1-2
Vitoria90'+7
2-2
    Kampen har startet.
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    2'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    2'
    Moreirense FC angriper, men Ibrahima vinkes av for offside.
    4'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frisparket tildelt Moreirense FC er farlig nær Gil Vicente Barceloss målområde.
    9'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Ze Carlos
    Dommeren gir Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    9'
    Skudd utenfor mål, Moreirense FC
    11'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    12'
    I Moreira de Conegos slår Pedrinho en corner fra venstre.
    14'
    Ibrahima (Moreirense FC) løfter inn en corner fra venstre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    18'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Moreirense FC.
    19'
    20'
    21'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Vitor Carvalho
    Vitor Carvalho (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    22'
    Skudd på mål, Moreirense FC
    24'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Manuel Oliveira tildeler Moreirense FC en corner. Ibrahima sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    26'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Moreirense FC
    Paulinho
    Paulinho (Moreirense FC) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Skudd på mål, Gil Vicente Barcelos
    30'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    31'
    Ibrahima (Moreirense FC) løfter inn en corner fra høyre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    32'
    33'
    I Moreira de Conegos slår Ibrahima en corner fra venstre.
    33'
    Ibrahima
    Sjanse til Moreirense FC! Ibrahima er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moreira de Conegos fordi Kewin får behandling for en skade på banen.
    35'
    Kewin er tilbake i kampen igjen.
    36'
    Frispark til Moreirense FC på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    37'
    38'
    43'
    Skudd utenfor mål, Gil Vicente Barcelos
    44'
    Moreirense FC angriper i Moreira de Conegos, men blir avblåst for offside.
    45'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    45'+2
    Filipe Soares
    Filipe Soares (Moreirense FC) kommer til en målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men klarer ikke å score.
    45'+3
    Lazar Rosic
    Lazar Rosic mottar et gult kort i Moreira de Conegos, og må dermed stå over en kamp for Moreirense FC.
    47'
    Ziga Frelih
    Ziga Frelih (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Moreirense FC har fått straffe!
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Moreirense FC
    47'
    Dommeren dømmer straffe til Moreirense FC
    48'
    Moreirense FC scorer på straffe!
    Moreirense FC 1 - 0 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Yan Matheus Santos Souza
    Moreirense FC går opp i en 1-0 ledelse etter at Yan setter straffesparket sikkert i mål på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    49'
    52'
    53'
    Abdu Conte
    Abdu Conte (Moreirense FC) kommer seg fri på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Fabio Pacheco
    Fabio Pacheco (Moreirense FC) får et gult kort av dommer Manuel Oliveira.
    59'
    Kan Gil Vicente Barcelos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    61'
    62'
    62'
    Manuel Oliveira tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Murilo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Goncalo Franco
    Ut: Ibrahima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense FC. Inn kommer Goncalo Franco, mens Ibrahima tar plass på benken.
    64'
    Inn: Derik Lacerda
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Joao Henriques (Moreirense FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Derik Lacerda erstatter Yan.
    64'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Antoine Leautey
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt første bytte. Murilo erstattes av Antoine Leautey.
    65'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Moreirense FC 1 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Lino
    Utligning! Lino setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    68'
    Frispark Moreirense FC.
    70'
    Hjørnespark til Moreirense FC
    72'
    72'
    72'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Moreirense FC 1 - 2 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Fran Navarro
    Målgivende: Antoine Leautey
    Mål! Fran Navarro header ballen i mål og gir Gil Vicente Barcelos ledelsen 1-2 på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Flott spill fra Antoine Leautey før målet.
    77'
    Inn: Rafael Martins
    Ut: Felipe Pires
    Moreirense FC bytter ut Felipe Pires med Rafael Martins. Dette er det tredje byttet som Joao Henriques gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Walterson
    Ut: Fabio Pacheco
    Joao Henriques gjør dagens fjerde bytte i Moreira de Conegos, når han tar ut Fabio Pacheco og setter inn Walterson.
    79'
    81'
    81'
    83'
    83'
    Lino (Gil Vicente Barcelos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    83'
    Lino er på beina igjen og fortsetter kampen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    85'
    Inn: Bilel Aouacheria
    Ut: Lino
    Det virker som Lino ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Bilel Aouacheria.
    87'
    Inn: Pedro Amador
    Ut: Paulinho
    Moreirense FC bytter ut Paulinho med Pedro Amador.
    88'
    88'
    90'
    Inn: Elder Santana
    Ut: Fran Navarro
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Elder Santana kommer inn for Fran Navarro på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    90'
    Inn: Hackman
    Ut: Kanya Fujimoto
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Hackman.
    90'
    90'+1
    90'+2
    Bilel Aouacheria
    Bilel Aouacheria (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    Manuel Oliveira tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Bilel Aouacheria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.