Artur Soares Dias signaliserer et frispark til CD Tondela på egen banehalvdel.
    Frispark til CD Tondela på halvdelen til Moreirense FC.
    5'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    6'
    Frimpong (Moreirense FC) løfter inn en corner fra høyre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    8'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    9'
    Spillet på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas er stoppet midlertidig fordi Yan ligger nede.
    10'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Derik Lacerda
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Derik Lacerda (Moreirense FC) erstatter Yan som muligens er skadet.
    12'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    15'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Mateus Pasinato vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    18'
    Mateus Pasinato er på beina igjen og fortsetter kampen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    18'
    Paulinho (Moreirense FC) slår en corner fra venstre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    25'
    Derik Lacerda
    Derik Lacerda (Moreirense FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    I Moreira de Conegos slår Frimpong en corner fra høyre.
    29'
    Sori Mane
    Moreirense FC angriper på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Sori Mane header utenfor.
    29'
    Frispark for CD Tondela på egen banehalvdel.
    32'
    Moreirense FC fosser fremover, men Derik Lacerda går rett i offsidefella.
    33'
    Moreirense FC angriper, men avslutningen til Derik Lacerda går utenfor.
    34'
    Frispark Moreirense FC.
    36'
    Mål for Moreirense FC!
    Moreirense FC 1 - 0 CD Tondela
    Mål: Rafael Martins
    Moreirense FC leder 1-0 etter en scoring av Rafael Martins.
    40'
    Målet til Moreirense FC sjekkes av VAR
    41'
    Målet til Moreirense FC blir stående
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moreira de Conegos fordi Jefferson får behandling for en skade på banen.
    44'
    Moreirense FC slipper å klare seg uten Jefferson som kommer tilbake på banen i Moreira de Conegos.
    45'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Moreirense FC 2 - 0 CD Tondela
    Mål: Kevin Mirallas
    Målgivende: Derik Lacerda
    Mål! Kevin Mirallas øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Derik Lacerda før målet.
    45'+2
    Spillerbytte - CD Tondela
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Pedro Augusto
    Nuno Campos (CD Tondela) gjør sitt første bytte for dagen. Joao Pedro erstatter Pedro Augusto.
    46'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til CD Tondela.
    47'
    Frispark til Moreirense FC på halvdelen til CD Tondela.
    47'
    CD Tondela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    50'
    Gult kort til Moreirense FC
    Rafael Martins
    Rafael Martins (Moreirense FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    52'
    Artur Soares Dias tildeler CD Tondela en corner. Salvador Agra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    56'
    Rafael Martins (Moreirense FC) kommer til en målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men klarer ikke å score.
    57'
    Kan Moreirense FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Gult kort til CD Tondela
    Joao Pedro
    Joao Pedro (CD Tondela) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Inn: Walterson
    Ut: Kevin Mirallas
    Bytte for Moreirense FC. Walterson kommer inn for Kevin Mirallas på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    60'
    Inn: Pedro Amador
    Ut: Rafael Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense FC. Inn kommer Pedro Amador, mens Rafael Martins tar plass på benken.
    60'
    Walterson
    Sjanse! Moreirense FC avanserer forover, men Walterson avslutter utenfor.
    60'
    Inn: Renat Dadashov
    Ut: Rafael Barbosa
    Rafael Barbosa (CD Tondela) erstattes av Renat Dadashov.
    61'
    Mateus Pasinato
    Mateus Pasinato (Moreirense FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    64'
    Artur Soares Dias tildeler Moreirense FC en corner. Paulinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Salvador Agra
    CD Tondela angriper i Moreira de Conegos. Salvador Agra avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    66'
    Neto Borges
    Dommer Artur Soares Dias gir Neto Borges (CD Tondela) et gult kort.
    66'
    Dommer Artur Soares Dias venter med å sette i gang spillet fordi Goncalo Franco ligger nede.
    66'
    Goncalo Franco ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moreira de Conegos.
    67'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Neto Borges
    CD Tondela bytter ut Neto Borges med Juan Boselli. Dette er det tredje byttet som Nuno Campos gjør i dagens kamp.
    67'
    Derik Lacerda (Moreirense FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Renat Dadashov
    Målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! Renat Dadashov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Inn: Matheus Silva
    Ut: Jefferson
    Moreirense FC bytter ut Jefferson med Matheus Silva.
    72'
    Inn: Ibrahima
    Ut: Sori Mane
    Moreirense FC gjør sitt femte bytte. Sori Mane erstattes av Ibrahima.
    72'
    CD Tondela angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    74'
    Goncalo Franco
    Goncalo Franco (Moreirense FC) pådrar seg et gult kort.
    74'
    75'
    76'
    Manu
    Manu (CD Tondela) mottar et gult kort på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    76'
    77'
    Moreirense FC angriper, men Derik Lacerda vinkes av for offside.
    77'
    Moreirense FC angriper, men avslutningen til Goncalo Franco går utenfor.
    78'
    Inn: Matias Lacava
    Ut: Daniel Dos Anjos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Tondela. Inn kommer Matias Lacava, mens Daniel Dos Anjos tar plass på benken.