Dagens kamp på Fir Park i Motherwell er i gang.
    En av Rangerss spillere går i offside.
    1'
    Curtis Main
    Motherwell FC fosser forover og Curtis Main fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Dommer Nick Walsh ser at linjemannen løfter flagget, og Rangerss James Murphy blåses av for offside.
    7'
    Straffe! Dommer Nick Walsh plasserer ballen på krittmerket for Motherwell FC...
    8'
    Motherwell FC scorer på straffe!
    Motherwell FC 1 - 0 Rangers
    Mål: Curtis Main
    Mål! Motherwell FC tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Curtis Main.
    9'
    Motherwell FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Rangers
    Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Rangers) pådrar seg et gult kort.
    10'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Rangers.
    11'
    Graham Dorrans (Rangers) slår en corner fra høyre side på Fir Park.
    12'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Motherwell FC på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Rangers på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Rangers.
    15'
    Mål for Motherwell FC!
    Motherwell FC 2 - 0 Rangers
    Mål: Allan Campbell
    Målgivende: Curtis Main
    Mål! Allan Campbell gir Motherwell FC en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Curtis Main før målet.
    16'
    Nick Walsh tildeler Rangers en corner. Graham Dorrans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Motherwell FCs Curtis Main blåses av for offside på Fir Park.
    22'
    Motherwell FC, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Jamie Murphy
    Rangers angriper. James Murphy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    James Murphy (Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    25'
    Bruno Alves
    Bruno Alves (Rangers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    26'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Motherwell FC nær 16-meteren.
    26'
    Chris Cadden
    Sjanse til Motherwell FC! Chris Cadden er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Motherwell FC avanserer forover i Motherwell. Chris Cadden avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    I Motherwell slår Daniel Candeias en corner fra høyre.
    31'
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Rangers på egen banehalvdel.
    32'
    Josh Windass (Rangers) vinkes av for offside i Motherwell.
    34'
    Chris Cadden (Motherwell FC) løfter inn en corner fra høyre på Fir Park.
    38'
    Curtis Main
    Curtis Main (Motherwell FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Motherwell FC!
    43'
    Frispark til Rangers på halvdelen til Motherwell FC.
    47'
    49'
    Russell Martin
    Russell Martin (Rangers) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    49'
    49'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Rangers får straffe av Nick Walsh på Fir Park.
    51'
    Rangers scorer på straffe!
    Motherwell FC 2 - 1 Rangers
    Mål: James Tavernier
    James Tavernier reduserer til 2-1 for Rangers etter å ha satt inn et straffespark på Fir Park.
    52'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt Motherwell FCet.
    52'
    Motherwell FC angriper, men avslutningen til Chris Cadden går utenfor.
    53'
    Mål for Rangers!
    Motherwell FC 2 - 2 Rangers
    Mål: Jamie Murphy
    Målgivende: Alfredo Morelos
    James Murphy utligner til 2-2 på Fir Park. Alfredo Morelos var nest sist på ballen.
    53'
    Curtis Main
    Målsjanse! Curtis Main (Motherwell FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Curtis Main
    Motherwell FC angriper i Motherwell. Curtis Main fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Motherwell FC
    Inn: Stephen Hendrie
    Ut: Elliott Frear
    Bytte for Motherwell FC. Stephen Hendrie kommer inn for Elliott Frear på Fir Park.
    57'
    Frispark til Motherwell FC på halvdelen til Rangers.
    58'
    Graham Dorrans
    Graham Dorrans (Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Graham Dorrans (Rangers) slår en corner fra venstre side på Fir Park.
    60'
    61'
    I Motherwell slår Chris Cadden en corner fra høyre.
    64'
    Daniel Candeias
    Målsjanse til Rangers! Daniel Candeias treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    I Motherwell slår Graham Dorrans en corner fra venstre.
    67'
    Frispark Motherwell FC.
    68'
    68'
    70'
    Josh Windass
    Rangers avanserer forover og Josh Windass kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    70'
    70'
    Rangers angriper i Motherwell. Josh Windass avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Richard Tait
    I Motherwell header Richard Tait (Motherwell FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt Rangerset.
    74'
    75'
    76'
    Josh Windass (Rangers) kommer til en målsjanse på Fir Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Josh Windass ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Josh Windass (Rangers) header utenfor.
    79'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Jason Cummings
    Ut: Josh Windass
    Josh Windass (Rangers) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jason Cummings.
    82'
    Offside! Alfredo Morelos (Rangers) er alene igjennom, men dommer Nick Walsh ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Inn: Deimantas Petravicius
    Ut: Ryan Bowman
    Ryan Bowman (Motherwell FC) erstattes av Deimantas Petravicius.
    83'
    Richard Tait (Motherwell FC) kommer til en målsjanse på Fir Park, men klarer ikke å score.
    84'
    Daniel Candeias (Rangers) kommer seg fri på Fir Park, men avslutningen går utenfor.
    87'
    88'
    Curtis Main
    Sjanse! Motherwell FC avanserer forover, men Curtis Main avslutter utenfor.
    89'
    Jason Cummings
    Målsjanse til Rangers! Jason Cummings treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    90'+1
    Målsjanse! Alfredo Morelos (Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Nick Walsh signaliserer et frispark til Rangers like utenfor Motherwell FC-området.