet og Strasbourg Alsace leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Ismael Doukouire.
    58'
    61'
    Diego Da Silva Moreira
    Diego Da Silva Moreira (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    62'
    Saidou Sow
    Strasbourg Alsace angriper på Stade de la Mosson. Saidou Sow header utenfor.
    62'
    Straffe til Montpellier
    64'
    Montpellier scorer på straffe!
    Montpellier 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Teji Savanier
    Mål! Montpellier HSC får et straffespark i Montpellier. Teji Savanier tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    67'
    69'
    Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    73'
    Diarra Mouhamadou er på beina igjen og fortsetter kampen.
    74'
    76'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    76'
    Dommer Mathieu Vernice viser Arnaud Nordin (Montpellier HSC) det gule kortet.
    78'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Othmane Maamma
    Ut: Akor Adams
    Montpellier HSC bytter ut Akor Adams med Othmane Maamma. Dette er det første byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Nordin Kandil
    Ut: Diarra Mouhamadou
    Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) erstattes av Nordin Kandil.
    81'
    82'
    Ismael Doukouire
    Dommer Mathieu Vernice gir Ismael Doukouire (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    82'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    83'
    Frisparket tildelt Montpellier HSC er farlig nær Strasbourg Alsaces målområde.
    83'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    86'
    86'
    Inn: Karol Fila
    Ut: Ismael Doukouire
    Strasbourg Alsace gjør sitt fjerde bytte. Ismael Doukouire erstattes av Karol Fila.
    86'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Arnaud Nordin
    Michel Der Zakarian gjør dagens andre bytte i Montpellier, når han tar ut Arnaud Nordin og setter inn Tanguy Coulibaly.
    88'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    89'
    90'+2
    90'+2
    Mousa Al-Taamari
    Mousa Al-Taamari (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Mathieu Vernice.
    90'+2
    90'+4
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Caleb Wiley
    Strasbourg Alsace bytter ut Caleb Wiley med Jeremy Sebas.
    90'+4
    90'+6
    90'+8
    Karol Fila
    Karol Fila (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    90'+8
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.