0-1
Denis (sm)80'
1-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Moreira de Conegos.
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark Gil Vicente FC.
    2'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    5'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Gil Vicente FC.
    7'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Frispark til Gil Vicente FC på halvdelen til Moreirense FC.
    10'
    Kan Gil Vicente FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Skudd på mål, Gil Vicente Barcelos
    12'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Gil Vicente FC på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Moreirense FC
    Ibrahima
    Ibrahima Camara (Moreirense FC) får et gult kort av dommer Miguel Bertolo Nogueira.
    14'
    16'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    17'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Renan Oliveira
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira viser Renan Oliveira (Gil Vicente FC) det gule kortet.
    17'
    Felipe Pires (Moreirense FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    17'
    Felipe Pires kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    19'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Gil Vicente FC på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Joao Afonso
    Dommeren gir Joao Afonso (Gil Vicente FC) et gult kort.
    22'
    Moreirense FC angriper, men Miguel Bertolo Nogueira blåser for offside.
    22'
    Lourency (Gil Vicente FC) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    25'
    26'
    En av Moreirense FCs spillere blir avblåst for offside på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    26'
    30'
    31'
    Andre Luis
    Sjanse i Moreira de Conegos! Andre Luis (Moreirense FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    39'
    41'
    42'
    Felipe Pires
    Moreirense FC angriper i Moreira de Conegos. Felipe Pires avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Skudd utenfor mål, Moreirense FC
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Goncalo Franco
    Ut: Ibrahima
    Bytte for Moreirense FC. Goncalo Franco kommer inn for Ibrahima Camara på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    46'
    Frispark Moreirense FC.
    46'
    48'
    Gil Vicente FC fosser fremover, men Miguel Bertolo Nogueira blåser for offside på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    50'
    50'
    51'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Antoine Leautey
    Ut: Renan Oliveira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente FC. Inn kommer Antoine Leautey, mens Renan Oliveira tar plass på benken.
    53'
    55'
    Anthony D'Alberto
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira gir Anthony D`Alberto (Moreirense FC) et gult kort.
    55'
    Lourency
    Lourency (Gil Vicente FC) kommer seg fri på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men avslutningen går utenfor.
    56'
    56'
    Lazar Rosic
    Lazar Rosic (Moreirense FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    56'
    59'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Moreirense FC 0 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Ruben Fernandes
    Ruben Fernandes dundrer ballen i mål og Gil Vicente FC tar ledelsen 0-1 på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    61'
    I Moreira de Conegos slår Lourency en corner fra høyre.
    61'
    Gil Vicente FC angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Målet til Gil Vicente Barcelos sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Gil Vicente Barcelos blir stående
    62'
    65'
    66'
    66'
    Inn: Yan Matheus Santos Souza
    Ut: David Tavares
    Cesar Peixoto gjør dagens andre bytte i Moreira de Conegos, når han tar ut David Tavares og setter inn Yan.
    67'
    Inn: Derik Lacerda
    Ut: Andre Luis
    Moreirense FC bytter ut Andre Luis med Derik Lacerda.
    67'
    Inn: Walterson
    Ut: Afonso Figueiredo
    Moreirense FC bytter ut Afonso Figueiredo med Walterson. Dette er det fjerde byttet som Cesar Peixoto gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Galego
    Ut: Felipe Pires
    Cesar Peixoto (Moreirense FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Galego erstatter Felipe Pires.
    77'
    Inn: Miullen
    Ut: Lino
    Bytte for Gil Vicente FC. Miullen kommer inn for Samuel Dias Lino på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    78'
    79'
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Moreirense FC en corner. Goncalo Franco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.