Glasgow Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    2'
    Don Robertson signaliserer et frispark til Motherwell FC på egen banehalvdel.
    3'
    Allan Campbell
    Motherwell FC angriper i Motherwell. Allan Campbell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark Motherwell FC.
    5'
    Bevis Mugabi
    I Motherwell får Bevis Mugabi (Motherwell FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    5'
    5'
    Borna Barisic (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    7'
    Don Robertson tildeler Glasgow Rangers en corner. Borna Barisic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    I Motherwell slår James Tavernier en corner fra høyre.
    10'
    Frispark for Motherwell FC på egen banehalvdel.
    10'
    Motherwell FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Motherwell FC!
    Motherwell FC 1 - 0 Rangers
    Mål: Devante Cole
    Målgivende: Tony Watt
    Devante Cole dundrer ballen i mål og Motherwell FC tar ledelsen 1-0 på Fir Park. Det er en fin assist fra Tony Watt.
    21'
    23'
    Devante Cole
    Motherwell FC avanserer forover i Motherwell. Devante Cole avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Don Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    25'
    Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra høyre side på Fir Park.
    29'
    I Motherwell slår Borna Barisic en corner fra venstre.
    30'
    James Tavernier
    James Tavernier (Glasgow Rangers) kommer seg fri på Fir Park, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Don Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers like utenfor Motherwell FC-området.
    32'
    Glen Kamara
    Glen Kamara (Glasgow Rangers) kommer til en målsjanse på Fir Park, men klarer ikke å score.
    34'
    35'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Don Robertson tildeler Glasgow Rangers en corner. Borna Barisic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Motherwell FC.
    44'
    Ianis Hagi
    Glasgow Rangers angriper i Motherwell. Ianis Hagi fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    45'+1
    Ianis Hagi
    Ianis Hagi (Glasgow Rangers) kommer seg fri på Fir Park, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Gult kort til Rangers
    Ianis Hagi
    Dommer Don Robertson viser Ianis Hagi (Glasgow Rangers) det gule kortet.
    47'
    Ryan Kent
    I Motherwell header Ryan Kent (Glasgow Rangers) mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    50'
    Gult kort til Motherwell FC
    Jake Carroll
    Jake Carroll (Motherwell FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Ryan Kent
    Sjanse til Glasgow Rangers! Ryan Kent er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    Motherwell FC, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Ianis Hagi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Glasgow Rangers. Inn kommer Cedric Itten, mens Ianis Hagi tar plass på benken.
    55'
    Borna Barisic (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Fir Park.
    57'
    Connor Goldson
    Connor Goldson (Glasgow Rangers) header ballen mot mål, men Motherwell FC klarerer.
    57'
    57'
    Joe Aribo
    Glasgow Rangers angriper i Motherwell. Joe Aribo fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    61'
    Don Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    61'
    Offside! Devante Cole (Motherwell FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    65'
    Dommeren gir Devante Cole (Motherwell FC) et gult kort.
    65'
    Frisparket tildelt Glasgow Rangers er farlig nær Motherwell FCs målområde.
    68'
    Spillerbytte - Motherwell FC
    Inn: Ross MacIver
    Ut: Sherwin Seedorf
    Motherwell FC bytter ut Sherwin Seedorf med Ross MacIver.
    70'
    Inn: Steven Lawless
    Ut: Tony Watt
    Motherwell FC bytter ut Tony Watt med Steven Lawless. Dette er det andre byttet som Graham Alexander gjør i dagens kamp.
    71'
    Glasgow Rangers fosser forover og Connor Goldson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Don Robertson tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Mål for Rangers!
    Motherwell FC 1 - 1 Rangers
    Mål: Cedric Itten
    Målgivende: Borna Barisic
    Mål! Glasgow Rangers utligner til 1-1 etter en heading av Cedric Itten i Motherwell. Borna Barisic sto for den målgivende pasningen.
    72'
    74'
    Steven Lawless
    Steven Lawless (Motherwell FC) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Liam Polworth (Motherwell FC) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    79'
    Inn: Ricki Lamie
    Ut: Liam Polworth
    Liam Polworth (Motherwell FC) erstattes av Ricki Lamie.
    80'
    83'
    Inn: Jermain Defoe
    Ut: Alfredo Morelos
    Glasgow Rangers gjør sitt andre bytte. Alfredo Morelos erstattes av Jermain Defoe.
    83'
    Inn: Barry Maguire
    Ut: Robbie Crawford
    Graham Alexander (Motherwell FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Barry Maguire erstatter Robbie Crawford.
    84'
    84'
    Inn: Brandon Barker
    Ut: Ryan Kent
    Bytte for Glasgow Rangers. Brandon Barker kommer inn for Ryan Kent på Fir Park.
    88'
    90'+1
    Glasgow Rangers avanserer forover i Motherwell. James Tavernier avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    Jermain Defoe
    Jermain Defoe (Glasgow Rangers) avanserer forover på Fir Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.