0-2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Breda.
    I Breda slår Ryan Koolwijk en corner fra høyre.
    5'
    NAC Breda må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SBV Excelsior.
    7'
    Gult kort til NAC Breda
    Menno Koch
    Menno Koch (NAC Breda) pådrar seg et gult kort.
    7'
    SBV Excelsior fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    8'
    Jerdy Schouten
    SBV Excelsior avanserer forover i Breda. Jerdy Schouten avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Frispark NAC Breda.
    11'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for SBV Excelsior nær 16-meteren.
    12'
    Jeffry Fortes
    Jeffrey Fortes (SBV Excelsior) kommer til en målsjanse på Rat Verlegh Stadion, men klarer ikke å score.
    12'
    Gianluca Nijholt
    Gianluca Nijholt (NAC Breda) mottar sitt første gule kort for dagen på Rat Verlegh Stadion.
    13'
    Mål for Excelsior!
    NAC Breda 0 - 1 Excelsior
    Mål: Ali Messaoud
    Ali Messaoud setter ballen i nettet og SBV Excelsior leder nå 0-1.
    15'
    En av NAC Bredas spillere blir avblåst for offside på Rat Verlegh Stadion.
    19'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til NAC Breda på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for NAC Breda på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til NAC Breda på halvdelen til SBV Excelsior.
    27'
    Gult kort til Excelsior
    Jeffrey Fortes (SBV Excelsior) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Jeroen Manschot tildeler NAC Breda en corner. Luka Ilic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Luka Ilic (NAC Breda) løfter inn en corner fra høyre på Rat Verlegh Stadion.
    29'
    Ryan Koolwijk (SBV Excelsior) slår en corner fra høyre side på Rat Verlegh Stadion.
    30'
    Mikael Anderson
    SBV Excelsior angriper i Breda. Mikael Anderson fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SBV Excelsior.
    35'
    NAC Breda er på skuddhold på dette frisparket.
    36'
    Luka Ilic
    Luka Ilic (NAC Breda) kommer seg fri på Rat Verlegh Stadion, men avslutningen går utenfor.
    37'
    SBV Excelsior tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SBV Excelsior på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Skade: NAC Breda
    41'
    Tilbake fra skade: NAC Breda
    43'
    I Breda har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Spillerbytte - NAC Breda
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Gianluca Nijholt
    NAC Breda bytter ut Gianluca Nijholt med Paolo Fernandes.
    46'
    NAC Breda tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    NAC Breda 0 - 2 Excelsior
    Mål: Jeffry Fortes
    Målgivende: Mikael Anderson
    I Breda øker SBV Excelsior ledelsen til 0-2 takket være et mål av Jeffrey Fortes. Mikael Anderson var nest sist på ballen.
    54'
    56'
    Skudd utenfor mål, NAC Breda
    58'
    Inn: Gervane Kastaneer
    Ut: Mikhail Rosheuvel
    Bytte for NAC Breda. Gervane Kastaneer kommer inn for Mikhail Rosheuvel på Rat Verlegh Stadion.
    58'
    Frispark SBV Excelsior.
    63'
    Luka Ilic
    Dommer Jeroen Manschot viser Luka Ilic (NAC Breda) det gule kortet.
    63'
    64'
    Gervane Kastaneer
    Gervane Kastaneer (NAC Breda) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    67'
    Jurgen Mattheij
    Jurgen Mattheij (SBV Excelsior) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    68'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for NAC Breda...
    69'
    Mitchell Te Vrede (NAC Breda) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    69'
    Hjørnespark til NAC Breda
    69'
    73'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Dogucan Haspolat
    Ut: Mikael Anderson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SBV Excelsior. Inn kommer Haspolat Dogucan, mens Mikael Anderson tar plass på benken.
    75'
    78'
    Inn: Robin van der Meer
    Ut: Denis Mahmudov
    SBV Excelsior gjør sitt andre bytte. Denis Mahmudov erstattes av Robin van der Meer.
    81'
    Inn: Jordan Van Der Gaag
    Ut: Luka Ilic
    Mitchell van der Gaag (NAC Breda) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jordan van der Gaag erstatter Luka Ilic.
    81'
    Mitchell Te Vrede
    Mitchell Te Vrede (NAC Breda) kommer til en målsjanse på Rat Verlegh Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Redouan El Hankouri
    Ut: Ali Messaoud
    SBV Excelsior bytter ut Ali Messaoud med Redouan El Hankouri. Dette er det tredje byttet som Adrie Poldervaart gjør i dagens kamp.
    88'
    Frispark i en god posisjon for NAC Breda!
    89'
    Jeroen Manschot tildeler SBV Excelsior en corner. Haspolat Dogucan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.