Ut: Derik Lacerda
    Moreirense FC bytter ut Derik Lacerda med Rafael Martins.
    6'
    Bryan Giovanni Rochez Mejia
    Sjanse i Funchal! Bryan Rochez (CD Nacional Madeira) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    12'
    Yan Matheus Santos Souza
    Yan (Moreirense FC) avanserer forover på Estadio da Madeira. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Nacional de Madeira, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Yan (Moreirense FC) slår en corner fra høyre side på Estadio da Madeira.
    14'
    CD Nacional Madeira må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Moreirense FC.
    15'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    16'
    Filipe Soares (Moreirense FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio da Madeira.
    17'
    Alex Soares
    Moreirense FC fosser forover og Alex Soares fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    I Funchal slår Filipe Soares en corner fra venstre.
    18'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til CD Nacional Madeira på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Moreirense FC
    Abdu Conte
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira viser Abdu Conte (Moreirense FC) det gule kortet.
    19'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira tildeler Moreirense FC en corner. Filipe Soares sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    CD Nacional Madeira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Walterson
    Målsjanse til Moreirense FC! Walterson treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Walterson
    Sjanse! Moreirense FC avanserer forover, men Walterson avslutter utenfor.
    24'
    I Funchal slår Yan en corner fra høyre.
    25'
    Abdu Conte
    Abdu Conte (Moreirense FC) kommer til en målsjanse på Estadio da Madeira, men klarer ikke å score.
    25'
    I Funchal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Joao Vigario (CD Nacional Madeira) slår en corner fra venstre side på Estadio da Madeira.
    29'
    Larry Azouni
    CD Nacional Madeira avanserer forover i Funchal. Larry Azouni avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Frispark CD Nacional Madeira.
    30'
    Fabio Pacheco
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira gir Fabio Pacheco (Moreirense FC) et gult kort.
    30'
    Ruben Micael
    CD Nacional Madeira angriper, men avslutningen til Ruben Micael går utenfor.
    31'
    Jose Brayan Riascos Valencia
    CD Nacional Madeira angriper i Funchal. Brayan Riascos fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira tildeler CD Nacional Madeira en corner. Joao Vigario sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Larry Azouni (CD Nacional Madeira) løfter inn en corner fra høyre på Estadio da Madeira.
    34'
    Brayan Riascos (CD Nacional Madeira) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for CD Nacional Madeira er nær straffområde.
    35'
    Brayan Riascos (CD Nacional Madeira) kommer seg fri på Estadio da Madeira, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Anthony D`Alberto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Funchal fordi Kenji Gorre får behandling for en skade på banen.
    37'
    Kenji Gorre er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Anthony D`Alberto er tilbake på banen igjen.
    39'
    En av CD Nacional Madeiras spillere går i offside.
    39'
    40'
    42'
    Gult kort til Nacional de Madeira
    Brayan Riascos (CD Nacional Madeira) får et gult kort av dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira.
    42'
    Filipe Soares
    Moreirense FC angriper i Funchal. Filipe Soares fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Kenji Gorre
    CD Nacional Madeira angriper. Kenji Gorre får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Brayan Riascos (CD Nacional Madeira) kommer til en målsjanse på Estadio da Madeira, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Frispark til CD Nacional Madeira på halvdelen til Moreirense FC.
    46'
    Joao Vigario
    CD Nacional Madeira avanserer forover i Funchal. Joao Vigario avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    50'
    Abdu Conte (Moreirense FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio da Madeira.
    50'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark Moreirense FC.
    53'
    Larry Azouni (CD Nacional Madeira) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio da Madeira.
    53'
    Inn: Matheus Silva
    Ut: Abdu Conte
    Matheus Silva (Moreirense FC) erstatter Abdu Conte som ser ut til å måtte forlate Estadio da Madeira med en skade.
    54'
    57'
    57'
    Rafael Martins
    Rafael Martins (Moreirense FC) kommer seg fri på Estadio da Madeira, men avslutningen går utenfor.
    60'
    I Funchal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    61'
    Kenji Gorre
    Sjanse til CD Nacional Madeira! Kenji Gorre er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til CD Nacional Madeira.
    63'
    Steven Vitoria
    Dommeren gir Steven Vitoria (Moreirense FC) et gult kort.
    63'
    Spillerbytte - Nacional de Madeira
    Inn: Witiness Chimoio Joao Quembo
    Ut: Joao Vigario
    Joao Vigario (CD Nacional Madeira) erstattes av Witi.
    63'
    Inn: Chico Ramos
    Ut: Larry Azouni
    Luis Freire gjør dagens andre bytte i Funchal, når han tar ut Larry Azouni og setter inn Chico Ramos.
    64'
    64'
    Frispark for CD Nacional Madeira på egen banehalvdel.
    66'
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira venter med å sette i gang spillet fordi Mateus Pasinato ligger nede.
    67'
    Moreirense FC slipper å klare seg uten Mateus Pasinato som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    Walterson
    Målsjanse! Walterson (Moreirense FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Joao Pedro Gomes Camacho
    Ut: Kenji Gorre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Nacional Madeira. Inn kommer Joao Camacho, mens Kenji Gorre tar plass på benken.
    74'
    CD Nacional Madeira angriper, men avslutningen til Brayan Riascos går utenfor.
    74'
    Kan Moreirense FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Ruben Micael (CD Nacional Madeira) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Inn: Lucas Rodrigues
    Ut: Walterson
    Vasco Seabra (Moreirense FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lucas Rodrigues erstatter Walterson.
    77'
    Inn: David Tavares
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Moreirense FC gjør sitt fjerde bytte. Yan erstattes av David Tavares.
    77'
    Mål for Moreirense FC!
    Nacional de Madeira 0 - 1 Moreirense FC
    Mål: Steven Vitoria
    Målgivende: Filipe Soares
    Moreirense FC tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Steven Vitoria. Filipe Soares var nest sist på ballen.
    78'
    81'
    Inn: Joao Victor
    Ut: Ruben Micael
    Bytte for CD Nacional Madeira. Joao Victor kommer inn for Ruben Micael på Estadio da Madeira.
    81'
    83'
    Pedrao
    Pedrao (CD Nacional Madeira) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Spillet på Estadio da Madeira er stoppet midlertidig fordi Rafael Martins ligger nede.
    84'
    Rafael Martins ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Funchal.
    85'
    David Tavares
    David Tavares (Moreirense FC) kommer til en målsjanse på Estadio da Madeira, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Nuno Miguel Oliveira Borges
    CD Nacional Madeira angriper i Funchal. Nuno Borges avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    88'
    89'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til CD Nacional Madeira like utenfor Moreirense FC-området.
    90'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira tildeler Moreirense FC en corner. Filipe Soares sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Nahuel Ferraresi
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira viser Nahuel Ferraresi (Moreirense FC) det gule kortet.
    90'+2
    90'+3
    Witi (CD Nacional Madeira) løfter inn en corner fra venstre på Estadio da Madeira.
    90'+6
    90'+6
    Alex Soares
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira gir Alex Soares (Moreirense FC) et gult kort.