Målsjanse! Connor Shields (Motherwell FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    10'
    Amad Diallo
    Målsjanse på Fir Park! Amad Traore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Motherwell FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Motherwell slår Amad Traore en corner fra høyre.
    12'
    Frispark for Motherwell FC på egen banehalvdel.
    12'
    Leon Balogun ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Motherwell fordi Ricki Lamie får behandling for en skade på banen.
    12'
    Nick Walsh tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Motherwell FC scorer selvmål!
    Motherwell FC 0 - 1 Rangers
    Mål: Liam Kelly
    Liam Kelly dundrer ballen i mål og Glasgow Rangers tar ledelsen 0-1 på Fir Park.
    14'
    Steven Davis
    Steven Davis (Glasgow Rangers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Ricki Lamie er tilbake på banen igjen.
    16'
    Leon Balogun er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Motherwell FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Callum Slattery
    Sjanse i Motherwell! Callum Slattery (Motherwell FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Callum Slattery (Motherwell FC) løfter inn en corner fra venstre på Fir Park.
    19'
    James Tavernier
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men James Tavernier avslutter utenfor.
    24'
    Frispark Motherwell FC.
    25'
    Glasgow Rangers angriper, men Nick Walsh blåser for offside.
    27'
    Rødt kort til Rangers
    Leon Balogun
    Rødt kort! Leon Balogun (Glasgow Rangers) blir utvist.
    28'
    Frispark til Motherwell FC på halvdelen til Glasgow Rangers.
    28'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Motherwell FC.
    30'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Calvin Bassey
    Ut: Amad Diallo
    Glasgow Rangers bytter ut Amad Traore med Calvin Ughelumba.
    31'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Gult kort til Motherwell FC
    Juhani Ojala
    Juhani Ojala (Motherwell FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Mål for Motherwell FC!
    Motherwell FC 1 - 1 Rangers
    Mål: Ross Tierney
    Målgivende: Jake Carroll
    Ross Tierney (Motherwell FC) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Fir Park. Det er en fin assist fra Jake Carroll.
    35'
    Scott Arfield
    Scott Arfield (Glasgow Rangers) avanserer forover på Fir Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    40'
    Gult kort til Rangers
    Scott Arfield (Glasgow Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    45'
    Mål for Rangers!
    Motherwell FC 1 - 2 Rangers
    Mål: Scott Wright
    Målgivende: Fashion Sakala
    Mål! Glasgow Rangers tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Scott Wright på Fir Park. Fashion Sakala var nest sist på ballen.
    47'
    Callum Slattery (Motherwell FC) slår en corner fra venstre side på Fir Park.
    51'
    55'
    56'
    Frispark Glasgow Rangers.
    57'
    59'
    60'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    60'
    Dommer Nick Walsh viser Callum Slattery (Motherwell FC) det gule kortet.
    60'
    Glasgow Rangers har fått straffe!
    61'
    Bevis Mugabi
    Dommeren gir Bevis Mugabi (Motherwell FC) et gult kort.
    61'
    Rangers scorer på straffe!
    Motherwell FC 1 - 3 Rangers
    Mål: James Tavernier
    Mål! James Tavernier øker Glasgow Rangerss ledelse til 1-3 etter et straffespark på Fir Park.
    62'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    65'
    65'
    Ross Tierney (Motherwell FC) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    67'
    Spillerbytte - Motherwell FC
    Inn: Kaiyne Woolery
    Ut: Sean Goss
    Motherwell FC gjør sitt første bytte. Sean Goss erstattes av Kaiyne Woolery.
    68'
    Inn: James Sands
    Ut: Scott Arfield
    Scott Arfield (Glasgow Rangers) erstattes av James Sands.
    68'
    Inn: Mark O'Hara
    Ut: Bevis Mugabi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Motherwell FC. Inn kommer Mark O'Hara, mens Bevis Mugabi tar plass på benken.
    68'
    Inn: Joe Aribo
    Ut: Glen Kamara
    Glen Kamara (Glasgow Rangers) erstattes av Joe Aribo.
    68'
    Inn: Justin Amaluzor
    Ut: Joseph Efford
    Motherwell FC bytter ut Joe Efford med Justin Amaluzor. Dette er det tredje byttet som Graham Alexander gjør i dagens kamp.
    72'
    Motherwell FC angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    77'
    Borna Barisic
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til Borna Barisic går utenfor.
    78'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Motherwell FC på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    81'
    Fashion Sakala
    Glasgow Rangers angriper i Motherwell. Fashion Sakala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    En av Motherwell FCs spillere blir avblåst for offside på Fir Park.
    84'
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Scott Wright
    Glasgow Rangers gjør sitt fjerde bytte. Scott Wright erstattes av Cedric Itten.
    86'
    Inn: Leon Thomas King
    Ut: Steven Davis
    Bytte for Glasgow Rangers. Leon Thomas King kommer inn for Steven Davis på Fir Park.
    86'
    Nick Walsh tildeler Motherwell FC en corner. Jake Carroll sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.