Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til NAC Breda.
    1'
    I Breda har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Fredrik Oldrup Jensen
    NAC Breda avanserer forover i Breda. Fredrik Oldrup Jensen avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Hjørnespark til NAC Breda
    12'
    Mål for NAC Breda!
    NAC Breda 1 - 0 Excelsior
    Mål: Aime Ntsama Omgba
    Målgivende: Fredrik Oldrup Jensen
    Aime Ntsama Omgba header ballen i mål og NAC Breda tar ledelsen 1-0 på Rat Verlegh Stadion. Fredrik Oldrup Jensen sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Gult kort til Excelsior
    Arthur Zagre
    Dommer Dennis John Higler gir Arthur Zagre (Excelsior Rotterdam) et gult kort.
    15'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til NAC Breda på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til NAC Breda
    Boyd Lucassen
    Boyd Lucassen (NAC Breda) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    21'
    Troy Parrott
    Excelsior Rotterdam angriper i Breda. Troy Parrott avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    NAC Breda, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Hjørnespark til Excelsior
    24'
    Mål for Excelsior!
    NAC Breda 1 - 1 Excelsior
    Mål: Lance Duijvestijn
    Målgivende: Lazaros Lamprou
    Utligning! Lance Duijvestijn setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Lazaros Lamprou var nest sist på ballen.
    25'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    30'
    35'
    Boy Kemper
    NAC Breda avanserer forover på Rat Verlegh Stadion og Boy Kemper kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Excelsior Rotterdam.
    35'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til NAC Breda
    37'
    Dommeren dømmer straffe til NAC Breda
    38'
    Straffe til NAC Breda
    38'
    Rødt kort til Excelsior
    Lance Duijvestijn
    Utvisning! Excelsior Rotterdam må klare seg uten Lance Duijvestijn resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    38'
    NAC Breda scorer på straffe!
    NAC Breda 2 - 1 Excelsior
    Mål: Dominik Janosek
    Dominik Janosek dundrer inn et straffespark på Rat Verlegh Stadion. Stillingen er nå 2-1.
    39'
    Skudd utenfor mål, NAC Breda
    42'
    42'
    NAC Breda 3 - 1 Excelsior
    Mål: Jan Van den Bergh
    Mål! Jan Van den Bergh øker ledelsen til 3-1.
    42'
    Excelsior Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NAC Breda.
    44'
    45'
    Skudd på mål, NAC Breda
    45'+1
    45'+1
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    45'+2
    Straffe til Excelsior
    45'+4
    Pepijn Van De Merbel
    Dommer Dennis John Higler viser Pepijn Van De Merbel (NAC Breda) det gule kortet.
    45'+4
    Excelsior scorer på straffe!
    NAC Breda 3 - 2 Excelsior
    Mål: Troy Parrott
    Mål! Excelsior Rotterdam reduserer til 3-2 takket være et straffespark av Troy Parrott.
    45'+6
    Spillerbytte - NAC Breda
    Inn: Martin Koscelnik
    Ut: Boyd Lucassen
    Jean-Paul van Gastel gjør dagens første bytte i Breda, når han tar ut Boyd Lucassen og setter inn Martin Koscelnik.
    46'
    52'
    Casper Staring
    Casper Staring (NAC Breda) får et gult kort av dommer Dennis John Higler.
    52'
    Frispark for NAC Breda på egen banehalvdel.
    54'
    Couhaib Driouech
    Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Målsjanse til Excelsior Rotterdam! Couhaib Driouech treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Arthur Zagre (Excelsior Rotterdam) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    62'
    62'
    64'
    65'
    66'
    67'
    Inn: Elias Mar Omarsson
    Ut: Roy Kuijpers
    NAC Breda bytter ut Roy Kuijpers med Elias Mar Omarsson.
    67'
    Inn: Manel Royo Castell
    Ut: Boy Kemper
    NAC Breda bytter ut Boy Kemper med Manel Royo Castell. Dette er det tredje byttet som Jean-Paul van Gastel gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Matthew Garbett
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NAC Breda. Inn kommer Matthew Garbett, mens Fredrik Oldrup Jensen tar plass på benken.
    68'
    Martin Koscelnik
    Målsjanse! Martin Koscelnik (NAC Breda) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Andre gule kort til Excelsior
    Utvisning! Excelsior Rotterdam må klare seg resten av kampen uten Arthur Zagre etter at han får sitt andre gule.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for NAC Breda er nær straffområde.
    72'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Cisse Sandra
    Ut: Couhaib Driouech
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Cisse Sandra erstatter Couhaib Driouech.
    74'
    NAC Breda 4 - 2 Excelsior
    Mål: Martin Koscelnik
    Mål! Martin Koscelnik øker NAC Bredas ledelse til 4-2 på Rat Verlegh Stadion.
    74'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til NAC Breda.
    76'
    76'
    Inn: Siem De Moes
    Ut: Lazaros Lamprou
    Bytte for Excelsior Rotterdam. Siem De Moes kommer inn for Lazaros Lamprou på Rat Verlegh Stadion.
    77'
    Elias Mar Omarsson
    NAC Breda fosser forover og Elias Mar Omarsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    NAC Breda 5 - 2 Excelsior
    Mål: Elias Mar Omarsson
    Målgivende: Jan Van den Bergh
    Mål! Elias Mar Omarsson (NAC Breda) header inn 5-2 på Rat Verlegh Stadion. Flott spill fra Jan Van den Bergh før målet.
    78'
    Sigurd Haugen
    Sigurd Haugen (NAC Breda) visar framfötterna men nickar utanför.
    82'
    Inn: Sven Nieuwpoort
    Ut: Troy Parrott
    Excelsior Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Troy Parrott erstattes av Sven Nieuwpoort.
    82'
    Jan Van den Bergh
    NAC Breda angriper, men avslutningen til Jan Van den Bergh går utenfor.
    83'
    Cuco Martina
    Cuco Martina (NAC Breda) kommer seg fri på Rat Verlegh Stadion, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Cuco Martina ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    NAC Breda fosser fremover, men Dennis John Higler blåser for offside på Rat Verlegh Stadion.
    87'
    Inn: Tom Boere
    Ut: Aime Ntsama Omgba
    Aime Ntsama Omgba (NAC Breda) erstattes av Tom Boere.
    88'
    Cuco Martina er på beina igjen og fortsetter kampen på Rat Verlegh Stadion.
    88'
    88'
    89'
    90'+1
    Målsjanse! Casper Staring (NAC Breda) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Matthew Garbett
    Sjanse! NAC Breda avanserer forover, men Matthew Garbett avslutter utenfor.
    90'+3
    NAC Breda 6 - 2 Excelsior
    Målgivende: Matthew Garbett
    Mål! Elias Mar Omarsson gir NAC Breda en komfortabel 6-2 ledelse. Det er en fin assist fra Matthew Garbett.