Paolo Valeri signaliserer et frispark til AC Milan.
    4'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Allan
    Allan (SSC Napoli) avanserer forover på Stadio San Paolo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til AC Milan.
    7'
    Lorenzo Insigne
    SSC Napoli angriper, men avslutningen til Lorenzo Insigne går utenfor.
    10'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    SSC Napoli avanserer forover i Napoli. Lorenzo Insigne avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Mål for AC Milan!
    Napoli 0 - 1 AC Milan
    Mål: Giacomo Bonaventura
    Målgivende: Fabio Borini
    Mål! Giacomo Bonaventura gir AC Milan en 0-1 ledelse. Fabio Borini var nest sist på ballen.
    15'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Dommer Paolo Valeri venter med å sette i gang spillet fordi Franck Kessie ligger nede.
    17'
    Franck Kessie er tilbake på banen igjen.
    19'
    Frispark SSC Napoli.
    19'
    Paolo Valeri tildeler SSC Napoli en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Jose Callejon (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Paolo.
    21'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (SSC Napoli) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    23'
    Marek Hamsik
    SSC Napoli angriper i Napoli. Marek Hamsik fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    28'
    En av AC Milans spillere går i offside.
    30'
    Gult kort til Napoli
    Dommer Paolo Valeri gir Lorenzo Insigne (SSC Napoli) et gult kort.
    30'
    Gult kort til AC Milan
    Suso
    Suso (AC Milan) får et gult kort av dommer Paolo Valeri.
    31'
    Offside! Jose Callejon (SSC Napoli) er alene igjennom, men dommer Paolo Valeri ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    32'
    Jose Callejon (SSC Napoli) slår en corner fra høyre side på Stadio San Paolo.
    35'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til SSC Napoli på egen banehalvdel.
    37'
    Jose Callejon
    Jose Callejon (SSC Napoli) kommer seg fri på Stadio San Paolo, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Piotr Zielinski
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    42'
    Davide Calabria vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Davide Calabria er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio San Paolo.
    45'
    Kalidou Koulibaly
    Sjanse i Napoli! Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    SSC Napoli fosser forover og Arkadiusz Milik fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    I Napoli slår Lorenzo Insigne en corner fra venstre.
    45'+4
    Napoli 0 - 2 AC Milan
    Mål: Davide Calabria
    Målgivende: Suso
    AC Milan går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Davide Calabria. Det er en fin assist fra Suso.
    49'
    SSC Napoli angriper, men Lorenzo Insigne vinkes av for offside.
    51'
    Mål for Napoli!
    Napoli 1 - 2 AC Milan
    Mål: Piotr Zielinski
    Målgivende: Jose Callejon
    Piotr Zielinski scorer og reduserer dermed til 1-2. Jose Callejon sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Stadio San Paolo, men klarer ikke å score.
    55'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Tiemoue Bakayoko
    Ut: Lucas Biglia
    Lucas Biglia (AC Milan) erstattes av Tiemoue Bakayoko.
    58'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    61'
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Stadio San Paolo, men klarer ikke å score.
    63'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Dries Mertens
    Ut: Marek Hamsik
    Bytte for SSC Napoli. Dries Mertens kommer inn for Marek Hamsik på Stadio San Paolo.
    63'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Ricardo Rodriguez
    Ricardo Rodriguez (AC Milan) pådrar seg et gult kort.
    66'
    67'
    Napoli 2 - 2 AC Milan
    Utligning! Piotr Zielinski setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    67'
    Fabio Borini
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Fabio Borini avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Diego Laxalt
    Ut: Fabio Borini
    AC Milan bytter ut Fabio Borini med Diego Laxalt.
    71'
    Inn: Amadou Diawara
    Ut: Piotr Zielinski
    Carlo Ancelotti (SSC Napoli) gjør sitt andre bytte for dagen. Amadou Diawara erstatter Piotr Zielinski.
    72'
    Inn: Sebastiano Luperto
    Ut: Mario Rui
    Carlo Ancelotti gjør dagens tredje bytte i Napoli, når han tar ut Mario Rui og setter inn Sebastiano Luperto.
    73'
    SSC Napolis Jose Callejon blåses av for offside på Stadio San Paolo.
    74'
    I Napoli slår Giacomo Bonaventura en corner fra venstre.
    76'
    Tiemoue Bakayoko
    Tiemoue Bakayoko (AC Milan) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    77'
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    80'
    Napoli 3 - 2 AC Milan
    Mål: Dries Mertens
    Målgivende: Allan
    Mål! SSC Napoli tar ledelsen 3-2 ved Dries Mertens. Flott spill fra Allan før målet.
    80'
    Inn: Patrick Cutrone
    Ut: Giacomo Bonaventura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Patrick Cutrone, mens Giacomo Bonaventura tar plass på benken.
    82'
    82'
    83'
    Dries Mertens
    Dries Mertens (SSC Napoli) prøver å heade ballen i mål på Stadio San Paolo, men mislykkes.
    86'
    86'
    Gonzalo Higuain
    AC Milan angriper i Napoli. Gonzalo Higuain fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Sjanse til AC Milan! Gonzalo Higuain er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    89'
    Målsjanse til SSC Napoli! Lorenzo Insigne treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.