Mbaye Ndiaye
    Motor Lublins Mbaye Ndiaye blåses av for offside på Arena Lublin.
    3'
    Skudd utenfor mål, Motor Lublin
    Sjanse! Motor Lublin avanserer forover, men Christopher Simon avslutter utenfor.
    4'
    Motor Lublin får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Motor Lublin er nær straffområde.
    5'
    Bartosz Wolski (Motor Lublin) kommer til en målsjanse på Arena Lublin, men klarer ikke å score.
    6'
    Samuel Mraz
    På Arena Lublin header Samuel Mraz (Motor Lublin) ballen i stolpen!
    8'
    Motor Lublin får tildelt et hjørnespark
    Bartosz Wolski (Motor Lublin) slår en corner fra høyre side på Arena Lublin.
    10'
    Gornik Zabrze får tildelt et frispark
    I Lublin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Dominik Szala
    Frispark til Motor Lublin på halvdelen til Gornik Zabrze.
    14'
    Skudd utenfor mål, Gornik Zabrze
    Luka Zahovic
    Målsjanse! Luka Zahovic (Gornik Zabrze) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark Gornik Zabrze.
    20'
    Norbert Wojtuszek
    Motor Lublin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Gornik Zabrze
    Norbert Wojtuszek (Gornik Zabrze) får et gult kort av dommer Patryk Gryckiewicz.
    21'
    Bartosz Wolski (Motor Lublin) løfter inn en corner fra høyre på Arena Lublin.
    22'
    Marek Kristian Bartos
    Marek Kristian Bartos (Motor Lublin) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    22'
    Gornik Zabrze blir avblåst for offside
    Offside! Norbert Wojtuszek (Gornik Zabrze) er alene igjennom, men dommer Patryk Gryckiewicz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    Filip Wojcik (Motor Lublin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena Lublin.
    27'
    Skudd på mål, Gornik Zabrze
    Gornik Zabrze angriper. Lukas Podolski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Gornik Zabrze, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Filip Wojcik er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena Lublin.
    29'
    Patryk Gryckiewicz signaliserer et frispark til Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    31'
    I Lublin slår Bartosz Wolski en corner fra venstre.
    37'
    Patryk Gryckiewicz tildeler Motor Lublin en corner. Bartosz Wolski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Michal Szromnik ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Michal Szromnik er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    42'
    Erik Janza
    Frispark for Motor Lublin på egen banehalvdel.
    43'
    43'
    Gult kort til Motor Lublin
    Mbaye Ndiaye (Motor Lublin) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Lublin.
    44'
    Luka Zahovic (Gornik Zabrze) kommer seg fri på Arena Lublin, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+1
    Skudd på mål, Motor Lublin
    Mbaye Ndiaye (Motor Lublin) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    46'
    Motor Lublin, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    48'
    Mål for Motor Lublin!
    Motor Lublin 1 - 0 Gornik Zabrze
    Mål: Christopher Simon
    Målgivende: Filip Wojcik
    Christopher Simon dundrer ballen i mål og Motor Lublin tar ledelsen 1-0 på Arena Lublin. Filip Wojcik sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Samuel Mraz
    Samuel Mraz (Motor Lublin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    51'
    Motor Lublin må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gornik Zabrze.
    52'
    Erik Janza
    Målsjanse! Erik Janza (Gornik Zabrze) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    54'
    Patryk Gryckiewicz signaliserer et frispark til Motor Lublin.
    55'
    Michal Krol
    59'
    Kan Gornik Zabrze utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Patrik Hellebrand
    Sjanse i Lublin! Patrik Hellebrand (Gornik Zabrze) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Sinan Bakis
    Ut: Luka Zahovic
    Gornik Zabrze bytter ut Luka Zahovic med Sinan Bakis. Dette er det første byttet som Jan Urban gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Lukas Ambros
    Ut: Norbert Wojtuszek
    Jan Urban gjør dagens andre bytte i Lublin, når han tar ut Norbert Wojtuszek og setter inn Lukas Ambros.
    66'
    Spillerbytte - Motor Lublin
    Inn: Kaan Caliskaner
    Ut: Christopher Simon
    Mateusz Stolarski (Motor Lublin) gjør sitt første bytte for dagen. Kaan Caliskaner erstatter Christopher Simon.
    66'
    Inn: Filip Luberecki
    Ut: Krystian Palacz
    Bytte for Motor Lublin. Filip Luberecki kommer inn for Krystian Palacz på Arena Lublin.
    66'
    Lukas Ambros
    67'
    Gornik Zabrze avanserer forover i Lublin. Lukas Podolski avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Inn: Mathieu Scalet
    Ut: Sergi Samper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Motor Lublin. Inn kommer Mathieu Scalet, mens Sergi Samper tar plass på benken.
    73'
    Gornik Zabrze får tildelt et hjørnespark
    Erik Janza
    Patryk Gryckiewicz tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Damian Rasak
    Patryk Gryckiewicz signaliserer et frispark til Motor Lublin på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Sjanse! Motor Lublin avanserer forover, men Filip Wojcik avslutter utenfor.
    77'
    78'
    Patrik Hellebrand (Gornik Zabrze) vinkes av for offside i Lublin.
    78'
    Inn: Aleksander Tobolik
    Ut: Patrik Hellebrand
    Patrik Hellebrand (Gornik Zabrze) erstattes av Aleksander Tobolik.
    79'
    Mbaye Ndiaye (Motor Lublin) kommer til avslutning på Arena Lublin, men headingen blir reddet.
    82'
    82'
    I Lublin slår Bartosz Wolski en corner fra høyre.
    83'
    Inn: Kacper Welniak
    Ut: Samuel Mraz
    Mateusz Stolarski gjør dagens fjerde bytte i Lublin, når han tar ut Samuel Mraz og setter inn Kacper Welniak.
    83'
    84'
    Dommer Patryk Gryckiewicz viser Lukas Ambros (Gornik Zabrze) det gule kortet.
    84'
    Motor Lublin angriper, men avslutningen til Mathieu Scalet går utenfor.
    85'
    Inn: Aleksander Buksa
    Ut: Lukas Podolski
    Bytte for Gornik Zabrze. Aleksander Buksa kommer inn for Lukas Podolski på Arena Lublin.
    85'
    Inn: Manu Sanchez
    Ut: Dominik Szala
    Jan Urban (Gornik Zabrze) gjør sitt femte bytte for dagen. Manu Sanchez erstatter Dominik Szala.
    85'
    Manu Sanchez
    Gornik Zabrze fosser forover og Manu Sanchez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    Gornik Zabrze angriper i Lublin. Damian Rasak avslutter på mål, men greier ikke å score.